Пазаруване от www.bimbomarket.it

• 1 851
  • 8
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте,
Някоя от вас пазарувала ли е от www.bimbomarket.it? Някакви отзиви за тях? Коректни ли са?

# 1
  • София
хайде, момичета, някоя от вас няма ли някаква информация
моля споделете, ако имате....

# 2
  • Пловдив
Не съм пазарувала, но като им гледам цените и доставката - ще ти излезе все едно купуваш от тук, че даже и повече.

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 10:15 от Горгона

# 3
  • София
аз една количка Кико Трио С3 мисля да си купя от там
с доставката излиза 506 евро, а тук струва 1350 лв. ....  newsm78
но не ги знам коректни ли са  newsm78

# 4
vtrendy аз днес или утре ще си поръчвам количка и като я получа ще пиша дали е ок.
А за цените - Горгона изобщо не е права, има някои неща, на които и 5 доставки да добавиш пак ще е по-изгодно от тук.

# 5
zdraveite....i az se 4uda dali da pory4vam ot tozi sait, naistina koli4kite sa po evtini i s dostavkata pak sa dosta po-izgodni.....kajete molq dali ste dovolni, naistina li samo 37 euro e dostavkata ima li ne6to drugo osven tova i polu4ihte li si pory4kite:) da znam da se hvyrlqm i az v boq:))

# 6
  • Пловдив
vtrendy аз днес или утре ще си поръчвам количка и като я получа ще пиша дали е ок.
А за цените - Горгона изобщо не е права, има някои неща, на които и 5 доставки да добавиш пак ще е по-изгодно от тук.

Добре, да приемем, че не съм генерално права.За количката , която обаче мен ме интересува- излиза с около 40 евро по-скъпо от тук, следователно съм повече от права за себе си. Peace

# 7
А каква количка си си избрала?
Може пък да намерим по-изгодно от някъде другаде, не е задължително да е от този сайт, чужбина и т.н.  Grinning

# 8
  • Пловдив
А каква количка си си избрала?
Може пък да намерим по-изгодно от някъде другаде, не е задължително да е от този сайт, чужбина и т.н.  Grinning

Peg Perego Aria OH Completo

Общи условия

Активация на акаунт