Обучение срещу ваучери по схема “Аз мога” 2

• 79 308
  • 908
  •   1
Отговори
# 345
  • Русе
Да се похваля  bowuu Вече съм горда ученичка по бизнес администрация.
За съжаления типично по БГ се наложи да се обадя тук-там и ваучера да ми излезе по-рано (а съм одобрена на 29.03 ). Имаше много одобрени молби но кога ще ги придвижат по каналния ред...   33uu

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 19:09 от eli_dechkin

# 346
Аз утре отивам да си дам ваучера и да подпиша д-р за графичен дизайн.Около 20.04 трябва да започне курсът Grinning

# 347
@eli_dechkin, колко ще ти е дълъг курса? Дадоха ли ти някаква програма?

# 348
  • Русе
Целият курс е 960 часа, около 12-13 месеца.
Утре ще отида да си взема графика, но при нас обучението ще върви на модули и то дистанционно. Започваме с икономика.
Много хубаво са го измислили, само дано да стане. Ще имаме междинни тестове, консултации, лекциите и тестовете ще ги теглим от техния сайт и ще си учим у дома. Също ще можем да получаваме консултации и по скайп. На края на всеки модул ще полагаме изпит вместо накрая на обучението да се явяваме на всички накуп.

# 349
  • Варна
Браво, Ели, много добре звучи. Peace
Аз явно ще започна с езика. Rolling Eyes

# 350
Здравейте, да попитам и аз нещо eli_dechkin, ще изучавате ли английски. Аз ходих да питам в "Европа", но там определено не знаеха програмата, какво се учи, а не им се искаше да ме връщат.  Ти към коя обучаваща организация записа?

Аз се колебая между оперативен счетоводител, бизнес администрация или английски, но до 2 дни ще реша. Иска ми се да мога да знам програмата на първите две и да съпоставя. Има ли някой запознат.

# 351
  • Варна
Аз имам програмата за "Бизнес администрация" на един ДУ от Варна, не знам дали е същата навсякъде, но мое да те ориентира. Аз разбрах, че на мен не ми върши работа... Ако искаш, пиши ми е-мейла си на ЛС и ще ти я препратя. Peace

# 352
  • София
Момичета аз подадох на 29.03-мислите ли,че може да има оговор?Ще пробвам да питам по телефона,Astra би ли ми го дала? благодаря.
Писах ти ЛС.Проверих датата, на която е издадено уведомителното писмо и тя е точно една седмица след като подадох заявление,така че има вероятност да е излязъл твоя номер.

# 353
  • Русе
Език не знам дали ще изучаваме  newsm78 .Предполагам че не. След този курс мисля да запиша англ.
Записах се към един местен институт. Не знам дали има филиали.

# 354
  • Варна
Би трябвало програмата за обучение по "Бизнес администрация" да съдържа модул "Чуждоезиково обучение". Ако съдържа, знанията няма да са в такъв обем, както  при КК, разбира се  Peace

# 355
Днес подписах д-р с Информационно обслужване -клон Варна за графичен дизайн.На 20.04 започвам newsm44

# 356
  • Варна
Някой  да се е интересувал за курсове по " AUTO CAD"  във Варна и кое ДУ ги провежда. Сестра ми иска да кара такива и аз се сетих за вас,  да ви питам .

# 357
mari6a ,току що приятелката ми звънна в бюрото по труда във Варна,за да попита дали е удобрена.Подаде документи на 15.03.От там и казаха,че са спряли процедурата по разглеждането на молбите до второ нареждане Shocked Приемат документи,но не ги разглеждат. SickЗнаеш ли нещо повече по въпроса,имат ли право?

# 358
  • Варна
mari6a ,току що приятелката ми звънна в бюрото по труда във Варна,за да попита дали е удобрена.Подаде документи на 15.03.От там и казаха,че са спряли процедурата по разглеждането на молбите до второ нареждане Shocked Приемат документи,но не ги разглеждат. SickЗнаеш ли нещо повече по въпроса,имат ли право?
Да, приемат заявления, но не издават ваучери. АЗ събира информация и изготвя справка. Един вид си правят сметката какво до тук е издадено като ваучери. Няма място за притеснение. Мисля, че до седмица ще започнат пак  Peace
П.П. В цялата страна би трябвало да е така.

# 359
Моля за следната информация - получих ваучер за кк, но го върнах обратно, защото ми искаха да подпиша запис на заповед. Смятам, че съм в правото си да го направя, защото никой от БТ не ме информира предварително . Мога ли да искам да получа същото обучение, но от друг доставчик, който не изисква подписването на запис на заповед, т.е. нов ваучер?

Общи условия

Активация на акаунт