Жената овен/9

• 25 311
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
Пепи smile3501 много са хубави.
Момичета аз ви пожелавам лака нощ newsm46

# 691
  • Varna
Божеййййй, кО става тука брЯЯЯЯ #Crazy
Ми то само жени със златни ръце сЪ събрАА тука.
ПЕПИТКЕЕЕ и ти като Ново начало и като Венчето направо художнички smile3501

# 692
Прекрасни са, Пепита! Сигурно малката принцеса е била щастлива!
Наистина ще се окаже, че няма овенка без талант. Я не се срамувайте, показвайте!
Хайде, ще се похваля и аз, нали цял ден рисувах, но едното нещо си го одобрих, другите засега няма да покажа  Mr. Green
http://elica676.snimka.bg/arts/risuvano-st-klo.480078.17969529

# 693
  • Varna
ЕЛИЧКА Hug
шЪ мълчЪ и шЪ се дивя. кЪт нямам думи, това ми остАА да мълча и да им сЪ радвам, щото ми свършиха думитИ. А тия последните двете красоти и със мои цветовеееееее- направо кЪт слънца newsm10

Аз за такива талантливи хора казвам, че дЕдко Божко ви е помилвал. smile3521

# 694
Elica676 Просто се влюбих в твоите творби.Винаги съм се захласвала по рисунки/не мога да рисувам красиво/.
Сподели с какво рисуваш и на стъкло ли?

# 695
  • Varna
ЕЛИЧКА Hug
Детенце туко що влезе във стаята и ме видя да се дивя на красотите ти. Да ти кажа така реагира при вида на чиниите, че не повярвах. Много ги хареса, ама многоооооо. Като малък много обичаше да го водя на картинни изложби.  Аз го водех още докато ми беше във коремчето де. Но по време на пубертата стана много сдържан. И за  първи път така емоционално регира от много години насам. Чак аз му се зарадвах. Така, че виж твоите красоти накараха диването след години да реагира така емоционално newsm47

# 696
Elica676 Просто се влюбих в твоите творби.Винаги съм се захласвала по рисунки/не мога да рисувам красиво/.
Сподели с какво рисуваш и на стъкло ли?

Делтииич, благодаря ти, душата ми!  Hug Радвам се, че на момчето ти са му харесали.
Пепито, на всякакво стъкло рисувам, каквото ми падне-чинии, купи, бутилки, вази,кани.
Специални боички, различни видове. Последните ми любими марки са на Пебео и на Каденс.
Опитвам се точно сега да обърна хобито и страстта си в професия и поминък и ако ми стискате много палци, знам , че ще стане.
Толкова положителна енергия има тук.  Grinning
И да се оплача..аз моя мъж много си го обичам, но вчера му се разсърдих..Нали съм безработна и ме кара да подам документи в Билла за работа. Аз отказах, защото точно сега залагам на рисуването. С едно реално предложение за пласирането им и друго, което сега се пече като голяма поръчка просто не мога, а и не искам. Та той не вярва в мен, че мога да успея, че бих могла да изкарвам пари от това, а иска сигурна и осигурена работа. Ако беше друг момент щях да отида да подам документи и без да ме моли, но не и сега..Дали греша?

# 697
Така, Ели, дано се осъществи голямото пласиране.Аз мисля, че ако не си много зависима финансово, да изчакаш Peace

Абе, мацки, какви такива се изявихте- всичките таланти, а???Чак срам ме хваща Mr. GreenТо торти, то чудо...Браво!

# 698
  • Varna
ЕЛИЧКА Hug
Аз, зная, че си обичаш много мъжлето. Виждала съм те как говориш за него. Но понякога ни ядосват, знам.  При този твой талант не би трябвало да не ти вярва. Важното е той да застане зад тебе,. Но нали знаеш, че малко хора вярват на хората на изкуството, че те със изкуство могат да печелят.  От друга страна ако почнеш във Билата и междувременно ти тръгне бизнеса със изкуство, дали тогава няма да ти повярва и ти само със рисуване да се занимаваш. От друга страна пък няма да имаш време за рисуване ако почнеш там. Много объркано стана и затова те разбирам, че му се ядосваш сега. Дано да миряса и да застане зад тебе. Сега ти е нужен як гръб, трябва ти точно неговата подкрепа.

ФРАНЧИИИИИ Hug
Нареждам се до тебе да се срамувам Embarassed

# 699
 Да беее, това го казват нашите шеметни танцьорки! Таланта е във вас и страшно ми се иска някой път да ви видя как танцувате..

# 700
  • Varna
ЕЛИЧКА Hug
За шеметна едва ли може да се каже за мене. То като наредиш там хората и ги научиш да правят движения по дълго време, и се научават.  Е има някои дървени та дървени, но са страшно рядко.Но пък да ги наредиш и колкото и дълго да им буташ молива и четката и да ги учиш да рисуват едва ли ще могат да направят нещо което да има вид. То и танца разбира се е изкуство, но моето не е на професионална основа.
Почна филм със Джоди Фостър отивам да видя за какво става въпрос. Ама май тъжна работа, а точно сега нямам нужда от тъжни филми.......

# 701
  Колко ти е елегантно и красиво момичето, Фран  Hug Тези танци ги научават на много неща, не само на стъпки  Grinning
Май много бъбря тази вечер  smile3505, ама след цял ден бачкане ми омаляха ръцете. След малко ще ходя да видя какво прави възглавницата ми без мен?  Tired

# 702
  • забравих си мисълта...
Стрина Ягодина, честита книжка и дано да има още много за в бъдеще smile3501 newsm10.
Ели, не знам за кой ли път да кажа, че имаш невероятен талант   bouquet newsm10.
Видях един чаровен кавалер и едно прекрасно гардже. love001. Абе може ли деца на Овни да не са хубави и да не са по-по-по и най-най-най, няма такова нещо  Naughty.
Пепито, добре дошла и от мен  welcome.
Видях и невероятни торти, браво на майсторките  smile3501, колко ли още хляб ще трябва да изям  newsm78, докато ги стигна , но то пък нали съм с алергия към пшениченото брашно, та хляб почти не ям, така че нямате стигане  Joy.
Franceska, голяма чаровница е дъщеричката.
За всички една голяма  Hug от мен.

Последна редакция: сб, 27 мар 2010, 23:59 от Venetta

# 703
  • забравих си мисълта...

Tsvetito, Corset, честит рожден ден!

Да сте живи и здрави, весели и щастливи.

# 704
честит рожден ден на Tsvetito и  Corset!Здраве и воля да постигнете всичко останало!  Hug Hug  
Tsvetito,незная как ти е името,но ако е близо до ника ти честитя и ИМЕНИЯ ден!?

Фран,малката госпожица е много красива  Heart Eyes  !
Поздравления за Стрина Ягодина!   bouquet

Посестрими,весел празник ви желая  txtloves ви и ви   love001  !

Общи условия

Активация на акаунт