Помощ в търсенето на работа - 5

• 74 292
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Това на базата на какво го казваш?

# 556
И моля за помощ! Как се кандидатства в HP?

Недей!
Освен ако не си супер мега спокоен човек и въобще не ти дреме от нищо.
Иначе парите са добри,но и най-големия непукис изкарва мах 9 месеца  Confused
И пак зависи от длъжността.
Успех!

Това HP като Hewlett-Packard ли е? Защото ако е така - имам доста познати, които работят там, в различни звена и отдели и май всички са доволни. Доколкото знам, работата е много, не се помайват, а си бачкат здраво, но и условията са доста добри. Все пак, за каква позиция иде реч?

# 557
  • В голямото море...Живот
Това на базата на какво го казваш?

Споделено от колеги,напуснали от IBM .
Извинявам се за което.

Последна редакция: чт, 29 апр 2010, 12:11 от ДОРОМ

# 558
За НР - аз кандидатствах през сайта, след около месец ми се обадиха и насрочиха час за телефонно интервю. Звъннаха точно на секундата, разговорът продължи около 25 мин, първоначално на български, после на английски (аз кандидатствах за позиция с англ.език). Стандартните въпроси. Разговорът приключи, защото попитах за работното време и отговорът не ме устройваше - нямам удобен транспорт, а имам 2 деца в градината. Иначе имаше още за обсъждане. Стана въпрос и за очакваното от мен заплащане, мисля че отговорът ми ги устройваше. Ако някой иска, да пита още Simple Smile.

# 559
Нали се сещаш, че ако това беше истина, тази компания нямаше да съществува вече?

Не виждам смисъл от подобни силно преувеличени негативни изказвания от типа "една жена каза".
Чувала съм подобни изказвания за места, на които съм работила, и съм наясно колко близо са до истината и от кои хора идват обикновено.

Аа, сега за IBM ли говорим последно, или за НР?

# 560
Алексче,реагирах първосигнално,за което се извиних.
Колегите ми не бяха един или двама  Confused

# 561
Извинявам се и аз, също реагирах първосигнално, а и видях, че си се редактирала, чак след като бях постнала.

Ако говорим за IBM, е друго нещо.  Peace

# 562
  • София
Здравейте, има ли регистрирани в Бюро по труда в София. Аз съм към Възраждане.
Някои, има ли поглед към програма "Развитие" и дали има вече раздвижване за обученията?! Peace

# 563
Някой има ли идея за работата в небанковите институции- Париба,КредиБул и т.н.  Thinking Дали не е като при застрахователите - ходиш да молиш хората и ти дават процент  Thinking

# 564
Някой има ли идея за работата в небанковите институции- Париба,КредиБул и т.н.  Thinking Дали не е като при застрахователите - ходиш да молиш хората и ти дават процент  Thinking
Зависи на каква длъжност си   bouquet

# 565
За кредитен консултант,но прочетох малко мнения в бг работодател и се отказах  Grinning

# 566
  • Sofia
За кредитен консултант,но прочетох малко мнения в бг работодател и се отказах  Grinning

Аз лично съм работила в БНП Париба преди няколко години като кредитен консултант. Въпреки всички мнения в нета мога да кажа, че аз бях доволна, защото шефовете ми бяха точни, винаги се съобразяваха с мен и аз бях коректна към тях. Позициите им са главно за хора без опит. Сега не съм наясно как е, но преди имаше много работа, а самата работа не е сложна, имат добър софтуер, с който се работи много лесно. Плащат винаги навреме. Доколкото аз самата зная зависи от преките ти шефове дали ще си доволен или не.

# 567
да така е
за повече инфо може да ми пишете на лични

Аз лично съм работила в БНП Париба преди няколко години като кредитен консултант. Въпреки всички мнения в нета мога да кажа, че аз бях доволна, защото шефовете ми бяха точни, винаги се съобразяваха с мен и аз бях коректна към тях. Позициите им са главно за хора без опит. Сега не съм наясно как е, но преди имаше много работа, а самата работа не е сложна, имат добър софтуер, с който се работи много лесно. Плащат винаги навреме. Доколкото аз самата зная зависи от преките ти шефове дали ще си доволен или не.

# 568
  • Пловдив
Има ли някой ,който си е намерил работа от Пловдив в jobs.bg,че се отчайвам ? Shocked
Аз съм си намирала работа от там и то два пъти и на интервюта са ме викали,но всичко това беше преди кризата.Съпругът ми работи в голяма компания(пак в П-в)и ми беше казал,че за 5 работни места са получили 3000 молби за работа.Просто в момента ситуацията е такава,обявите са реални,но има страшно много кандидати.

# 569
Май някъде някой беше казал,че работодателите по сайтовете за работа можели да видят къде е кандидатствал кандидата  newsm78 Така ли е наистина.И какво точно ги бърка това?

Общи условия

Активация на акаунт