Жената овен/9

• 25 552
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Така сме Русенки   Joy hahaha

# 76
Маргало ,ася20    Hug Hug мерси!

Приятен и успешен ден Wink

# 77
...мерсаж и от мен за закуската и кафенцето Wink

...оо...Сливен е прди Русе и за това аз бих претендирала за първото място  bowuu

Слънчев, заснежен ден  Heart Eyes

# 78
Да има конкурс Naughty

hahaha

# 79
Добро утро,момичета! Stuck Out Tongue Winking Eye
Маргало, Hugмерси за кафенцето!В момента пия! kaffeetrmker_2
Ася Hug,мерси за закуската,но ще си взема само от меда.Между другото вчера щях да слагам точно същата закуска.

# 80

....хм, по красота ли  4470

# 81
# 82
  • Varna
МАРГАЛЧЕ- благодаря за кафето  bouquet
АСЕ- благодаря за закуската и за това, че си я сготвила по мой вкус. Аз ще си взема от всичко и по много smile3508То като е виртуално няма да лепна много. Че гледам момите тука и виртуално не смеят да посягат JoyУжадсТ tooth

МАРГАЛЦЕ- на мацката много ми харесват обиците, че аз много си падам по такива обеци и поначало по обеци. И цвета на косата разбира се- като моя е smile3503 smile3521

И кой каза, че някои Овни оставаме самотниииии??? Аз специално оставам сама, но самотна- НИКОГИЖ smile3521

# 83
Добро утро и от мен!
Стнах раничко, но чак сега влизам. Мерси за кафенцето, закуската подминавам със стиснати очи, че вчера прегреших  Blush Не бях яла почти два дни, то като хвана четката забравям и да ям и да пишкам  Mr. Green Та вчера привер като усетих зверски глад излапах ЦЕЛИ ТРИ САНДВИЧА  Shocked
Едно слънчице от мен  Grinning

# 84
  • Габрово
         Здравейте момичета! Приемате ли нови попълнения?

Казвам се Дочка, от Габрово съм и съм типичен овен. Родена съм на 30.03.1975, щастливо омъжена с прекрасна дъщеря.

# 85
Здравей,Ангелова!Добре дошла в кошарата! Mr. Green

# 86
Добро утро и от мен. Мерси за кафето, по мой вкус, със сметана.

И аз искам да участвам в конкурсите и за ранно ставане и за красота  rotfImbo rotfImbo

Първия срок ставах в 5.30 всяка сутрин. УжасТ. Направо страхотия. Сега втория срок съм доста по-добре, ставам в 7.00, което си е почти обяд. hahaha hahaha hahaha

# 87
Добре дошла, D_Angelova    bouquet

Веднага те добавям в списъка ни  Grinning
Опс, забравих, че този път не аз отворих темата  Blush Пепи ще те добави.
От мен едни чехлички, тук имаме такава традиция, новичките да се обуят и заповядат във виртуалния ни дом  Hug

# 88
Добро утро и от мен!Абе вие, сън не спите, бе!!!Не мога да ставам рано, ама явно щот съм без ангажименти, затова Wink
На 24 април има вероятност да съм в Русе.Канени сме на рожден ден на ансамбъла им.Обаче тогава е родена и щерка ми и има може да пропусна, а ми се искаше да се видя и с мацките овенки от Русе Laughing

# 89
  • забравих си мисълта...
Добро утро Овнета  Hug Hug Hug,

благодаря за кафето и закуската   bouquet.
Наистина овените сме сами май сега, но при мен е обратно. Аз не съм при мъжа ми, но откровено казано това мога леко да го преживея. Децата обаче ми липсват много. Вчера Вивиен ми каза, че ме е сънувала и че и´ липсвам, а Лаурент едва успя да се вреди от жените в семейството и веднага ми напомни, че ме обича и попита забравила ли съм, че толкова дълго ме няма и кога ще си дойда  newsm45. Така че при тези мили детски излияния няма как да мисля за мъжа ми. Пък и като се прибера ще си е вкъщи, къде ще иде  Joy Joy Joy. Така че той ми е в кърпа вързан, но децата са си нещо друго, поне докато пораснат, пък после ще видим. Дъщеря ми още си търси майка ми, така че нищо не се знае. То не че мъжа ми не ме търси, но знам ли аз винаги поставям децата преди него  Naughty, е няма как свикна къде ще ходи  newsm62.
Знам ли може и лош Овен да съм, но ме търпят и още как  smile3534. Àми, лоши овни няма  Joy Joy Joy  newsm10.

Добре дошла, D_Angelova   bouquet Hug  bouquet и от мен.

Общи условия

Активация на акаунт