Перла - Доверието - храм на любовта - Епизод 28

• 26 966
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • "Перла"
По принцип не харесвам психо филми.Изгледах го със зор и то заради С.Й.Особен и трудно за възприемане сюжет.Не за всеки определено.Поне за мен не е.С.Й.играе мнооого добре,партньорът и също.За първи път го гледам актьора.Като цяло добра актьорска игра.Но не е моят тип филми.

На 100% съм съгласна с  теб!Ако  не беше заради Сонгюл никога не бих го изгледала.Натовари ме!Много съжалявам,но това е истината в моя случай.

Прочетох и твоето мнение.И аз съм съгласна на 100% с теб. Simple Smile

# 16
Май се оказва,че мацката го е вързала за бебето.Голяма е играчка тая Бихтер!Абе да свършва вече,че много ме дразнят.А Къванч е супер различен!Харесва ми играта му!Но много искам да си хареса роля на лудо влюбен,че да ми пълни душата като в Перла!Ако може да я изиграе в тандем със Сонгюл цена няма да имат!Ех,мечти!

# 17

Между другото за "Горчива любов" смятам,че нашата Сонгюл се справи най-добре от всички дами.За мен тя беше с няколко нива над останалите актриси.Мисля,че въпреки пристрастията си към нея ще бъда подкрепена и от по-разбиращите от мен в тая област.

# 18
От това, което изгледах ми изглежда интересно филмче. Ама само толкоз, щот да гледам картинки е твърде скучно. Laughing

# 19
  • "Перла"
Май се оказва,че мацката го е вързала за бебето.Голяма е играчка тая Бихтер!Абе да свършва вече,че много ме дразнят.А Къванч е супер различен!Харесва ми играта му!Но много искам да си хареса роля на лудо влюбен,че да ми пълни душата като в Перла!Ако може да я изиграе в тандем със Сонгюл цена няма да имат!Ех,мечти!

Този епизод го изгледах внимателно.Може би дойде времето,когато почнах да различавам К.Т. в единият и другият филм.Досега всичко минаваше през Перла,на мен също почна да ми харесва играта му.Съвсем друг филм,нищо общо няма,сега те разбирам,когато ми каза,че тук има единствено физическо привличане.Точно  и затова ми изглеждаше доста сухарска играта .Всъщност едно не си обяснявах-че си повтарят,че се обичат,а в същото време не мога да го почувствам.Това търсех във филма,но при по внимателно гледане ,а не през просото,разбирам за какво иде реч.
Добре стана ,че изгледах филма и със С.Й. ,че отделих вече С.Й.от Инджи както К.Т. от Мехмед.

# 20
# 21
Единият снима "Горчива любов",  другия "Забранена любов", да видим к`ва любов ще изпляскат накрая двамата.  Laughing Laughing Laughing

# 22
  • "Перла"

Между другото за "Горчива любов" смятам,че нашата Сонгюл се справи най-добре от всички дами.За мен тя беше с няколко нива над останалите актриси.Мисля,че въпреки пристрастията си към нея ще бъда подкрепена и от по-разбиращите от мен в тая област.

Фотографката- сляпата играеше добре,другата гола вода ,ама толкова Simple Smile

# 23
  • "Перла"
 Mr. Green

ТУКА СТАНА ЛУДНИЦА Mr. Green Mr. Green Mr. Green
пишем за всички филми наведнъж,добре че се разбираме,за какво иде реч Mr. Green

# 24
  • "Перла"
Единият снима "Горчива любов",  другия "Забранена любов", да видим к`ва любов ще изпляскат накрая двамата.  Laughing Laughing Laughing

това ми хареса,голям сладур си Mr. Green

# 25

Този епизод го изгледах внимателно.Може би дойде времето,когато почнах да различавам К.Т. в единият и другият филм.Досега всичко минаваше през Перла,на мен също почна да ми харесва играта му.Съвсем друг филм,нищо общо няма,сега те разбирам,когато ми каза,че тук има единствено физическо привличане.Точно  и затова ми изглеждаше доста сухарска играта .Всъщност едно не си обяснявах-че си повтарят,че се обичат,а в същото време не мога да го почувствам.Това търсех във филма,но при по внимателно гледане ,а не през просото,разбирам за какво иде реч.
Добре стана ,че изгледах филма и със С.Й. ,че отделих вече С.Й.от Инджи както К.Т. от Мехмед.

Между другото когато започне излъчването на филма предчвуствам,че ще стават много интересени дебати и коментари.Сюжета е различен.Допада ми не защото е близък до моето светоусещане,а защото провокира вътрешната ни нагласа спрямо това да постъпиш правилно или не,до колко сме егоисти,себични,чуствителни и т.н.А като добавим и това,че няма толкова рев,сополи и плоска драма, ми е още по-интересен.Но въпреки всичко,ако не беше с Къванч нямаше да го загледам.

# 26

Joy JoyДумите ти са винаги на място и точни!  bouquet  bouquetСладурче!!!!

# 27
  • "Перла"

Aко е истина този проект,преполагам ,че е така ,бъди сигурна,че сюжетът ще е такъв.Арабският свят ще даде 3,5 мил долара за трагедия?-абсурд,колкото повече любов-толкова повече фенове.Като смятам,че една серия им струва около 25 хил.долара,отидоха 100.Лошо няма,ще гледаме с кеф

# 28
  • "Перла"

Този епизод го изгледах внимателно.Може би дойде времето,когато почнах да различавам К.Т. в единият и другият филм.Досега всичко минаваше през Перла,на мен също почна да ми харесва играта му.Съвсем друг филм,нищо общо няма,сега те разбирам,когато ми каза,че тук има единствено физическо привличане.Точно  и затова ми изглеждаше доста сухарска играта .Всъщност едно не си обяснявах-че си повтарят,че се обичат,а в същото време не мога да го почувствам.Това търсех във филма,но при по внимателно гледане ,а не през просото,разбирам за какво иде реч.

Между другото когато започне излъчването на филма предчвуствам,че ще стават много интересени дебати и коментари.Сюжета е различен.Допада ми не защото е близък до моето светоусещане,а защото провокира вътрешната ни нагласа спрямо това да постъпиш правилно или не,до колко сме егоисти,себични,чуствителни и т.н.А като добавим и това,че няма толкова рев,сополи и плоска драма, ми е още по-интересен.Но въпреки всичко,ако не беше с Къванч нямаше да го загледам.
[/color]

Да си дойдем на думата.Както аз не съм подхванала друг сериал и няма в бъдеще до "Забранена любов"

Предният му филм е много тъжен,смятам да го пропусна ,ще ви чета само като го пуснат:)

# 29
Арабите май ще плащат за филмиране на Перла.Разбрах,че сюжета ще е леко променен.Дано и за сериалче да се навият да  се изръсят!!

Общи условия

Активация на акаунт