Звездни компромати-60 част

• 64 137
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
  • UK
По грозни може да е имало, но с по изявена липса на вкус и стил - едва ли. В крайна сметка какво значение има, че на едно ревю била изглеждала сравнително добре, като в останалите 99.9% от публичните си изяви прилича на бостанско плашило? Simple Smile

# 496
  • Балчик
И аз се зачудих какво дирят толкова фолк певици накуп на това събитие, сигурно има някакъв замисъл, но ми убягва.
Мързи ме да ровя старата тема за начинанието на Деница, иначе с кеф бих пейстнала тоя линк там.
Цигарите , които усилено Пайнер рекламира имат връзка и с изложбата . Макар и доста глупава връзка

# 497
Според коментарите в нета поп-фолка и поп-арта са обединени от думи4ката "поп" Joy оттам и присъствието на фолзвездите на събитието.
Онази тема за Деница беше доста хм...интересна.
Простете невежеството ми,но коя по дяволите,е тази Деница?

# 498
# 499
Деница е бивша водеща при Марта Вачкова, после имаше собствено предаване, после роди дете на К. Гергов и той и подари галерия. Та в момента е куратор.

# 500
  • София
Простете невежеството ми,но коя по дяволите,е тази Деница?
Не четеш внимателно  Wink По-напред има коментари:

Това Деница, екс-Цветно ли е или се бъркам?
В линка е изложба с колекция работи на Уорхол, има много диви. Фолк-диви.
Точно тя е -Диница Атанасова,тя е куратор на изложбата(от наколко години живее с Красимир Гергов Wink-имат и дъщеричка).
Сега я дават по Бтв, а само преди минути Банева по Нова.

Та Деница е едно сравнително никому неизвестно момиченце, което попадайки на чичко-паричко и раждайки му дете (а преди това се изявяваше като трагична водеща на едно също толкова трагично предаване по БНТ), влиза в светските среди; завършва не знам какво си и в момента упражнява една не особено известна за мен професия на куратор. Не съм много наясно, но за това нещо не се ли изискват задълбочени познания в областта на историята на изкуството, в частност на изобразителното?
Сега видях, че инфантилна е направила бързо обобщение на житието-битието на момичето  Grinning

# 501
Tоца изглежда добре щото са я барнали и не са  оставили стайлинга на нея  Laughing освен това са и сложили по едни очила да не и гледаме лисичата муцунка  Laughing

# 502
Аз пък мисля, че по-добре да ти подарят галерия, от колкото клюкарски салон за красота.

# 503
  • Балчик
Аз пък мисля, че по-добре да ти подарят галерия, от колкото клюкарски салон за красота.
Нямат разлика , ако ще и прави със шампанско в ръце пак ще клюкарстват .

# 504

Десет популярни български жени се идентифицираха с десетте портрета на Мерилин
Анелия
Емилия
Десислава
Соня Немска и
Емилия

Глория
ЛиЛана
пак
Соня Немска
Аксиния

сори, ако е пускано, но аз не видях  Wink

# 505
 Shocked Аксиния кога се е постригала. Явно тази мода с прическите на Риана няма да мине скоро.

# 506
Бре, Акисиния ме изненада и мен. Ако някои намери още нейни актуални снимки, задължително да ги постне тук.

# 507
Глория ми се вижда с огроомно чело. Mr. GreenА Аксиния не ми харесва.Роклята на Емилия обаче е страхотна. Heart Eyes

# 508
Аксиния е грозна в лице и е от типа жени ,които буйната коса и хубаво тяло ги прави мацки.
На нищо не прилича така.Виж ,Николета има хубави черти и с къса коса е хубава.

# 509
Бре, Акисиния ме изненада и мен. Ако някои намери още нейни актуални снимки, задължително да ги постне тук.

Заповядай  Wink
Не ми харесват тия къси прически   Naughty

Общи условия

Активация на акаунт