Някои въпроси, моля

• 4 601
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
  • космополитно
а сетих се  - какво е това нещо -удостоверение за семейно положение /документ за граждански брак ли е ?/...
Удостоверението за сем. положение се издава от служба ГРАО  в рамките на една седмица(за обикновена заявка) и срещу 5 лв. Това е документ, който удостоверява какво е семейното положение на съответен човек: омъжен(а); неомъжен(а); разведен(а); вдовец(а)

# 16
Подадохме молба за второ дете сега чакаме да ни разгледат на някой съвет .Моят въпрос е към майките осиновили второ ; Как първото дете прие появата на второто - моля да разкажете нещо, че се притеснявам малкия да не се депресира защото отскоро и той е с нас.Малко лудо решение но бързам да не се разпадна след време като реша за второ а пък и сега тичането явно ми е малко Rolling Eyes

# 17
  • София и там където не се пуши
sali69 мога да ти разкажа за моя позната, която срещнах един ден случайно с дъщеричката и и ми разказа за осиновяването на синът и. Заедно са заговорили с дъщеря и за братче или сестричка. Заедно са ходили навсякъде и накрая в съда с нея. Щастливата кака много се разбирала с братчето си.

# 18
  • София
Аз се "сдобих" с две деца за период от 3 месеца, големия не беше адаптиран още и прие появата на бебето доста трагично. Сега положението е нормално. Казвала съм го и друг път - решението е доста екстремно.

# 19
Да Фоксче решението ни найстина е много екстремно но нали съм луда глава и немирясвам така лесно . .Пък и гледам че малкия тук на улицата се зайграва с каките .Явно от сега е женкар Laughing                                                                                                                                            Благодаря Dfrothi  за споделеното дано и при нас нещата са добре .

# 20
Вижте какво намерих:"КАКВО ТРЯБВА ДА СЪДЪРЖА ЗАЯВЛЕНИЕТО

Заявлението задължително трябва да съдържа следните неща: 1.лични данни за кандидат-осиновителя – имена, единен граждански номер, дата и място на раждане и др.; 2.кратка история на семейството на осиновяващия; 3.информация за икономическото и социалното положение на осиновяващия; 4.изброяване на регионалните дирекции за социално подпомагане, в чиито регистри лицето желае да бъде вписано; 5.какви са мотивите за осиновяването; 6.други обстоятелства от значение за осиновяването, 7.и естествено – подпис на заявителя.
             Такова заявление пише ли се от нас в свободен текст?Извинете ме,но не си спомням някъде да съм го срещала във вашите постове и затова пиша.

# 21
Дават ти бланка от отдела и вие я попълвате. Пишеш кои дирекции искаш -дали само в града който живеете,може да пишеш всички дирекции като пишеш-пиши София -град и област защото там има повече домове ,не както другите дирекции с по един дом на област.

# 22
Благодаря ти Kmira за бързият отговор.Ще го имам впредвид.

Общи условия

Активация на акаунт