За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 28

  • 37 996
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
  • Мнения: 294
има един в студентски град до 12 -13бл
много е хубав - чистичко и приятно, готвят вкусно и не е скъпо  Peace

# 646
  • Мнения: 572
Благодаря ви за отговорите!
В крайна сметка не ходихме на китайски, може би другия път.. Този до РУМ в Младост 2 не го знам, но знам този в Младост 1 и не съм доволна.
Този в студентски град - моя фаворит от тези в които съм ходила досега, наистина за мен готвят вкусно там.. ама решихме уж да пробваме нещо друго.. нищо де, другия път. Благодаря отново за отговорите Simple Smile

# 647
  • Мнения: 1 712
Момичета, трябва да разбия една течна сладкарска сметана, но миксера ми се е прецакал. Дали ще стане с кухненския робот? Ако става с коя приставка да я разбия с големия нож за рязане или с една, която се води за емулсии / диск с някакви дупки представлява, не съм я ползвала до сега/?

# 648
  • Стара Загора
  • Мнения: 508
Моля, кажете ми изпитана рецепта за телешки пържоли от шол и много младо теле.

# 649
  • Den Haag
  • Мнения: 1 966
Почнах да правя млечна супа, сложих вода, морков, малко олио, фиде и като повря сипах прясно мляко, след известно време се пресече, а млякото е в срок, не е развалено, какво стана и аз не знам  Tired. Защо така се получи? Rolling Eyes

# 650
  • Мнения: 1 236
Почнах да правя млечна супа, сложих вода, морков, малко олио, фиде и като повря сипах прясно мляко, след известно време се пресече, а млякото е в срок, не е развалено, какво стана и аз не знам  Tired. Защо така се получи? Rolling Eyes

Следващия път взимаш една паничка, слагаш млякото вътре и почваш да добавяш лъжица по лъжица от топлата супа към млякото, за да се загрее млякото постепенно, и накрая добавяш затоплената смес от купичката обратно в тенджерата - така млякото ще се уеднакви по температура със супата постепенно, а не изведнъж, и няма да се пресече.

# 651
  • Мнения: 4 406
Здравейте,

колко горе-долу брашно отива за тестото на Max-mama  newsm78
Искам да преценя дали цяла доза да правя или половин  newsm78

Приятен ден  Hug

# 652
  • Мнения: 1 313
Моля, кажете ми изпитана рецепта за телешки пържоли от шол и много младо теле.

Това в къщи ни е любимо, а тук може да си изберете нещо друго Hug

# 653
  • Стара Загора
  • Мнения: 508
 esy  bouquet

# 654
  • France
  • Мнения: 726
До колко дена може да се държи студена пача в хладилника? И дали ще издържи, да не се размекне, в хладилна чанта около 3ч?
т.к. днес почивам, ми се иска да я направя. Но, ще се консумира едва в петък и събота...

# 655
  • Мнения: 1 570
Моят въпрос е малко странен...ще ни идват гости на вечеря, но искат да направя питата, която правих на прощъпулника на дъщеря ми. И сега съм в голяма чуденка, какво освен питата, която е сладка, да сервирам. Едно е да е закуска, но все пак те идват на вечеря, питата е в огромно количество. Примерно ще сервирам салати, за да има за алкохола, а и някакви мезета, ама  за нищо друго не ми идва на ум.

# 656
  • Стара Загора
  • Мнения: 508
EtnА направи и вечеря, а питата ще е междудругото.

# 657
  • Мнения: 1 570
И аз си го мисля, иначе просто не виждам начин.

# 658
  • Мнения: 5 001
Единият вариант е да си направиш вечеря
Другият е да сложиш на масата и малки коктейлни кюфтенца или пилешко месо на хапки или късчета.....Абе всичко за което се сетиш във вид на коктейлни хапки....


Лично аз смятам,че ще ти е по-лесно да си направиш вечеря и другото да е допълнение.... Hug

# 659
  • Мнения: 1 570
Simple Smile Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт