Късно е, либе, за китка!

• 5 908
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
Знаеш ли, когато се местихме в сегашнито ни жилище, намерих стария си момичешки дневник, бях даже забравила за неговото съществуване. Зачетох се и се изненадах на нещата, които бях писала вътре, а аз бях си мечтала и фантазирала как ще протече живота ми, какво ще работя, какъв ще е моя избраник, как ще се оженя на 20 г., а на 21 ще имам вече бебета близнаци - момче и момиче  Crazy и още други подобни глупости  hahaha
...
Факт е обаче, че съм доволна от живота си, изобщо не съжалявам за избора, който съм направила, просто с времето представите на човек се променят, тъй че дори да се променят обстоятелствата и вече да не са на 100%, може и ти междувременно да си се променила и да не искаш да са на 100%.
Ама и аз го обясних...
  Peace

Сега и аз се сещам за моя дневник на 17.Как въздишах по един съученик,когото днес не бих и погледнала,как се тръшкам колко съм грозна /пубертетска простотия/,колко мъка причинява една пъпка...и някакви такива работи.Сега като е минало доста време и го чета ми е смешно,ама тогава бях права. Crazy Flutter Мисленето ми е различно,от натрупания опит гледам нещата различно...и така. Stuck Out Tongue

# 31
Е,предизвикахте ме,ще се дам без бой!
В този случай става въпрос за нещо,което не се е случило-грешно разчетени,недоловени  сигнали от моя страна и липса на смелост от другата-вероятно  породени от грешна преценка.По-простичко казано.

# 32
Е,предизвикахте ме,ще се дам без бой!
В този случай става въпрос за нещо,което не се е случило-грешно разчетени,недоловени  сигнали от моя страна и липса на смелост от другата-вероятно  породени от грешна преценка.По-простичко казано.
Направи така че да се случи.Какво чакаш?Специална покана ли? Flutter

# 33
  • Plovdiv->Toronto
Зависи, дали все още си носиш свежа китка за всеки случай  Simple Smile ...

Едва ли тогава е карал тази кола, а днешната смелост и полирана усмивка на завоевател се дължат на невидимата огърлица от обрани китки през годините.
Знам за какво говориш, навремето може и през ум да не му е минавало да посмее, но сега се забавлява да разиграе сценария за подпалването на Рим, порасналото детенце   Laughing ...
За съжаление аз поне вече не се занимавам с киткобер и окичване  Crossing Arms. Но ако на теб ти се струва че си прекалено лоша за домашната ти златна ябълка, има нещо, играе ти се, момиче  Twisted Evil  hahaha ...

# 34
Зависи, дали все още си носиш свежа китка за всеки случай  Simple Smile ...
Колкото и да е свежа китката все е откъсната.

# 35
Откъсната,но красива ! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт