Помощ в търсенето на работа - 5

• 74 262
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Търся продавачка за магазин във Варна на 4 часов работен ден.
За допълнителна информация на лични или скайп - viliqna82

# 631
Здравейте!
Приемате ли нови? Laughing

Ще прочета последните темички, надявам се тези дни.
От есента и аз ще се пусна на пазара на труда, но от сега хвърлям по едно око в обявите за София. Аз ще търся нещо с намалено работно време. Искам да имам повече време за децата следобяд. За съжаление първо, че няма много подобни предложения и второ на такава позиция не бих могла да си използвам квалификацията, но това е положението. Като разглеждах сайтовете останах с впечатление, че ако искам нещо максимум на 6 часа трябва да търся обяви за Рецепциунист.Дали в медецински център, дали в козметичен салон.
Някакви идеи за други позиции, позволяващи намалено работно време?

viliqna82 , писах веднага на две приятелки от Варна.
Успех в намирането на точния човек!

# 632

Мърчандайзер.

# 633

Мърчандайзер.

В какво се състои работата? ooooh!

# 634
Обикновено работиш за определена фирма, но местоработата ти е в един или повече от големите магазини - Метро, Била и т.н. Основните задължения са подреждане на продуктите на фирмата по определени правила, зареждане на щандовете и подпомагане на промоции. В най-големите магазини като Метро, има мърчандайзери на повечето големи фирми, които работят на пълен или непълен работен ден само там (които имат много продукти в магазина), а за по-малките отговаряш за няколко и обикаляш по определн график, за да си подреждаш продуктите.

# 635
Ясно, благодаря за разяснението!

Сигурно сте чували за таен агент?  Няколко години докато бях в майчинство/ и още съм Mr. Green/ работих към една швейцарска фирма, плащаха по 14 евро на обект. За съжаление кризата удари първо проектите им в България. Регистрирах се и в наши фирми, търсещи тайни агенти, обаче условията са просто смешни.5 лева на обект и толкова рядко, че се губи смисъла.

# 636
В голямо колебание съм...
Започнах работа и вече съм на два месеца.
Единствения плюс е че обещаните пари са толкова и съм осигурявана на пълната сума.
И оттам-време /най-вече/,отношение...нищо не е наред.
Толкова нерви хабя.
Отделно ми се отразява и здравословно...
Сега се чудя да напускам ли или не?

# 637
  • В голямото море...Живот
Естел какво точно работиш?В някакъв магазин май беше  newsm78

# 638
Искам да попитам,  дали  някой от тук пишещите  е държал тест за компютърна грамотност при   кандидатстване за работа? Ако някой има представа, поне ориентировъчно нека пише за това какво се изисква и на какво се държи при подобен тест. Мисля, че не само на мен но и на други би било полезно.

# 639
  • Belgium

Сигурно сте чували за таен агент?  Н

Сигурно имаш предвид таен клиент (mistery shopper) ?

# 640

Сигурно сте чували за таен агент?  Н

Сигурно имаш предвид таен клиент (mistery shopper) ?

Да! Незнам защо упорито два пъти съм си го написала агент.

# 641
  • София
gerka, ако пусна обява за рецепционист и ми се явиш - бъди сигурна, че няма да те взема.

Естел, имаш снимка на Ферхунде - помисли си как би постъпила тя в случая и действай като нея.
Кротувай си на мястото докато си намериш друго, с по-добри условия. А докато търсиш - може пък да извоюваш по-добри отношения. И сенаучи да не хабиш нерви в работата. Сега е така всички клюки и интриги са в службата, в къщи се прибираме само да спим. Разминавай се, върши си работата, взимай си парите и до там.

velcy, искат се елементарни познания за работа с комп. в офис.
Може и за някоя длъжност да изискват познание на определена програма.

# 642
Естел, имаш снимка на Ферхунде - помисли си как би постъпила тя в случая и действай като нея.
Кротувай си на мястото докато си намериш друго, с по-добри условия. А докато търсиш - може пък да извоюваш по-добри отношения. И сенаучи да не хабиш нерви в работата. Сега е така всички клюки и интриги са в службата, в къщи се прибираме само да спим. Разминавай се, върши си работата, взимай си парите и до там.
  Hug благодаря за милите думи
то Ферхунде-то ми е голяма любов.Откривам в себе си нейни черти,но не мога да съм като нея.Тя търси изгода,аз също. Blush
В момента търся.Искам да работя като мърчандайзер.То май само това не съм работила в сферата на търговията с хр.стоки.
Нерви наистина хабя много,уж съм непукист със слонски нерви.Никой не обяснява,само ми викат.Като сбъркам тогава ми казват как трябва. Confused
На тая работа плюса й е че парите са сигурни.
Още не съм заявила че ще напускам.Първо да намеря и тогава.
По принцип текучеството в тази фирма е голямо.Защо ли? newsm78 Whistling

# 643
gerka, ако пусна обява за рецепционист и ми се явиш - бъди сигурна, че няма да те взема.

velcy, искат се елементарни познания за работа с комп. в офис.
Може и за някоя длъжност да изискват познание на определена програма.

Да, права си, допуснала съм грешка. Благодаря за подсещането, но не и за начина, по който го направи. Междувпрочем погледна ли си поста? Или на даващите работа им е позволено да допускат грешки?

# 644

Общи условия

Активация на акаунт