Помощ в търсенето на работа - 5

• 74 282
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Аз също много се отчаях.Обяви няма никакви,от миналият месец където пуснах СV никой не се обажда.
Ходих при една позната,която търсеше човек,който да се занимава с фактуриране /голям склад е/.Обещания големи,отидох за няколко часа. Оказа се,че освен с фактуриране, трябва да продаваш,тъй като в склада се продава и на дребно, и като свърши работното време с клиенти и да чистиш.И това от 7 до 19часа. И се отказах. И се работи и в събота. Че ми и поставя и условия-да съм намерела кой да ми гледа детето, за да съм на разположение 12 часа. А кой да я води и взема от градина.Нямам думи........С малки деца е мисия невъзможна да започнеш работа на нормално работно време.Тва е.Виждам се години наред без работа и без пари  Tired.
Стискам палци на всички  Hug!

# 586
  • Пловдив
Диана, аз работя същото...но раб. ми време е от 8,30 до 17,00 и почивам събота и неделя, и празниците /в повечето случаи/,...но пък работя за много малко парички...Нямам проблем с болнични и отпуски, но пък и моите хлапета са здравички... Wink пу -пу

# 587
Бенджи,заплата е малка,но и аз си мислех,че ще е нормално работното време.А се оказа 3 в 1 -фактурист,продавач,чистач  ooooh!.

# 588
Бенджи,заплата е малка,но и аз си мислех,че ще е нормално работното време.А се оказа 3 в 1 -фактурист,продавач,чистач  ooooh!.
Да мили дами
За съжаление такава е действителността
И аз все за такива шмекери - работодатели съм работила досега ooooh!
Поне заплащането да си струваше ама неееееееее  #2gunfire
 Praynig занапред това да не ни се случва вече Peace

# 589
  • Пловдив
При нас е 4 в 1....+ секретар... ooooh!

# 590
Не се отчайвайте, момичета. Ще изгрее слънце и за нас.  Hug
Алексче, ако не е нахално да попитам, за HP ли става дума?  Blush

# 591
Алексче, ако не е нахално да попитам, за HP ли става дума?  Blush

Да речем, защо?  newsm78

# 592
Чисто човешко любопитство, ако съм те издразнила, извинявай.  Peace

# 593
Неее, не си ме издразнила, просто предположих, че имаш нещо конкретно предвид.  Peace

# 594
Попитах, защото беше споменала, че си подала документи.

# 595
Работа няма, но поне да ви честитя празника  bouquet Hug

# 596
  • Варна
Добро утро  Hug За мен кошмара продължи 10 месеца. Ходих на не особено много интервюта, като различни компании, но поне по на два етапа навсякъде... Срещите бяха все с хора, които не бяха от топ мениджмънта на компаните и аз стигнах до извода, че може би ги плаша. На края отидох на интервю в огромна структура, интервюто беше с "двамата големи" и нещата приключиха за половин час. Беше сряда, в понеделник бях на работа. Преди да стане факт тази среща се бях зарекла, че вече ще питам за позицията на човека с когото ще се срещам, за да съм убедена, че той може да прецени мен...
Още се ядосвам като се сетя, че в една от команиите където исках да започна, ми бяха пратили офис сътрудника, отговорника по газификация или нещо такова, за целия обект и една колежка на същата позиция. Той не говореше български, за обектите им аз знаех повече от нея. Обявата гласеше, че искат мин три години стаж в областта, като се пробрах след срещата видях ново изискване в обявата, вече за мин. една година стаж hahaha Много се бях ядосала, може и да съм споделила вече тук, извинявам се ако се повтарям...

# 597
  • Sofia
Отдавна съм останала с впечатлението, че със служители на по-ниски нива във фирмите се общува и изобщо върши някаква работа много трудно.

# 598
  • София
Ей, къде си изгубихте!
Ето ви нещо интересно и полезно:http://www.jobhow.org/17.html

# 599
  • В голямото море...Живот
Всички ли си намерихте работа  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт