Жената овен/9

• 25 305
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
  • Varna
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТАААА!!! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИМЕНЯЧКИТЕ И НА ТЕХНИТЕ БЛИЗКИ КОИТО НОСЯТ И ИМЕНА НА ЦВЕТЯ. ЦВЕТЕЕЕЕЕ,  ЕЛИЧКАААА, ВАС ПОНЕ ВИ ЗНАМ- ЧЕСТИТ ВИ ИМЕН ДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН!!! newsm68 newsm68

Tsvetito,Corset ЧЕСТИТ ВИ РОЖДЕН ДЕН МОМИЧЕТА!!! МНОГО, МНОГО ЗДРАВЕ ПРИДРУЖЕНА СЪС МНОГО, МНОГО ЛиБОфффф!!! Hug Hug

ЦВЕТЕЕЕЕ- де сЪ изгуби ти бе Мацкооооо??? Митака ли тЪ побърка или кака муууу???

# 706
Добро утро Simple Smile
Честит Рожден Ден на Tsvetito и Corset. С пожелание за много здраве, щастие и късмет!  bouquet  bouquet Пожелавам ви хубаво изкарване на празника!
Честит имен ден на всикчи с имена на цветя. Не ви знам истинските имена и затова няма да рискувам поименно. Много усмивки и на вас!  bouquet

# 707
Tsveti,Corset

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Бъдете здрави и много щастливи и обичани!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички,които ще празнуват!
Ели  bouquet
Момичета,радвам се ,че ви хареса тортичката ми.Днес ще я режем.
Пепито,много са ти хубави тортите.  bouquet
Вени,ти въобще не се прави.Такава кулинарка си,че изобщо не можем да се мерим с теб.  chef

# 708
Tsvetito, Corset Честит рожден ден!С пожелание за здраве, щастие, любов и успехи на сцената живот!!!

Честито и на именичките!Да са слънца в очите на околните!!!

# 709
Честит рожден ден на рожденичките днес Tsvetito, Corset
Да има хиляди поводи да им блестят очите от радост!

Днес имам двоен празник-имен ден и рожден ден на моя обичен брат  Grinning
Да ви налея каквото кажете- факир съм, докато не счупя някоя чаша  Wink

Почваме със закуската-баница и боза:

Тъй като съм морско чедо-морски дарове

Месо за необичащите риба:

И десерт:

Да ви е сладко  Hug

Благодаря за пожеланията и честит имен ден на всички цветя в темата!

# 710
Мале, Ели, каква е тая почерпка, бе?Вземам си от всичко- днес е празник и след малко отпрашвам до църквата за върбови клонки!

# 711
Ели,давай смело! newsm10Ако не сте много затруднени финансово,по-добре не почвай работа.Рисувай и твори!Толкова красиви неща правиш #Crazy!Би трябвало да нямаш проблем с пласирането!
Не бях сигурна дали празнуваш,но сега...ЕЛИ,ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!Бъди здрава и нека творческата ти енергия не спира!

# 712
Честит рожден ден на Tsvetito и Corset, много здраве, любов и щастие в живота! Hug   love001

Честит имен ден на всички!  love001

Ели, Честит ти двоен празник Hug и никога не спирай да твориш! Hug newsm10

И да се похваля, ще ходим днес на благотворителна изложба, нали нашия ходи на рисуване и днес за пръв път ще му видим творбите newsm68 много съм горда с него Grinning.

# 713
Честит рожден ден на Tsvetito и Corset, здраве, щастие и много любов ви пожелавам. )

Честито и на всички именници. ))))

Днес при нас е отвратително, вали дъжд от нощес. ((( Щяхме да ходим до Клисурският манастир, ама няма да стане. ((( и сега си висим в стаята, тъпа работа.

# 714
Tsvetito, честит рожден и имен ден. Да си жива, здрава и много обичана. Каката и Митака да те слушкат много и само радости да ти носят   bouquet

Corset, честит рожден ден, само сбъднати мечти. Твоите желания са мои пожелания.  bouquet

Ели, честит имен ден на теб и рожден ден на братчето ти. Само здраве, щастие, любов и разбира се и парички да има за да е по-леко.
Брей имате майка героиня, два овена е родила  Shocked
А почерпката е невероятна. Вземам си от всичко, че съм много гладна.

Честит имен ден на всички останали, носещи имена на цветя, дръвчета, храстчета ...  bouquet

Гледам тука вчера, едни лазарки, лазаровци, гарджета. Всички са страхотни сладури, та чак и до сватосване сте стигнали. Браво на вас Joy
Честита първа книга на стрина Ягодина. Все така напред и още много да издадеш.
Добре дошла на Пепито welcome

На всичкото отгоре едни торти, едни чудеса виждам. Направо са невероятни всички, чак лигите ми потекоха. Браво. Какви талантливи овнета.
Франчи, а пък щерка ти е много елегантна и изящна с тази рокля, ама то може ли овен грозно дете да роди? Твърдо НЕ Peace Hug Hug Hug

# 715
 Честит рожден ден на Tsvetito, Corset  и брата на Ели!.Бъдете здрави, весели ,щастливи.

Ели, честит имен ден.Много творчески успехи.

На всички,които празнуват ден по всякакъв повод, весело прекарване

# 716
  • забравих си мисълта...

Честит имен ден на всички, които празнуват  Hug! Да сте ми живи и здрави, весели щастливи   bouquet.

Ели, да си ми жива и здрава честити ти имен ден!

и да знаеш, ще успееш със сигурност в областта на изкуството, ти си невероятен талант.
Също благодаря за почерпката, не знам от кое да си взема по-напред, но със сигурност няма да пропусна нищо. Всичко е толкова вкусно мммм.
Ново начало,  недей така ме набеждава, каква кулинарка съм аз. Овен и търпение, а за торти като твоите се иска точно това. Аз обаче го нямам това търпение и ги смотавам набързо Simple Smile

# 717
Ох,Вени,и аз съм така!Все бързам сякаш някой ме гони! ooooh!Не виждаш ли,че не съм ги доизпипала?
А пък ти недей да скромничиш!Аз постоянно влизам в Готварския и виждам какви красоти правиш #Crazy.Като ти видях последния козунак и направо....  newsm74

# 718
Благодаря на всички за пожеланията!  bouquet
Толкова сте топли и искрени, обичам ви момичета!
Въпреки лошото време, днес е един вълшебен ден!

Честит Рожден Ден на астралната ми близначка Цветито!
Бъди здрава, щастлива и много обичана  Grinning

Поздравявам и всички, които празнуват имен ден днес!  bouquet

# 719
  • Ямбол
Момичета, айде и от мен една почерпка, дъщеря ми Ива днес има имен ден!

Честит имен ден на всчики цветя   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт