"Дързост и красота":Тема 58

• 27 424
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
И Брук ли преспива с непознати мъже или щом не го дават, значи не е така  Crazy Хоуп има наченки на мозъчна дейност, знае номера за спешна помощ 911  Crazy Еех, един път се наложи Брук да гледа сама децата и те направиха пожар  ooooh! Сега пак Ник ще излезе виновен  Mr. Green

# 481
Еех, един път се наложи Брук да гледа сама децата и те направиха пожар  ooooh!

Че тя кога е гледала деца,че да знае кое как се прави?   Mr. Green
И с какво могат и с какво не могат да играят?

Тя нали си страда и е объркана,милата,какво я интересуват нея някакви си деца,пък били те и нейни?! Joy

# 482
Днешната серия и на мен ми изпълни душата  Laughing
Брук мислела за достойнството, което й било останало  Shocked
Че тя го загуби отпреди 4000 епизода, още от първия даже  Mr. Green
Ама РичУ направо не можах да го позная този път, за жалост подозирам, че няма да трае дълго тУЙ негово мъжество  Thinking
Стефка пак едни бисери днес изръси  Joy Joy Joy
Трябва дори и тези, които не я харесват, да признаят, че е доста духовита  Peace
Ама и Брукасита не спря да си използва децата, еееей  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Как някаква друга жена дето сега била с РичУ можело да си играе с тяхното дете  Shocked
А НичУ може да си играе с нейната Хоуп и да му я натриса като негово дете. Че и с АрДжей си играеше. На РичУ да не би да му е било приятно, ама тя и не го пита де  Whistling Много е нагла и наистина е голяма егоистка. РичУ не може да продължи напред, все нея трябва да чака  ooooh!

Мис Арк, благодаря за предстоящото   bouquet

Хахах, вЕрно беее. Значи считаме, че Брукасита преспива с непознати мъже  Mr. Green
Ама то при нейната сексуална биография ... то се очакваше  Mr. Green

# 483
 ooooh!

Хахах, вЕрно беее. Значи считаме, че Брукасита преспива с непознати мъже  Mr. Green
Ама то при нейната сексуална биография ... то се очакваше  Mr. Green

Виж сега, то само е загатнато, да изчакаме, да видим първо дали е бременна или да се напие безпаметно и да си признае  Mr. Green Да не би това да е случаят с изнасилването?  Thinking

# 484
Абе то и за Тейлър никво признание за НЯКОЛКО непознати мъже нЕмаше  Crossing Arms
Това точно не е случаят с изнасилването, но може би тоз човек от рИсторанта да е въпросният гадняр  Thinking
И самата случка да бъде скоро, знам ли  newsm78

# 485
  • somewhere near the sea
Аз съм мнооого учудена, че Ридж най-после реагира като нормален. Взе, че защити мъжката си чест. Сети се, че мадам си играе с него и брат му на пинг-понг.
Предстои да чуем от устата на Брук признания, които критикуващите я(предполагам не само в нашите форуми) отдавна искат да чуят

# 486
Предстои да чуем от устата на Брук признания, които критикуващите я(предполагам не само в нашите форуми) отдавна искат да чуят

smile3508 smile3508

С нетърпение чакам...   Mr. Green

Когато Брукфенките се изпокриха, предугадих,че баба Брук определено ни готви нещо пикантно и гадничко и няма да могат с никакви думи да я оправдаят...ама и в най-смелите си мечти не съм се надявала ,че ще се чувствам толкова удовлетворена от факта,че съм била винаги права за тая ...персона.   Mr. Green
Когато един човек си е гадняр по рождение,няма как на дърти години да стане Дева Мария.
Брук си беше лоша,сметкаджийка,лицемерка и егоистка преди,сега също и предполагам до края на филма...ако въобще има край тая сага...   !

# 487

Не думай  Hands Clap Крайно време беше

# 488
мис арк   bouquet

berina - посочи поне 3 черти на лицето на Дънди, дето са те впечатлили...
Обаче момчетата ти са божествени  Hug
Очи,вежди,нос......но при нея самото излъчване е невероятно.....толкова е изтънчена,нежна и със стил.... Peace
Много благодаря за комплимента ...... Wink Hug

# 489
DoBrO UtRo kaffeetrmker_2
Да Ви се обадя да не си мислите, че съм се затрила  Peace  Бях без достъп до ТВ и Нет тия дни, но благодарение на червеничкото от Марсия и на синичкото от Мис арк и на всички вас - СЕГА съм в час за събитията в ДиК през седмицата. Благодаря и susy, че мисли за мен и ми е дала линка за назад! Много Полезни дискусии наистина!
   bouquet        bouquet          bouquet
Доста сте писали,  ако и да е било малко  "скучно" в ДиК тази седмица, както се пише. Да, наистина като Брук е нещастна в тези епизоди, как да не е скучно. Какво друго интересно да става като тя  е "солта" и тръпката на ДиК   Grinning .
 newsm78 Чудя се обаче за постовете от вчера дали не са били първоаприлска?

Последна редакция: пт, 02 апр 2010, 10:50 от Sega

# 490
Здравейте, не гледам сериала -от време на време го пускам за фон. Laughing Laughing Laughing
Боже тези хора не са се променили никак. Поне малко раздвижване да имаше и смяна на обстановката...
А този лейтенант Бейкър все едно е на лично разположение на сем. Форестер. Направо са го загрозили този сериал.
Аз бях тийнейджърка,когато започна и беше супер ,а сега ужас.... ooooh! ooooh! ooooh!

# 491
Толкова са неориентирани децата на Брук кой е баща им, че дори Общата се обърка  Mr. Green
На въпроса на Хоуп: "Искаш ли да се обадя на татко вместо теб" Брук пита: На Рич ли? А малката - може и на Ник  Crazy

# 492
  • somewhere near the sea
Ридж съобщава на родителите си, че не може да продължи този път с Брук, поне не сега. Стефани се надява това никога да не се случи. Ерик му напомня, че тя е част от голямото им семейство и компанията, нека не забравя това. Стефани обаче казва, че се гордее със сина си, мисли, че е взел най-правилното решение. Надява се, че той най-сетне е разбрал каква е Брук.
Мистериозен мъж се опитва да привлече вниманието на Брук в бара на кафе Рус. Барманът е объркан, два пъти греши името й. "Продължавай да гадаеш" - горчиво му казва Брук. Мъжът иска да я почерпи. Дона й се обажда и я моли да се прибере у дома, защото тя трябва да излиза, а децата са сами.
Непознатият пъха бележка в портмонето й, докато тя говори по телефона. После изсипва малко уиски върху роклята й. Дона оставя децата сами, защото си мисли, че Брук идва по алеята.
Карл информира Бриджит, че д-р Милс излиза в пенсия, за да избегне скандала с бебето  Мароне. Бриджит е притеснена за майка си. Идва Ник и чува последните думи на Бриджит. Тя го пита как е Тейлър.Той отговаря, че е добре, но непрекъснато й се ядат бъркани яйца. Това задавя Бриджит.
Фийби заварва Рик и Ашли да говорят, той е смутен. Тъй като и двамата неловко мълчат, Фийби сама намира обяснение за последните думи на Рик:"Фийби няма да се справи". Според нея са говорили за това, че тя няма да издържи на натоварения график. Фийби го уверява,че вече е забравила за „другата” жена. Тя му е простила. Peace
Хоуп се обажда на 911, след като тя и Ар Джей прекарват нощта сами. Брук се събужда и осъзнава, че е прекарала нощта в колата си. Стефани и Дороти (от „Закрила на децата”) пристигат в къщата на Брук почти едновременно  и установяват, че се познават отпреди. Там е и  личният полицай на семейството Бейкър. Брук идва най-после и е потресена, че Дона е оставила децата сами. Трудно е на всички да повярват на версията на Брук, че е прекарала нощта в колата си, още повече, че мирише на алкохол, а Стефани намира коктейлната салфетка. Брук е шокирана да разбере, че жената е от службата за „Закрила на децата”, но я уверява, че да остави децата си без надзор  никога не се е случвало. Стефани процежда, че няма и да се случи повечеОт друга страна тя казва на полицията, че може да гарантира за г-жа Лоуган, че не пие. Отново се скарват. Стефани се зарича, че ако се случи още веднъж нещо подобно, ще направи всичко възможно да й отнеме децата.
Константин вижда Рик да говори с Мадисън и предполага, че тя е другата жена, с която Рик се вижда.той се опитва да получи информация за тях от Фелиша. Фелиша отказва да помогне на Константин да застане между Фийби и Рик.
Брук остава с децата и ги успокоява. "Да се обадя ли на татко?"-пита Хоуп. "На Ридж?"-пита майка й. "Или на Ник?..."-объркано отговаря момичето.

# 493
Баба Брукаситка пак нещастна и объркана!   Mr. Green
Тая жена няма никакви спирачки...как може да натоварва децата си емоционално!
Като че ли са длъжни да й съчувстват и да й търпят пристъпите!
Много "добра"майка!    Shocked    Нямам думи!

Константин ми е ужасно противен,като някаква мазна лисица...от коя дупка са го изровили...   Twisted Evil   и като вземе да криви устни като педер...т!Той всъщност гей ли е?    newsm78

А "градацията " при Рик ми е много ...интересна:Като беше на 20 ,все с костюми,ходеше на работа, един вид градеше кариера във Форестър,а сега-на 40 години,тръгнал с тийнейджърите по детски купони ...То верно,че мъжете след една определена възраст изпростяват тотално,ама това неговото е ....

Чухте ли ,Хоуп искаше да се обажда на "татко си"....  Рич или Ник?    Joy Joy  

# 494
Хмм странно - ами Брук нима сама си гледа децата без помощен домашен персонал, при това добро имотно състояние?
Това е похвално, ако е така!  
Цитат
Брук идва най-после и е потресена, че Дона е оставила децата сами ... Брук се събужда и осъзнава, че е прекарала нощта в колата си... Брук е шокирана да разбере, че жената е от службата за „Закрила на децата”, но я уверява, че да остави децата си без надзор  никога не се е случвало.
И все пак не е ли и Дона за убиване в случая,  като знае, че сестра и не е на себе си от мъка?

Общи условия

Активация на акаунт