Помощ в търсенето на работа - 5

• 74 281
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • София
не, не сме си намерили работа, просто вече и не търся, на чудеса не вярвам,идва лято съвсем ще е мъртвило. С мойта работа на 3 часа, няма да се пенсионирам никога, да не говорим,че болнични и майчинство нямам, не дай си боже ако се наложи...

# 601

Странно, че от същия автор съм чела и някои неща, които далеч не ми допаднаха. Но конкретно това в този линк е наистина добро.

# 602
Дором,тук съм.Работа няма,вече ми писна да се ровя в интернет. И на чудеса не вярвам и аз.Писна ми..........

# 603
  • Варна
нахълтвам да попитам има ли някой, който да е почнал в Карфур Варна

# 604
моя приятелка започна работа там ,какво те интересува?

# 605
  • София
Ох, егати парадокса е това търсенето на работа!
Все ме питат за моето СВ защо толкова често съм сменяла позициите...
Ей сега ми разказаха следния случай:
Главен счетоводител с 10г стаж в държавна фирма са му казали че това не е никакъв опит и не е добре да си работил толкова дълго на едно място още повече държавна работа! Shocked

Къде е истината? Rolling Eyes

# 606
За девойките от София - търсят се две жени за пазара в Слатина - продажба на сладолед.
Работи се от 10 до 20ч.,двете се уговарят за смените,може 2 на 2,може по половин ден.
Подробности на лични,но до 17ч.или утре от 8ч.съм на линия Peace

# 607
  • София
Главен счетоводител с 10г стаж в държавна фирма са му казали че това не е никакъв опит и не е добре да си работил толкова дълго на едно място още повече държавна работа! Shocked

Истината е незнайно къде.
Аз съм подобен случай само че в частна фирма.,9 години .
Не съм имала амбиции за развитие, може би затова съм се задържала на една длъжност толкова дълго  Shocked

# 608
  • Sofia

Истината е в собствена счетоводна кантора след 10г. стаж

# 609
  • Бургас
И аз търся безрезултатно,също не се надявам на много.Постоянно пращам cv,но кандидатите са доста и положението е направо отчайващо.На едно интервю,на което се явих миналия месец,можеше и да има положителен резултат,ако нямах дете,или ако беше вече пораснала.И какво сега,деца ли да не раждаме.

# 610
И аз търся безрезултатно,също не се надявам на много.Постоянно пращам cv,но кандидатите са доста и положението е направо отчайващо.На едно интервю,на което се явих миналия месец,можеше и да има положителен резултат,ако нямах дете,или ако беше вече пораснала.И какво сега,деца ли да не раждаме.
Mr. Green ние като нямаме дете, пък ме питат "...А кога планирате ..."  #Crazy Влудяват ме  #Cussing out Няма угодия за тези хора  #2gunfire Ходи и обяснявай за ин витро и прочие... Благодарение на този късмет си изгубих предната работа. Не се отчайвайте, и на нашата улица ще изгрее слънце и ще си намерим работа Party Успех на всички   bouquet

# 611
  • Бургас
Надявам се да изгрее слънцето...
Утре ме канят на работна среща в Wellness center energy,ще видим какво предлагат.Нямам си и грам представа за какво става въпрос.

# 612
Aз пък като беше детето ми на 14 години бях безработна 10 месеца и изобщо не ме канеха на интервюта, защото съм стара. То угодия няма:
0-години стаж си имал,  дете си имал,  дете си щял да имаш, току си остарял и животът ти преминал. Най-вярно го е казала Диана Йорданова - само връзки!

# 613
  • София
Надявам се да изгрее слънцето...
Утре ме канят на работна среща в Wellness center energy,ще видим какво предлагат.Нямам си и грам представа за какво става въпрос.

Тия май са ония, дето преди си говорихме за тях. С идиотските семинари.

# 614

Когато често и хаотично си сменял работите - примерно за последната година три или пък най-различни позиции говори на работодателя, че няма угодия за този човек и че не знае какво иска или пък че няма среща на очакванията му с реалността... Колкото и калпави да са другите работодатели по  приказките на кандидата, винаги си имат едно наум.

А за счетоводителя - много е условно, може да са му задали два три въпроса допълнително, които да са им показали, че не е в час, независимо от десетте години. Такива примери има безброй.

Общи условия

Активация на акаунт