за височината

• 74 565
  • 276
  •   1
Отговори
# 165
Според мен не височината на една жена е важна, а кубиците силикон.

Поздрави!

# 166
  • Насред хаоса
А за кубиците силикон е важно да си висок, за да ги стигнеш ...  Mr. Green

# 167
  • Пловдив
Истината е в миньончетата с  големи цици и малки дупета. Лично мнение. Hug Praynig Peace

Тип Памела Андерсън.
Ама и да бяха естествени, нали Wink

# 168
Аз съм 1.60, но бих предпочела още едни 15-17 см отогоре. Половинката е 1.90 и ако съм с маратонки сме, като крачун и малчо. Хубаво, че обичам да ходя на висок ток.

Смятам, че една жена би се впечатлила много повече от един висок мъж, поне на пръв поглед, тъй като всичко е относително нататък.

# 169
Истината е в миньончетата с  големи цици и малки дупета. Лично мнение. Hug Praynig Peace

Тип Памела Андерсън.
Ама и да бяха естествени, нали Wink

Не,не нееее...И да са изкуствени не връщаме за такива "технически подробности" bowuu

# 170
Аз съм 1 и 90 и няколко, слаб, даже леко кльощав, а пък мойта ми е кажи-речи до рамото, леко закръглена (но не дебела)
Смятам, че мъжът трябва да е по-висок!

# 171
Аз съм 170 см. - харесвам се с тази височина, мисля, че е идеална за жена. Харесвам мъже около 190 см., тъкмо са ми по мярка като съм на токчета.  Laughing

# 172
Аз съм 173,но по принцип харесвам по-нисички жени.Високите изглеждат по-грубовато незажисимо слаби или пълнички.Много висок ток също не мога да си позволя,защото става смешно.Също и не харесвам двойки,в които мъжът е по-нисък.Моят е 194,така че каквото и да обуя изглеждаме добре заедно  Mr. Green

# 173
Аз съм 176 ( макар че не са чак толкова много, според прочетенто дотук). Все ниски мъже се въртят около мен Sad Не знам с какво ги привличаме високите жени  newsm78 Стремеж да се уравнвесят нещата ли, що ли  newsm78

Брат ми е 195, жена му няма 165... Вуйчо ми е 202, вуйна ми 162  #Crazy

Покрай мен повечето високи мъже винаги са избирали по-ниски жени... А ние високите какво да правим???

Имам една позната, която се има за фина, нежна жена... ми тя едва има 160 см и е най-малко 60 кг... но всички й вярват и обясняват, че е малка и фина... Ако е 180 на 80 обаче ще е слон, нали?

Затова винаги ми е било кофти, като сложа някой килограм и минавам в графа груба, дебела Sad Абе ниските жени са си по-добре Simple Smile

# 174

Харесвате ли жени НАД  175 - 176 см. и какви харесвате повече примерно 180  слаба  или 160 слаба.

Лично аз, харесвам добре сложени в пропорции,високи жени с тегло 10 под ръста(175/65) като най-важно е, задника да не е плосък.По-добре с повече килца и щръкнало дупе, отколкото скоба с плоско като тепсия дупе. Под 165 ми е малко, как да се изразя, абе не мога да я възприема от мъжка гледна точка, особено и ако е няква супер кльощава. 180 см, ако е от 60 до 70 кг и са разпределени равномерно, за мен е супер. Абе жена, не някаква нефелна история. Може би, личният ми вкус се определя от ръсата ми 187 при килограми 75. Жена ми е 172 см. 60 кг. и я намирам за много добре изглеждаща. Надявам се, да не съм засегнал дамите с личните си предпочитания и лично мнение. Simple Smile Конкретно и буквално на въпроса-избирам 180 слаба пред 160 слаба.

# 175
Аз като ви чета и си мисля, че ние като семейство сме нестандартни.
Аз съм 183, съпругът ми е 180. За килограми не ми се споделя, той е досат по-слаб от мен.

# 176
Аз като ви чета и си мисля, че ние като семейство сме нестандартни.
Аз съм 183, съпругът ми е 180. За килограми не ми се споделя, той е досат по-слаб от мен.

ако беше в друга по-фриволна категория форума, щях да ти кажа, защо мъжа ти е късметлия(улеснен е), но това опира и до личните сексуални фантазии на всеки  Embarassed

# 177
Здрасти и от мен!
Аз съм 176 и тежа 65кг.
Винаги съм искала да съм малко по-нисичка. Завиждам на жени 170 примерно  Laughing много ми се иска да можех да ходя на токчета винаги. Малко е гадно ако сложа ток 10см. и ставам почти 2 метра, което вече е грозно.

# 178
Здрасти и от мен!
Аз съм 176 и тежа 65кг.
Винаги съм искала да съм малко по-нисичка. Завиждам на жени 170 примерно  Laughing много ми се иска да можех да ходя на токчета винаги. Малко е гадно ако сложа ток 10см. и ставам почти 2 метра, което вече е грозно.

за сега това ми води като най-скромен пост, моме, грозно е ако на този ръст ти е плосък задника, а не 185-те сантиметра с ток, може би са ти внушили, че е грозно дребни и комплексирани мъжленца, които могат да те л......т прави, много си си добре така, да знаеш

# 179
Здрасти и от мен!
Аз съм 176 и тежа 65кг.

Да не бъркаш сантиметрите с инчове?   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт