Звездни компромати-60 част

• 63 900
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
Данона бил.
Много е готина Анелия на тия снимки. Heart Eyes

# 616
# 617
Четох днес за този футболист, не му е било за първи път май.

Ама и на нея май не и е било за първи път.

# 618
Скоро я мернах тази Катрин в някакво интервю в някоя телевизия, където каза, че се страхува от нападение върху себе си или от заливане с киселина... newsm78

# 619
Ами аз четох, че и друг и е посягал, футболист, дето уж беше гадже на черната Златка преди.

Прекалява това момче с наркотиците, вече съм 90% сигурна.

# 620
  • София
Четох днес за този футболист, не му е било за първи път май.

Ама и на нея май не и е било за първи път.

Така е,даже знам че некакъв пак известен искал да спи с нея и тя си казала и тарифата :mrgreen:100евро и онзи като се ядосъл и посред нощ я изхвърлил Mr. GreenНо постъпката на футболиста не одобрявам Peaceкаквато и да е Катрин неможе така със бой и унижения Peace

# 621
  • София
Данона бил.
Много е готина Анелия на тия снимки. Heart Eyes

А Анелия е много хубава тук Flutter

# 622
http://life.dir.bg/2010/03/23/news6078190.html   може и да е пускано,за което се извинявам Simple Smile
Браво на Ирена. Много я харесвам, но не знам как се справя.
Това си е цяло геройство наистина, само на 24 години и с 4 деца, не знам само каква е тази мания да се кръщават деца с небългарски имена, на мен лично никак не ми допада

Освен дъщерите, и синът е кръстен на Гънс - Уилям Аксел Роуз  Wink

# 623
Снимката на Ралица Тошкова и Владо Арабаджиев...всъщност не е с Владо, а с...

Вижте кой

Е близо са били поне  Sunglasses

# 624
# 625
А, някаква информация, кой каква награда е взел?

# 626
А, някаква информация, кой каква награда е взел?

Певица Преслава, певец- Тони Стораро, албум- Преслава, дует- Анелия и Илиян, песен-Илиян "Тупалка", оригинално сценично присъствие- Камелия, медийно присъствие Райна, клип-Галена и Алисия  и още сто. ама тези запомних

# 627
A, мерси! Тони Стораро правилно е бил уверен, значи, че той ще спечели. И не са отразили хита на Милко тази година  Thinking  Преслава, верно, се зарина с награди.

# 628
Ровя се сега за пребитото момиче- ами каква моделка е тя, защо не съм я чувала досега, тя изглежда отвратително. Не 100 евро ами и 10 не струва.
 Което не значи, че оправдавам насилието спрямо нея де.

# 629
  • В страната на бурите
Ех колко информация си наваксвам с вас Simple Smile

От мен Мила Кунис, дето била Анджелина Джоли в "джобен формат"

http://www.arenabeauty.com/звезден-имидж/style-file/1/685/Мила-К … и-в-джобен-формат

Приличат ли си двете наистина? Освен че са с различен ръст, някъде бях чела, че Мила е с едно синьо и едно зелено око!

Общи условия

Активация на акаунт