Звездни компромати-60 част

• 64 240
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
Ама Нелина споменала ли е името на Динев, защото в този линк, който дадох пише, че е споменала за мъж, но не и името му. Попитах дали е вярно, защото преди е казвала, че е голямата и любов, че е кавалер и подобни. Макар, че то май едното не изключва другото, повечето жени имам чувство, че са силно привързани към насилниците си.

# 406
Не спомена директно името му. Говореше за връзката им, каза че първите две години е било невероятно всичко, последните 2 ад. И малко след това започна да говори за малтретирането. Т.е. така беше разговора, че се подразбра. Но и преди години още се знаеха тия неща, и се говореха, не беше тайна, че го е правил.
Аз не мисля че с Емилия си е намерил майстора, колкото и тя да се прави на твърда и велика. И не мисля, че ще й се размине и на нея след някоя и друга година. Дано не съм права.
Снощи на промоцията, постоянно казваше- искам да благодаря на моя съпруг, или пък- тази песен е специално за моя съпруг. На 100% значи са подписали. Натъртваше го. Mr. Green

# 407
  • До морето
Тцъ, не му е била съпруга.
Между другото Нелина го разказа това в "На кафе" .
Не съм съгласна.Аз гледах предаването и Нелина категорично НЕ е казвала, че Коко я е малтретирал.Тази новина я пуснаха жълтите сайтчета, веднага след като предаването свърши.Нелина надълго и нашироко разказа за връзката си с Коко.Какъв омайник бил, страхотен кавалер, страхотен ухажор, бохем и т.н.Каза,че за 4 годишната им връзка две години е била мн щастлива, но после почнали да се карат, да гледат в различни посоки и накрая се разделили, заради др жена(това последното го каза Гала и Нелина не отрече).Но като цяло тя се изказа мн ласкаво за него.Разказа, че е плакала от радост като е гледала сватбата му с Анелия, защото си е мислила, че това е жената за него и сега се надява с Емилия вече да бъде щастлив.Чак след това Гала и каза нещо от рода на "Знам 4е си имала връзка с мъж, който те е малтретирал?"и тя започна да разказва, че са я карали на Витоша да й копаят гроб и т.н., че е заплашвал дори родителите й и й е било мн трудно да се откопчи от този кошмар. Но съм абсолютно сигурна, че не говореше за Динев!

ПП. Да се изкажа сега и за клипчетата Laughing
Мария не ми хареса, тази рокля въобще за нейната стройна като на табуретка фигура, Андрея е пълно недоразумение, Камелия- на мен тя почти винаги ми изглежда еднакво, прилича ми на някоя тинейджърка, дето се е нагласила за кръчма, а Галена наистина  преиграва, тя и самата песен не предразполага за такива недодялани чупки(а иначе танзува добре, май newsm78). Ама не мога да разбера що завиждате на момичето за етикета Laughing, ми то етикета е най-хубавото нещо на роклята, тя ако го отреже после как ще доказва колко пари е хвърлил вафлата за роклето LaughingА пък на Емито дубайските рокли са направо трагични!!!

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 14:22 от idealno_loshata

# 408
Не съм гледала Нелина при Гала, но от моя близка, която е в приятелски отношения с Анелия, знам, че Коко е я малтретирал.
Познавам мъж, който бие жените до него, всички по реда си, на никоя не и се е разминало. Все си мисля, че такава агресия или е заложена, или не е заложена в един човек.

# 409
Идеално лошата, аз също казах, ако не си видяла, че името му не спомена. Но се говори за него. Още преди години се пишеше навсякъде. И много ясно че тя няма да каже името му, нали се сещаш колко неприятности може да има.
За Анелия и аз си мислих, но не можех да бъда сигурна.Ето, оказва се че и при нея е било така.
Аз също смятам, че това си е заложено в един човек, и няма да подмине следващите жени. Confused Отвратително е.

# 410
  • До морето
Ава, аз въобще не споря дали Коко малтретира жените си или не.Нито една от тях не познавам, нито пък него.Контактувала съм с Емилия бегло и веднъж дори присъствах на един телефонен разговор м/у двамата и само искам да каже, че Емилия хич не е толкова велика, колкото се прави. Просто казвам, че разговора в На Кафе не касаеше Динев.Аз по принцип съм забелязала, че Нелина мн добре говори за него и мн говори за него де.За жена дето е имала връзка с него преди 9-10 години, все нещо за Коко разказва.И при Азис съм я гледала и по списания и затова си мисля, че не е той човека, дето й е копал гроб Naughty

# 411
Начина, по който Емилия говори за Коко Динев, сякаш издава страхопочитание, като че ли не са в равноправна връзка.
Изобщо, този човек ми е много интересен. Какво прави с тези жени, че така неистово ги привлича, при положение, че в крайна сметка нито една не сотава щастлива с него. Поне на мен ми се струва, че им е болен спомен, въпреки как Нелина замазва нещата.

# 412
Не съм сигурна дали Нелина би се изказвала толкова ласкаво за човек, дето й е превърнал живота в кошмар - та чак гроб й е копал, тя после ще ми разправя за какъв бохем, кавалер и не нам си какво. Според мен не говори за Динев - е, може да е отнесла някой шамар, това никой не го знае, но едва ли е човекът, който я е тормозел системно в продължение на 2 години.

# 413
Има достатъчно неща, заради които да не може да каже че това е той, нали знаете.
Пък и това, че й е причинил дадени неща, не значи, че не е имала и нищо хубаво с него, и не значи, че не може да е бил и любовта на живота й дори. А и когато от тези неприятни неща са минали толкова години, човек отдавна ги е преживял.
Със сигурност не е изяла само няколко шамара от него, а е отнасяла много по-сериозни неща.

# 414
  • До морето
Не съм сигурна дали Нелина би се изказвала толкова ласкаво за човек, дето й е превърнал живота в кошмар - та чак гроб й е копал, тя после ще ми разправя за какъв бохем, кавалер и не нам си какво. Според мен не говори за Динев - е, може да е отнесла някой шамар, това никой не го знае, но едва ли е човекът, който я е тормозел системно в продължение на 2 години.

Оф най накрая човек дето успя да каже това, което аз се опитвам да напиша от един час  Laughing Точно това имах предвид!

# 415
И нейното ли дете е от него? newsm78

# 416
И нейното ли дете е от него? newsm78

Не.

# 417
Абе тебе да те тормозят така 2 години, не знам после къде ще намериш сили и желание да си спомняш хубавите моменти, че да го и превъзнасяш по телевизиите, чак да се радваш на сватбите му и т.н.  Wink За да стане това, определено хубавото трябва да е много повече от лошото. Ако ти изкопаят гроб, ще може ли да кажеш какъв кавалер е бил тоя с лопатата?  Laughing

# 418
http://vbox7.com/play:177a57e0

от 2:54 гардероба на ДесиСлава, особено обувките

# 419

Със сигурност не е изяла само няколко шамара от него, а е отнасяла много по-сериозни неща.
Нищо сигурно няма тук. Само те си знаят каква е истина, всичко останало са слухове и предположения. И така ще е докато няма назовани имена.

Общи условия

Активация на акаунт