® E-bay - тема 49

• 38 063
  • 790
  •   1
Отговори
# 555
Как да търся карта памет за цифров фотоапарат?  Hug
memory card  Wink

# 556
Момичета,помагайте!
Искам да наддавам за нещо ,което не е обявено ,че ще се достави до Бг,но продавача ще го прати,но системата не ме пуща да наддавам.
Какво се прави в такъв случай?

Сменяш адреса за доставка или регистрационния с английски, на някой посредник или той щом се е съгласил трябва да го оправи в обявата си, пиши му  да го оправи.

Благодаря на  Mirama и анима за съветите   bouquet

Последна редакция: сб, 20 мар 2010, 16:03 от ketti

# 557
  • Sofia
kotarana pisana, ако регистрационния ти адрес е БГ, трябва да го смениш с UK.

Иначе относно питането на ketti и аз съм както е писала анима.

# 558
  • Пловдив
Момичета получавате ли неща от Габко с последния курс , че аз у чакам няколко пакетчета а никой нищо не казва  newsm78

# 559
  • Сливен
Момичета получавате ли неща от Габко с последния курс , че аз у чакам няколко пакетчета а никой нищо не казва 

Peace аз вчера получих мейл че са ми пратили нещата по пощата  и даже днес си ги получих,за което    bouquet

# 560
Габко утре ще разнасят из София пакетите, аз също утре си чакам моите. Нали разпратиха мейли с дати на раздаване и разнос. Peace

# 561
Момичета,до колко дни след заплащане на продукта продавача е длъжен да го прати?Платих на 18.03 а още не е отбелязано да е пратен и взех да се притеснявам.

# 562
Момичета,до колко дни след заплащане на продукта продавача е длъжен да го прати?Платих на 18.03 а още не е отбелязано да е пратен и взех да се притеснявам.

Не е длъжен да отбелязва, че е изпратил нещото.

# 563
Той може да го е изпратил, вече въпреки че не го е отбелязал. Не всички отбелязват, че са изпратили пратката.

# 564
  • Варна
А къде се гледа дали е отбелязал? И ако се използва посредник, как да разбера, че продавача вече е изпратил артикула към посредника?

Имам и още един въпрос. Когато продавача е от US и има доставка и до UK и до BG, не е ли по-добре да се използва посредник в UK и да се избегне митото и ДДС в Бг?

# 565
Мерси момичета,това ми е едва втора поръчка а приятелката,която ми показа горе-долу как се поръчва ме предупреди да следя дали е пратена и после оценка-които при мен липсват

# 566
А къде се гледа дали е отбелязал? И ако се използва посредник, как да разбера, че продавача вече е изпратил артикула към посредника?

Имам и още един въпрос. Когато продавача е от US и има доставка и до UK и до BG, не е ли по-добре да се използва посредник в UK и да се избегне митото и ДДС в Бг?
Мито и ДДС се плащат при внос и в Англия.

# 567
  • Сливен
Момичета спечелих мечтания телефон  newsm44, но кажете моля ви Praynig - продавача пише че изпраща с Royal Mail 1st Class Recorded, не е ли по-добре да го помоля да го изпрати с Royal Mail Special Delivery™ Next Day , за да съм сигурна че при всички случаи ще стигне при Ем. Или и с Royal Mail 1st Class Recorded пратката е защитена и няма как да се загуби, в този случай срещу подпис ли се получава.
Извинявам се, че съм така настоятелна с въпроса относно доставката, но държа да си получа телефона, който никак не  е евтин. До сега не съм се замисляла как се изпращат покупките ми, защото в повечето случаи не са били особено скъпи, искам преди да платя телефона да съм наясно.
Влезнах в сайта на Royal Mail, мисля че се ориентирах за нещата, но моля по опитните от мен да си кажат думата Praynig Praynig Praynig

# 568
  • Sofia
Pepsilight, в "спечелени" когато свети иконка като писмо/пакетче -  Dispatched е маркирано като изпратено от продавача.

А колко дни след плащането праща продавача, пише при пощенските или в Postage and payments.

Та и в Англия има мито разбира се, но като нашето .....  ooooh!

# 569
  • Варна
Ами не знам дали свети, но като вляза на Won и до знака на паунда имам едно пликче в оражево. А не трябвали вече да имам позитивна оценка или ще чака първо от мен?

Явно няма да се използват продавачи от US, след като няма и идея какво е митото в UK, а пък и надали ще стане така с посредник.

Общи условия

Активация на акаунт