Помощ в търсенето на работа - 5

• 74 914
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
Момичета,трябва ми нещо допълнително Praynig
Имам работа,но по цял ден съм сама в един офис,мога да излизам за по час-два...
Ако някой знае нещо,свиркайте!
Примерно да чистя офис или апартамент в работно време newsm78
Или нещо надомно - лепене,сгъване,набор на текст....
Работя в Лозенец.

# 346
  • Варна
И аз се присъединявам към питането на milenkata55 за някаква читава надомна работа за майка ми. Въобще може ли да се разчита на подобно нещо  newsm78

# 347
Ей досега зяпах сайтове за надомна работа - според мен всичко е шменти капели.....
Предпочитам да чистя нечий апартамент или офис,така или иначе имам свободно време,а чистенето ми е хоби

# 348
Докато разбера за работното място и вече е заето Tired ooooh!, кво става бе хора,вярно аз забравих, че нямам връзки Rolling Eyes.Вече и аз започвам да се отчайвам, явно наистина съм много некадърна една работа да не мога да си намеря CryСъгласна съм на всичко и няма , и няма.Писна ми вече #Cussing out

# 349
Мони,и на мен ми писна.Трябват връзки за каквато и да е работа,особено тук в провинцията  Tired.

# 350
noni2009 ,съжалявам за случилото се.
Диана Йорданова ,навсякъде е така,без връзки,много трудно.
Успех момичета, Hug

# 351
На мен ми се иска да кандидатствам за стажантските програми на големите фирми, но те набират само студенти, поне доколкото знам. Толкова ли нямат интерес да наемат и такива с малко опит.  Sad

# 352
Толкова ли нямат интерес да наемат и такива с малко опит.  Sad

Зависи от това колко ти е малко опита и компанията. Съветвам те да прочетеш изискванията на всяка компания, от която се интересуваш, мисля, че има и такива, които вземат стажанти и с мъничко опит (мисля, че до една година беше). Но имай предвид, че стажантите не се "наемат", както казваш. Карат си стажа и накрая най-добрите биват наемани.  Peace

# 353
Относно изискванията, не навсякъде подчертават, че трябва да са студенти, последен курс или семестриално завършили. Аз мисля, че проблема е именно, че не съм студентка. На 32 год. съм и имам около 2 год опит по специалността.  Flutter  Laughing

# 354
  • гр. София
Здравейте на всички,хайде и аз се записвам в темичката .Много хубава тема и аз от 5 месеца съм без работа  и само чакам да ми се обадят от някъде и много рядко някой да се обади,ходих на няколко интервюта и чакам да ми се обадят.Поне на едното място където ходих ми казаха че ще обсъдят кандидатурите след празниците  пък да видим какво ще стане.Ще следя с интерес темата и ви стискам палци в търсенето. Simple Smile

# 355
  • Пловдив
Здравейте и от мен, включвам се с молба за мнение или съвет относно частните агенции за работа. Получавам от известно време писма от агенция Киркова, че регистрацията при тях е безплатна и вече сериозно обмислям да ходя да подавам документи, въпреки че ми е ясно, че няма да е съвсем безплатна услугата. Интересувам се и от други агенции, ако имате някакви впечатления, моля, споделете    bouquet

# 356
За първи път чувам за тази агенция, така че мнение за нея не мога да изкажа. Част от другите агенции сме ги обсъждали вече. Има доволни, има и недоволни, като вторите преобладават. Моето предупреждение е да внимаваш за агенции, които ти искат пари под някаква форма - това е незаконно. И също да не забравяш, е дори и да си подадеш документите, евентуално ще те извикат, когато се появи място, за което си подходяща. Много хора си мислят, че като си пратят СВ в агенция, от агенцията веднага ще се юрнат да им търсят работодател (освен ако изрично не са поели такъв ангажимент, както беше разказвала една потребителка тук). Работи се на обратния принцип.  Peace

# 357
  • Пловдив
По закон частните бюра по труда са напълно безплатни за търсещите работа. По никакъв повод не би трябвало да ви иска някой пари, дори и като ви намери работа.
Те получават пари от работодателя за това, че му подбират персонал.

За "Киркова": имам няколко регистрации там /през различни години/. Нито веднъж не са ми се обадили досега с предложение за работа. Може би съм нямала късмет... Wink
Но нищо не пречи да се регистрираш.
Регистрацията там е наистина и напълно безплатна за търсещите работа.

# 358
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета  Hug  по вашите думи нищо няма да загубя, така че ще се пробвам, пък ако има някакво движение, независимо в каква посока, ще споделя и аз, хубава вечер и продължавам да ви чета  Hug

# 359
Здравейте и от мен, включвам се с молба за мнение или съвет относно частните агенции за работа. Получавам от известно време писма от агенция Киркова, че регистрацията при тях е безплатна и вече сериозно обмислям да ходя да подавам документи, въпреки че ми е ясно, че няма да е съвсем безплатна услугата. Интересувам се и от други агенции, ако имате някакви впечатления, моля, споделете    bouquet

Пък в моето писмо от тях пише,че регистрацията е 10лв. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт