"Аз съм от малко село,в моето село такова поведение да спиш с роднини не се приема"

/за една фенка на алисия иде реч/

и дори само да се види това примирие си струваше да блесна във форума макар и СЕГА и само за миг 
Одобрява си го и още как, всичко одобрява тя, иначе щеше да сложи край веднага щом разбра, че е бременна
Няма извинение за такова поведение. Героите от сериала си живеят с баба Брук и искат или не, ще се примирят с поредната й издънка, ама ние тук не живеем с нея и не ни се налага да се вживяваме толкова в сериала, че и да й прощаваме грешки, които не ни засягат
Иначе за нея имаше и по-лесно решение - аборт. Ама тогава сценаристите трябваше да измислят друга бомба със закъснител
Няма нужда от призиви, достатъчно интелигентни сме останалите в темата, за да се разбираме с една дума дори

С две думи жена без достойнство и морал!
Няма нужда да отваряме безкрайната тема "за" и "против" абортите, защото и там има различни гледни точки и най-вече различни отговори на въпроси като "е ли ембрионът човешко същество или не". Не знам дали има много хора, които могат да заявят, че никога не са отнемали живот - на муха, комар, буболечка, и т.н, но това е извън темата на темата. 
, права си, както винаги, но ние не спадаме към независимите наблюдатели на сериала. 

Препоръчани теми