Помощ в търсенето на работа - 5

• 74 837
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Влизам да докладвам, че от вчера съм на работа. Не е кой знае какво, но парите са прилични и работното време ме устройва. Е, ще продължавам да се оглеждам за нещо по-добро, но поне имам някакъв доход. Успех на всички  Peace

# 361
По закон частните бюра по труда са напълно безплатни за търсещите работа. По никакъв повод не би трябвало да ви иска някой пари, дори и като ви намери работа.
Те получават пари от работодателя за това, че му подбират персонал.

За "Киркова": имам няколко регистрации там /през различни години/. Нито веднъж не са ми се обадили досега с предложение за работа. Може би съм нямала късмет... Wink
Но нищо не пречи да се регистрираш.
Регистрацията там е наистина и напълно безплатна за търсещите работа.
Въпросната КИРКОВА фигурира в няколко сайта за измами  Shocked Пращала е разни хора в Гърция за зелен хайвер  #Crazy

# 362
Привет на всички, чета ви отдавна Hug Влизам само да ви дам кураж. От 5 месеца пращах автобиографии. Имах частен бизнес, но кризата...нали знаете... Wink CV-то ми е доста впечатляващо, бърборана съм, симпатяга Mr. Green и нищо от никъде... Бях се отчаяла... Но в един момент, дори в един и същи ден, ме извикаха от 2 доста впечатляващи компании на интервю. В едната бях одобрена още на първото интервю. Но във втората винаги съм искала да работя... Там минах през логически тест, 2 интервюта и ролеви игри Crazy Е, аз съм техния човек  Mr. Green А жена досега не е работила на такава длъжност там, винаги са предпочитали мъже... Отказах на първото място и сега подготвям документи за назначение.
Смисълът от целия ми объркан разказ е, че не ми се обадиха от всичките фирми и фирмички, в които кандидатствах през тези 5 месеца, защото просто е трябвало да ми се обадят от Фирмата с главно Ф Mr. Green Разчитах изцяло на себе си, без грам чужда помощ отвън. Мисълта ми е да имате търпение за хубавите неща и да не правите компромиси с умения, знания и компетенции. Знам, че е трудно и звучи глупаво, но бъдете уверени в себе си и мислете позитивно!
Най-искрено ви пожелавам успех! Hug

# 363
Супер, Честито и много успехи и в бъдеще!!!   bouquet

# 364
Naomi, браво! Много се радвам, че в темата има и истории като твоята.  Hug Сигурна съм, че това ще даде кураж на момичетата.

reme, честито и само успехи на новата работа!   bouquet

# 365
Naomi, браво! Много се радвам, че в темата има и истории като твоята.  Hug Сигурна съм, че това ще даде кураж на момичетата.

reme, честито и само успехи на новата работа!   bouquet
Радвам се много за вас,момичета! Дано и на нас се усмихне скоро късметът!

# 366
От нашата фирма търсим човек от Варна /предпочитаме жена/ за работа като търговски представител. Работата ще се състои в това да поддържа контакт с вече съществуващите клиенти и да търси нови такива.
Основното изискване е да е много комуникативна личност и да притежава презентационни умения.
Позицията е подходяща и за някой, който си търси 2-ра работа!
Ако има заинтересувани да ми пишат на лични!

# 367
Честито на започналите нова работа!
Лека и доходна от мен!
Дай Боже и ние след Великден да се похвалим!

# 368
  • София
Привет,
Мернах нещо за частни трудови борси. Кажете някои за София. Мен нещо хич ме няма в търсенето на работата. По-добре да ми имат данните в 2-3 агенции с шанса някъде да попадна, макар че като си гледам работните качества, малко трудно някой ще се спре на мен Grinning
Taka че по-добре нещо отколкото нищо Wink

# 369
Да се запиша и аз тук,търся работа от 2 месеца и половина някъде,имам нужда да работя да се социализирам,най вече да съм сред хора.Съпруга ми получава  добри пари и може да не работя,но не искам да оставам домакиня.Мислих да вложа пари и да си направя една сладкарничка с детски кът,но кризата,несигурността и потъпкването на малкият и средният бизнес в нашата държава в този момент ме отказаха да изчакам малко по-добри времена.
Завършила съм средно образование с английски и колеж по туризъм след това,работила съм само по специалността си в различни хотели,преди да родя детето си.
Пускам автобиографии почти всеки ден на различни позиции,дори на такива,които преди биха взели всеки,е имах обаждане и одобрение за интервю само досега от едно място,което е голяма верига на скъпи дрехи във всички Молове,кандидатствах за продавач- консултант и вярвайте се изумих още на 4 час от обявата вече бяха пуснали по нея 900 човека сивитата си Shocked
Извикаха ме на интервю,мина според мен гладко добре,сега чакам да видя дали са ме одобрили за 4 часово работно време.
Безработицата е просто масова в момента,не съм си мислила,че млад,образован и добре изглеждащ човек трудно би намерил работа. Confused
Успех  на всички търсещи и дано има само позитивни отговори за Вас от работодателите.   bouquet

# 370
# 371
# 372
  • София
Цитат
По-грозните хора са мега амбициозни в работата си, но пък характерът им е кофти и не работят добре в екип.
Даммм, аз си направих обратния извод, понеже не мога да работя в екип излиза, че съм супер грозна.

# 373
Цитат
По-грозните хора са мега амбициозни в работата си, но пък характерът им е кофти и не работят добре в екип.
Даммм, аз си направих обратния извод, понеже не мога да работя в екип излиза, че съм супер грозна.
  hahaha Joy глупости
Седнал някой да си пише,ти се връзваш.Сложих линка за да прочетат хората За и Против снимките.Никой не  еказал че написаното е 100% вярно.

# 374
  • София /Абсурдистан
Красивото и грозното са относителни понятия. Този, който е красив за едни е грозен за други. Кой определя красотата обективно?  Simple Smile
Направо ще падна вече от глупости.

Общи условия

Активация на акаунт