Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 63-та тема

• 114 936
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте момичета,няма да ви изреждам защото не мога да ви запомня всичките за да не ви объркам ще ви кажа че сте страхотни всичко е супер,имам меню за цяла седмица вече.Благодаря Ви за вкусните идеики  chef  bouquet
Вчера съпругат ми имаше рожден ден и ето част от менюто без шопската салата и сухите мезета.
Пълнени пъдпъдъци.ориз с гъби и зад.картофки

и една набързо тортичка

# 586
От мен - Картофено пилешки пай от Нордина  bouquet Heart Eyes

Салата

didibu,благодаря   bouquet

# 587
При нас баница и тиквеник.

# 588
Привет момичета! Никак не е психически здравословно да разглеждаш тази тема почти в края на работния ден!!! Всички тези красоти и вкусотии предизвикват тягостни стенания от стомаха ми  Laughing Поздравления наистина за достигнатите върхове на вашата фантазия! nordina може ли рецептата за пролетния пай? Благодаря предварително! Хубава вечер на всички

# 589
Спагети с доматен сос, маслини и чесън

правих и бисквитена торта по рецептата на Пети от 'гответе с мен', но нямам снимка.

# 590
големи красоти,голямо нещо тука  bouquet

деликате,от къде ги намери тез хубави месести чушки по това време,така ми се доядоха Blush

аууууу,пина какво се е разголила,чак воупще не ми се мисли за готвене Laughing Hug

леля Ог,страхотен надпис hahaha

аз вчера леко именничка се падах,та айде една част от нещата да покажа Grinning

бонбони Рафаело,Шоколадов крейзи кейк Crazy,мини пици на Пепика/не ми се получиха нещо Wink/,и разбира се пица с тестото на Пеп-4о  bouquet

да не забравя да покажа и тортичката,която свекърва ми донесе специално направена за именния ми ден Heart Eyes

# 591
аз вчера леко именничка се падах,та айде една част от нещата да покажа Grinning

Честит ти имен ден със закъснение.  bouquet
    А кой празнуваше вчера? newsm78

Харесват ми Рафаелките и шоколадовия крейзи кейк!  Flutter

# 592
  • Torino,IT
Здравейте момичета,

Наистина не е препоръчително да влизаш тук в края на работния ден, особено изгладнял.
Пина, от вида на пастата ти получих слюноотделяне Rolling Eyes
Много ми хареса и крейзи кейка на Находката, и аз мисля тези дни да го спрента.
Леля ог, както винаги страхотни цветни снимки.
Петя, супер баничка и тиквеник.
Пинки 81 , Аелис, и вашите сладкишчета си ги бива.
Аз исках да си покажа пудинговите мъфини от вчера по рецепта на Лабрекс, обаче сега видях че като съм снимала не съм била сложила чип картата във фотоапарата и сега снимки нема Cry Flutter
А не бяха лоши, даже никак на вкус, след като изчезнаха за отрицателно време, Лабрекс, мерси   bouquet
Искам да помоля Матце за рецептата за чили кон карне. Praynig Praynig
.

# 593
находката, ха тогава честит имен ден на патерица! Grinning Много вкусни неща си приготвила!  bouquet
И на Пина спагетите много ми харесаха. Синът ми много би им се зарадвал! Може да яде спагети 24/7.  Laughing
Веси, не преставаш да ме смайваш! Невероятни нарциси!  bouquet

От мен винен кебап. Мъжът ми каза, че вече го правя по-добре от майка му  bowuu  chef  Laughing:

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 19:45 от yagodka

# 594
  • Русе/София
Щом НАХОДКАТА е празнувала на 23 март,разконспирирах я - ЛИДИЯ Честит имен ден.Здраве и късмет ти пожелавам.  bouquet  bouquet  bouquet

# 595
Здравейте.Аз съм от редовно четящите всеки път като видя какво сте сготвили и ставам така  Shocked Страхотни работи   bouquet Имам един въпрос-някъде видях една страхотна бискитена торта-но сега не мога да се сетя къде,в тази тема беше..някой ако си спомня  Praynig а и да ми предложите други с удоволстввие ще ги приема   bouquet .Е,лека вечер от мен и благодаря предварително   bouquet

# 596
  • Пазарджик/Лондон
Макаронче , това ли е ?:

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2136.msg126556.html#msg126556

Само да кажа, че двата пакета бисквити трябва да са общо 300 гр.

Друга много хубава бисквитена торта е тази на Лео :  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=151911.msg2905532#msg2905532

# 597
Аелис,благодаря за бързият отговор-тази на Петя е..   bouquet  bouquet След нея ще пробвам и таззи на Лео.Вкъщи много харесваме такива торти.Не са ни много тежки. Оше един път благодаря  Hug

# 598
Ох, салатката на delicate ми изглежда страхотна, с тези пържени чушчици  Crazy.
От мен тази вечер пържено месце с моркови и лук:

# 599
  • София
Ivilda, ето рецептите:

Ябълков кекс

1 яйце
1 ч.ч. кис.мляко+ 1 ч.л. сода
1 настъргана ябълка
1 ч.л канела
1/3 ч.ч. олио
2 ч.ч. брашно

Всичко се обърква и се пече в умерена фурна до "суха клечка" Peace

Клавиши- те са по рецепта на Мариета, ето линк http://vkusnoikrasivo.com/forums/viewtopic.php?p=11979#p11979

Общи условия

Активация на акаунт