Помощ в търсенето на работа - 5

• 74 284
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Май някъде някой беше казал,че работодателите по сайтовете за работа можели да видят къде е кандидатствал кандидата  newsm78 Така ли е наистина.И какво точно ги бърка това?

В джобс-а няма такова нещо.

# 571
  • В голямото море...Живот
Май някъде някой беше казал,че работодателите по сайтовете за работа можели да видят къде е кандидатствал кандидата  newsm78 Така ли е наистина.И какво точно ги бърка това?

В джобс-а няма такова нещо.

Whistling успокои ме  Hug

# 572
Момичета,да споделя.
Работя,но не ми допада работата,и следователно продължавам да търся.
Поканиха ме на интервю за управител в "Джамбо" и утре ще ходя.
Някой да има информация за фирмата като цяло.
Благодаря   bouquet

# 573
Едно въпросче от мен: днес получих job offer и освен останалите документи, ми искат да им сканирам и изпратя (до 06.05) следното нещо: " All documents for your work experience (labor book or official statement from National Social Security Institute<http://www.noi.bg/> for acknowledged work experience with social security rights)"

Обаче трудовата  книжка си е при сегашния ми работодател, откъдето тепърва ще напускам, и не виждам как ще мога да я сканирам, а другото нищо не ми говори.  newsm78

Утре ще звънна на HR-ката да я питам, но ако междувременно някой знае, ще съм благодарна.   bouquet

# 574
Алексче, вторият документ е осигурителна книжка: http://www.karieri.bg/karieri/management/262189_osiguritelen_sta … guritelni_knijki/

Ако не си вадила такава, по-лесния вариант ще е да помолиш hr-а да ти даде да си сканираш трудовата книжка. По принцип нямат право да ти откажат да ти върнат трудовата книжка, защото не е задължително тя да стои у работодателя.

# 575
Фукла, благодаря за отговора. За осигурителна книжка, честно казано, чувам за пръв път, но така или иначе не ми звучеше като нещо, което ще мога да извадя до четвъртък.  Laughing

# 576
Алексче трудовата книжка трябва да си стои в теб. Нямат право да ти откажат ако си я поискаш. Успех!

Аз още съм без работа. Ходя на безброй интервюта. Чувствам се много зле вече....

Hug

# 577
  • София
По принцип не е много коректно евентуален бъдещ работодател да ти иска данни от НОИ, ама хайде...

# 578
Дилянка, не е евентуален бъдещ, job offer-a си е официално предложение, когато го подпиша става нещо като предварителен договор, а трудовият договор ще го подпишем в първия работен ден.

Вече говорих с HR-ките ни, казаха, че няма проблем да ми дадат книжката.  Peace

# 579
  • София
Дилянка, не е евентуален бъдещ, job offer-a си е официално предложение, когато го подпиша става нещо като предварителен договор, а трудовият договор ще го подпишем в първия работен ден.

Вече говорих с HR-ките ни, казаха, че няма проблем да ми дадат книжката.  Peace

Ааа, щом е така, може!
Успех ти желая!

# 580
Благодаря ти!   bouquet Успех и късмет на всички търсещи!  Simple Smile

# 581
Продължавам да съм тук  Sad Писна ми вече,ходя на интервюта и нищо  Tired

# 582
  • В голямото море...Живот
Аз даже и на интервюта не ходя - никой не се обажда  Confused

# 583
  • Варна
Аз даже и на интервюта не ходя - никой не се обажда  Confused

И аз така  Sad
Отчаяла съм се.......
Вече съм съгласна на всякаква работа  Tired

# 584
Алекче     Peace    

denitsa     и другите дами дето искаме да започнем работа---- търпение  хубавите неща стават бавно   bouquet
steluka     виж за инфо в бгработодател или кариери.
Аз сега чакам да ми се обадят за касиер в нашият Техномаркет.
Стискайте ми палци!
Успех и на вас! Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт