Звездни компромати-60 част

• 64 142
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
http://life.dir.bg/2010/03/23/news6078190.html   може и да е пускано,за което се извинявам Simple Smile

Браво на Ирена. Много я харесвам, но не знам как се справя.
Това си е цяло геройство наистина, само на 24 години и с 4 деца, не знам само каква е тази мания да се кръщават деца с небългарски имена, на мен лично никак не ми допада

А това за този "футболист" е повече от ужасно и не е за вярване

# 571
  • Пловдив
Дали е от скоро тази фотосесия?
Казвате, че е нова, но като гледам храсталаците ми приличат на снимки от преди 15-20 години.

# 572
Сесията е нова, на Марио Соренти, за Воуг. Какви храсталаци?

# 573
трейси, как така "побоят е бил над 8 часа". Това продължителност ли е Shocked

Да. Confused

Ето какво прочетох аз:
Скандалният футболист, който бе изваден от първия състав от Любослав Пенев, а впоследствие и от Йоан Андоне е нанесъл тежка травма на модела и репортер в МСАТ Катрин Вачева, съобщава бТВ. Тя е със сътресение на мозъка, счупен нос и множество охлузвания след като е малтретирана в продължение на часове в нощта на събота срещу неделя.

В полицията Орлинов признава, че е изнасилил момичето. Вероятно прокуратурата ще повдигне обвинение срещу футболиста за отвличане и нанесен побой.  

# 574
Ами затворил я е и я е малтретирал с часове .... Confused

# 575
Това според мен значи, че или има психически проблеми или че прекалява с наркотиците.

# 576
Ами затворил я е и я е малтретирал с часове .... Confused

Точно това се е случило...  Confused Някакъв ужас е бил!

Яко надрусан трябва да си, обикновено това е ефекта...

# 577
Това според мен значи, че или има психически проблеми или че прекалява с наркотиците.

Въпросния до скоро се правеше на влюбен в моя приятелка Outta Joint то не бяха послания,то не бе чудо.. Close

# 578
тя е на повикване , той си я е поръчал , надрусал се е за по-така изживяване и така ...ужас
ето я :

# 579
Ужас, дори не мога да си представя какво е 8 часа побой! Мога да си представя някой да превърти от ярост, да му падне пердето и да удари или дори да удря няколко пъти, но няма такава ярост, която трае няколко часа. Confused И аз като Инфантилна смятам, че този човек е с някакви сериозни отклонения. Дано да влезе в затвора!

# 580
Авче, мяркала ли си отново клипа на Андреа и Шаги?

# 581
Доколкото разбрах побоят над манекенката е станал в комплекс "Манастирите 2" на Св.Влас... там почиваме всяка година и винаги има персонал... как не са разбрали...

# 582
Авче, мяркала ли си отново клипа на Андреа и Шаги?

Не. Ама от вчера нямам никакво време за музикални канали.

# 583
тя е на повикване , той си я е поръчал , надрусал се е за по-така изживяване и така ...ужас

Дори и да е на повикване, това не включва такъв вид поведение. Искрено се надявам на ефективна присъда.

# 584

Общи условия

Активация на акаунт