Перла - Доверието - храм на любовта - Епизод 28

• 27 015
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Здравейте, момичета!
Заинтригува ме полемиката около новите филми на Къванч и Сонгюл и, разбира се, качеството на играта им. Ще ви споделя мнението си. Нищо добро не чака Къванч като актьор, ако продължи да "прелита" от един сълзливо-драматичен сериал в друг.След "Перла" изгледах и останалите и все едно и също - сълзи, целувчици в поредността чело-носле-устни, щипване на бузките и, разбира се, неговият обезоръжаващ син поглед.Любови, срещи, изневери, битови разговори.....това е приятно за гледане, но е пагубно за развитието на актьора - играта се превръща в "клише" Казвам го не защото К.Т. не е добър артист / Напротив, "крещи" от талант/, а защото, за да разкрие дарбата си на актьора му е нужна ЗАДАЧА в стойностен сценарий и добра режисура. Сериалите му мултиплицират едно и също поведение и маниер на игра, нищо ,че разказват уж резлични историйки. Той е с качества за голямото кино,  а не  за сериалчетата на канал D . Пожелавам му го - дано пробие. Гледайте филмите на независимите турски режисьори - МЕД, СРЕЩУ СТЕНАТА / в него играе и Мелтем Джумбул/, и др. - те изискват друга актьорска игра, защото са многопластови, с много сериозна проблематика и с други изразни средства. Но тези филми ги гледат в Европа, а не в Арабския свят. Мисля, че да ли ще е Забранена любов или...не знам си още каква любов....няма значение - изискванията са на ниво самодейност. За това и Къванч ще пуши и пие - защото е умен и знае, че му е нужно друго, различно от семейните сериали. Те не са голямото кино, а той и С. определено са за там.
Извинете за дългия пост......и не  #2gunfireме

# 62
Това го краднах от BELL-, от друга тема

# 63
pkaneva 202uuНе бих могла да се изразя така точно като теб!100% те подкрепям!  bouquet

Ако не те затруднявам би ли изписала филмите за които споменаваш на турски!

# 64

Ако не те затруднявам би ли изписала филмите за които споменаваш на турски!

филмът СРЕЩУ СТЕНАТА е правен в Германия под заглавието GEGEN DI WAND. Аз съм го гледала там, но мисля, че с бълг. си заглавие и субтитри се тегли от Нета. МЕД не знам как е на турски, но го гледах тази година в Чехия след фестивала в Берлин,  като бг-торент едва ли ще го има, може би  по-късно.
Още веднъж се извинявам, че отклоних темата. Аз съм абсолютен фен на Къванч и Сонгюл и просто искам да ги видя там, където им е мястото.

# 65
pkaneva, съгласна. На Къваню му требе игрален филм, от онези холивудските.

# 66
Благодаря ти!Не се извинявай,защото почти всички сме се отклонявали от  темата.Още повече смислени коментари като твоя ми правят истинско удоволствие. За Къванч и Сонгюл съм на абсолютно същото мнение.Дано имат шанс,дано!

# 67
Всеки актьор си мечтае за голямото кино Но и там си има определена група хора която се снима и ще е доста трудно да се пробие Дано имат късмет но в тази криза май и сериалите все пак са някаква известност Ние сме в Европа но като гледам и арабския свят канят на фестивали известни холивудски личности така че и този пазар не е за пренебрегване според мен

# 68
# 69
Пак от съседния форум /дано не ме бият/ на 15 март предаването е от 00,15 часа

# 70
Запис.  bouquet
Заглавието на темата е много хубаво.
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 71
Здравейте, момичета!
Заинтригува ме полемиката около новите филми на Къванч и Сонгюл и, разбира се, качеството на играта им. Ще ви споделя мнението си. Нищо добро не чака Къванч като актьор, ако продължи да "прелита" от един сълзливо-драматичен сериал в друг.След "Перла" изгледах и останалите и все едно и също - сълзи, целувчици в поредността чело-носле-устни, щипване на бузките и, разбира се, неговият обезоръжаващ син поглед.Любови, срещи, изневери, битови разговори.....това е приятно за гледане, но е пагубно за развитието на актьора - играта се превръща в "клише" Казвам го не защото К.Т. не е добър артист / Напротив, "крещи" от талант/, а защото, за да разкрие дарбата си на актьора му е нужна ЗАДАЧА в стойностен сценарий и добра режисура. Сериалите му мултиплицират едно и също поведение и маниер на игра, нищо ,че разказват уж резлични историйки. Той е с качества за голямото кино,  а не  за сериалчетата на канал D . Пожелавам му го - дано пробие. Гледайте филмите на независимите турски режисьори - МЕД, СРЕЩУ СТЕНАТА / в него играе и Мелтем Джумбул/, и др. - те изискват друга актьорска игра, защото са многопластови, с много сериозна проблематика и с други изразни средства. Но тези филми ги гледат в Европа, а не в Арабския свят. Мисля, че да ли ще е Забранена любов или...не знам си още каква любов....няма значение - изискванията са на ниво самодейност. За това и Къванч ще пуши и пие - защото е умен и знае, че му е нужно друго, различно от семейните сериали. Те не са голямото кино, а той и С. определено са за там.
Извинете за дългия пост......и не  #2gunfireме

Абсолютно подкрепям ! Peace

Само едно уточнение - не знам от къде черпите инфо , че Къванч много пие ( за втори път го срещам този коментар) , но това не е така ! Много пуши - вярно е ! Peace

Когато "Мед " спечели Златната мечка - мед ми капна на сърцето !!! Hug

# 72
Единият снима "Горчива любов",  другия "Забранена любов", да видим к`ва любов ще изпляскат накрая двамата.  Laughing Laughing Laughing

Ама как така к`ва, миличка?! Естествено, че "Специална любов" Joy

Доста сте "поработили" днес  smile3501 Аз го откарах малко на предремонтни покупки, но за сметка на това, макар и късничко, успях да наваксам с четенето на безумно интересните коментари, които сте писали. Гушки на всички...txtloves

# 73
# 74
Добро утро

Общи условия

Активация на акаунт