Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 63-та тема

• 114 942
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • Пазарджик/Лондон
Много вкусни неща видях и пак ми набъбна папката с рецепти Wink.

Вчерашната ни вечеря:

Пържолки :

Сърдитите картофки на Гита :

И порция :

И десерта - сладкиш "Канелена целувка":

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 09:36 от Аелис

# 571
Добро утро и от мен, още от сутринта ми изострихте апетита с всички вкусотии, които сте показали ПОЗДРАВЛЕНИЯ   bouquet
yagodka, delicate, Mam4e Bandit,пеп-4o, bliznacite2004, Кремче Ванилия, Aredhel,  mimi P27, megans благодаря ви   bouquet Hug Heart Eyes
mimi P27 основата на пингвинчето е руска салата, отгоре настъргах малко сирене и украсих с маслинки  Wink
Аз вече се хванах за зелено, както се казва  Wink, вечерята ни снощи беше:
Салатка "Пролетни Нарциси"
Пиле с ориз и пролетни зелениики

# 572
Здравейте  Grinning
Благодаря на всички за пожеланията за майка ми  Hug.Да сте живи и здрави и вие   bouquet.
mimi P27 ,най обикновенни кори за баница ,само че от тези които са правени на сач.На всяка слагам сирене,малко масълце ,завивам на руло и редя в тавичката.Накрая разбивам три яйца в една купа добавям газирана вода , заливам баницата и мятам да се пече. Peace
Ето някои неща от вчерашната ни трапеза...,неща като мезета ,салати ,гъби в масло не съм ги снимала...
картофена разядка....

пълнено джоланче...
,малко не се вижда хубаво ,но нямах време за по хубави снимки Wink
слакиша на сладка-хапка във вид на торта....

Хубав ден на всички  Hug

# 573
И десерта - сладкиш "Канелена целувка":
може ли линк към рецептата Praynig

merydit страхотно меню Hug

# 574
Меридит,Веси,Аелис,чудни ястия и десерти  Hug
У дома......

Пролетна тарта с коприва и тиквички

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 21:28 от nordina

# 575
Здравейте, момичета!
labrex, tracy_t, vesi_nn , yagodka, PURE ELIXIR, delicate , Mam4e Bandit, bliznacite2004, Кремче Ванилия, Aredhel, Роца, nordina, Lilian_V, megans,    Hug   Hug  Hug Толкова много хубави думи! Благодаря!  Hug

Трейси, благодаря за рецептите! А боичките са ми два вида- тези за яйца в капсулите и едни течни, но подозирам, че и те са същите, просто са разтворени. Разкошно хлебче си направила, а във вид на сандвичи е още по-апетитно!
vesi_nn, пингвина е жесток! Същото се отнася и за нарцисите! Красота!
bebolina80, да е жив и здрав свекър ти! Хубава изненада си му напавила!
suni4ka, страхотни неща си приготвила за рождения ден! Много ми харесва всичко!
пеп-4o, тия крилца и кълки на фона на жълтичките нарциси страхотни, повдигат ми настроението!
краси.мира, разкошна торта! А френския хляб ме плени!
bliznacite2004, много ни се харесаха мъфините и пеперудите! Много ми харесва и как си направила цветчетата по чинийката. От какво ги правиш?
Pety, Aredhel , красиви добруджанки!
Кремче Ванилия, каква е тази гигантска целувка!?! Страхоен изглежда десерта!
Роца, давай го рулото, ей така с тавата ще го взема!  eat
Lindita, венеца от кифлички ми събра очите!
Lilian_V, наистина вкусно и красиво е и при теб!
merydit, отново съм ей така  #Crazy от менюто ти, кога успяваш! Да е жива и здрава майка ти, поздрави я от мен за празника!   bouquet
lulu, чудно хлебче!
mitsie, много си я наконтила салатката! А сладкиша с блат ли ти е или само крем?
Аелис, защо са сърдити тия картофки  Laughing Чудесно изглеждат! А Канелената целувка е прекрасна!

От мен пълнени тиквички с ориз и кайма, вътрешността от тиквичките, запечени със сирена и кашкавал и салатката:

Приятен ден, момичета!

# 576
  • Пазарджик/Лондон
mimi P27 , ето линк към рецептата :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=447977.msg14617288#msg14617288

Леля Ог , тези картофки са по рецепта на Гита - та на твоя въпрос , доколкото помня, авторката беше отговорила :"Картофките са сърдити, защото искат месце" Joy.Е , аз им дадох пържолка, но ще съм честна - картофките са достатъчно вкусни и без нея Wink.

nordina , чудесна тарта   bouquet!

# 577
  • Ispania
С вас няма отслабване да знаете Crossing Arms Laughing

Искам да благодаря на  matze за страхотната рецепта за Парфе Party.
В4ера имахме гости и го бях направила ,освен 4е изядоха вси4ко ми казаха ,4е ще ми донесат продукти за да им направя още и за тях hahaha.Естествено вси4ко това на шега,да ама не hahaha тази сутрин в 10 4аса сутринта цьфнаха на вратата с продуктите Crazy Joy.
Аз нямах "4ервени" плодове Laughing,за това сложих банан и ябьлка.СТРАХОТЕН Е Peace Peace Peace

# 578
Браво Вал ,изглежда доста апетитно... Hug Кажи ми рецептата:peace:
nordina ,благодаря ти и у вас е доста вкусно Peace...би ли казала как я правиш тази пролетна тарта?
Леля Ог ,отново много вкусно ...обичам тиквички,а твоите още повече като ги видях  Hug PeaceЗа готвенето ,май казах ...ама ще рискувам да се повторя,не мога да готвя едно нещо .Правя обикновенно най-малко две неща едновременно...,как го правя не питай и аз не знам...,въпросът е че всички са доволни  hahaha Joy JoyНай учудващото е ,че след мен не остава никакъв хаос от тенджери ,спомагателни чинии,вилици,лъжици и един куп други посуди... hahaha Joy Joy Joy.Забравих да отбележа ,че всичко го правя в последният момент два часа преди да седнем на масата...абе ужас... hahaha Joy Joy Joy

# 579
Браво Вал ,изглежда доста апетитно... Hug Кажи ми рецептатаPeace

И аз се присъединявам към молбата за рецептата.  Blush Blush

# 580
  • Ispania
Браво Вал ,изглежда доста апетитно... Hug Кажи ми рецептата:peace:

И аз се присъединявам към молбата за рецептата.  Blush Blush
Мери,Алиса,ето ви линк кьм рецептата Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=465549.0

# 581
Страхотни сте PeaceНяма да ви изброявам, всички приготвяте невероятни неща Peace

От мен:
Ябълков кекс

Клавиши, по рецепта на Мариета  bouquetМного вкусен сладкиш Peace

може ли рецептите  Hug

# 582
  • Русе/София
Здравейте.Няма да изброявам,но да знаете,че пак сте сътворили страхотни красоти
О т мен снимка на торта Медовик за 1 час/сложих блата да се пече в голяма тава и затова стана толкова тъничък/Вкусът е неповторим  :  bouquet    за СЕЛМА

chef  bouquet #Crazy #Crazy

# 583
 3xi,да имах сега това парченце от снимката! Flutter Crazy
 Радвам се,че ти хареса! Hug

# 584
Привет и от мен Simple Smile
vesi_nn,много симпатична салата-пингвин; Леля Ог,при теб всичко е супер,но питката-пролет ме зарадва - поздрави и за помощничката  chef bebolina,драго ми е,че си взаимствала идеята за надписа на  Медовик-а   bouquet suni4ka, да си жива и здрава, и баща ми имаше РД на 21-ви Simple Smile  nordina,кростатата изглежда апетитно Blush bliznacite,много красиви мъфини и торта Heart Eyes  пеп-40, страшно ще се изненадам,ако нещо при теб някога ми се стори безвкусно Blush  Роца,хляба е убиец Crazy  matze, даваш ми идея за чили кон карне, много го обичам; Кремче Ванилия, тартата беше за РД на баща ми,затова така я гласих Flutter   

delicate, с малко закъснение,заповядай рецептата за тарта с рикота

...само да поясня, че тартите ги правя по класическия начин - без набухвател, защото харесвам бисквитено тесто  chef

Общи условия

Активация на акаунт