Звездни компромати-60 част

• 64 237
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
  • в Tara
на каква възраст е нелина, някой знае ли?

# 421

Със сигурност не е изяла само няколко шамара от него, а е отнасяла много по-сериозни неща.
Нищо сигурно няма тук. Само те си знаят каква е истина, всичко останало са слухове и предположения. И така ще е докато няма назовани имена.

А, то е относително колко ти стиска да назовеш и очерниш името на някой такъв... На мен не ми стиска, за вас не знам.

Само искам да кажа, че ако действително е бил Динев и тя говори така за него - направо да й дават направление да се лекува....не е нормално това.

# 422
Абе да не подхащаме темата за домашното насилие и това кой, как би реагирал. Хората са различни, ясно е, че не на всеки му стиска да действа.
Но това не променя фактите, а те са, че всички приказки и подозрения са базирани на слухове разни.

# 423
Миналата седмица, една от двойките кандидатирали се за ББ - жената каза, че някой шамар зад врата и оскубана коса не било бой, това били нормални работи  Thinking
Нелина не се знае колко искрено го хвали.

# 424

Нелина не се знае колко искрено го хвали.
Ами тук съм много съгласна с Трейси. Ако някой те е малтретирал (за мен няма нищо нормално в скубането и шамарите), хич не виждам логика да ръсиш суперлативи по негов адрес. По-логично е да замълчиш и толкова.

# 425
http://vbox7.com/play:177a57e0

от 2:54 гардероба на ДесиСлава, особено обувките
  охххх , страхотен гардероб ... обувките саа невероятни  Crazy

# 426
Относно Коко Динев , със сигурност не е насилвал физически нито Нелина , нито Анелия нито Емилия.
Леля ми е много близка с майката на Коко , ще ви кажа само , че когато той е решил да се раздели с Анелия, тя буквално го е тормозела психически с телефонни обаждания , с молби , рев и подобни.Надали една жена , която е яла бой от мъжа си , ще изпадне в луда истерия , че ''побойникът'' и я е оставил. Анелия доста трудно е преживяла раздялата им , знам доста подробности по случая , повярвайте , Динев не бие жените си, напротив.Проблемът му е , че обича всички еднакво. Wink Wink Wink Wink Wink

# 427
Извинявай, ама ме скъса от смях. Близка с майка му. Е, той да няма пред майка си да ги бие (не че няма такива случаи), или да ходи да разказва на майка си как ги е бил. ooooh! Ако това е знаенето ти със сигурност....няма какво да кажа. ooooh!
За Коко от сто години се говори, че ги прави тия неща, интересно що точно него нарочиха.
Абе много неща се знаят, ама не са за тука.
Аз лично само се надявам да не сполети и Емилия това, защото е отвратително.

# 428
Факт е ,че Нелина каза за връзката си с Коко - първите 2 години бяха прекрасни , но през другите 2 всичко ми излезе през носа.
Гала умишлено завъртя темата та от Коко на сина и та през бащата  и хоп на малтретацията... ако не е Коко Динев защо Гала не попита дали е той въпросният мъж, а го остави така отворено . Определено който е гледал цялото интервю и е слушал е останал с впечатление ,че това е Коко, ако не е , да му се беше изчистило името на човека ,такива вратички "а може би да , а може би не " мн са коварни...
И не на последно място Нелина каза , че човека го е правил не защото е такъв ами от страха да не я изгуби ( нещо от рода , но имаше една такава позиция на един вид - каквото било било , малко извинителна от нейна страна към въпросният обект, но естествено лошия вкус от преживяното си стоеше  и няма как ) .

# 429
Точно за Анелия съм 100% сигурна, защото мой близък приятел ми беше споделял как на тяхна делова среща се е появила бушонирана, по времето по което беше женена за Коко.
Следите се виждали изпод огромните черни очила с които е била.
Съмнявам се, че той ще остави някой друг да бие жена му.  Tired

# 430
Извинявай, ама ме скъса от смях. Близка с майка му. Е, той да няма пред майка си да ги бие (не че няма такива случаи), или да ходи да разказва на майка си как ги е бил. ooooh! Ако това е знаенето ти със сигурност....няма какво да кажа. ooooh!
За Коко от сто години се говори, че ги прави тия неща, интересно що точно него нарочиха.
Абе много неща се знаят, ама не са за тука.
Аз лично само се надявам да не сполети и Емилия това, защото е отвратително.

Казвам само , че знам на 100% , че Анелия го е умолявала да се върне при нея. Едва ли бита от съпруга си жена , ще тръгне да му се моли и да изпада в истерия , колко много го обича. Според мен не ги бие , но 100 на 100 не им е и верен!!!!!!

# 431
По твойтая логика и не им изневерява, щом му се молят след това, а? Crazy
Иначе как ще се моли на мъж, дето й изневерява. Laughing

# 432
Е на това му викам аз гардероб Laughing,,браво Деси Слава Wink,дай боже всекиму Crazy

# 433
# 434

Казвам само , че знам на 100% , че Анелия го е умолявала да се върне при нея. Едва ли бита от съпруга си жена , ще тръгне да му се моли и да изпада в истерия , колко много го обича. Според мен не ги бие ...

Как бе, ако не ги бие, значи не ги обича  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт