ПЛЕВЕН - 132

• 32 260
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
  • гр.Плевен
ДеЩо, страхотни стават домашните козунаци, ама нямам нито условия, нито време да меся тази година. А рецептите съм ги затиснала някъде, ако ги открия тия дни може да ти пратя някоя.

Див, може ли да те обезпокоя на ЛС по един личен въпрос?

# 121
  • София
Деси,аз онзи ден правих козунак по рецепта на мама Цоцоланка  истана много добре.Обаче вероятно ще правя по Великден по рецепта на Дивиана Wink,те като че ми харесаха най-много.

# 122
Див, с тая 4асова разлика, въобще не съм кърънт с пожеланията си Laughing

Дикси, багажа по кашон на ден, мъжа ми се премести, ние някога през Април...още не може да си намерим място за живеене. Ако изглежда добре е или над бюджета ни, или в район, който няма добри у4илища. Ако е в хубав район, собствениците раз4итат на това и не се грижат за имота си, а тук не може да се освежава както в Б-я.

Кога е Великден в Б-я?

# 123
Бенсън, пожелавам ви да намерите това, което ви устройва по всички параграфи  Peace
Великден е на 04.04.

# 124
Номадке, медните са скъпи, ако пък някоя манговица разбере, че си имаш такъв - нищо чудно да ти го свие, на пунктовете добре се приемат.
У нас таваните са високи, ще ма фанат за тигана. Laughing Grinning Laughing

Обаче ако път трябва да подкарам някой с такъв уред по главата, сигурно ще падна в боя първа докато го сваля. Grinning

# 125
  • София
Ауу,Номадке,много медно у вас бе. Laughing
Бубка бутна фруктиерата от масата.Беше дуралексова и се разтроши на мнооого парчета.Направо от единия край на кухньо-холо-дневната,та до другия.Добре че не се изпонаряза детето.Дано да е на здраве.
Ох,след едноседмична почивка у дома от утре дечорлята са на училище.Да изляза и аз малко да видя свят,че една седмица стоене вкъщи не ми се отрази добре..както е видно. Laughing
Бенсън,дано всичко мине ок и намерите хубао жилище.Бррр,преместване като чуя и ме втриса.

# 126
Дикси, Валенце, мерси.

# 127
Един спешен въпрос-имате ли парно?Най-вече живеещите на Сторгозия newsm78
Днес по едно време следобяд ми стана студено-ми то радиатори,тръби,всичко се е вледенило ooooh! Whistling

# 128
Косе, ние имаме. Сега проверих. Да не би нещо да е станало в абонатната станция при вас?

# 129
  • Плевен
Да ви се похваля имам си пералня DAEWOO AA Simple Smile по съвети Simple Smile и прахосмучка...че почнахме да събираме пепел хехе....

# 130
  • София
Рая,да са ви честити и със здраве да ги ползвате! Hug
Ние обмисляме идване към Плевен през април.Много ще се радвам да се видим с който пожелае.Мислим да е с преспиване.Но ще зная кога ще е буквално предната вечер.

# 131
Голямо тюхкане с тоя ТЕЦ ooooh!.Ходих,разпитвах комшиите,никой няма парно,но домоуправителя го няма,съответно не знаят кой е домоуправител в другия вход/нали се пада 1абонатно на 2 входа/.Звъннах на Тец-а, дежурния ми се смее и пита дали сме си оторили радиаторите #Crazy Whistling.После ми обясни,че при тях няма проблем,щях да си запише,но да съм питала при кой е ключа от абонатното,че може сами да са го спрели #CrazyА вкъщи е студ,включили сме един радиатор в спалнята,а аз сега дзиндзирикам в хола и си тананикам "нека да е лято,само да е лятооооо"....
Рая,с кеф да си ги позлвате Peace
Валенце,ти ела,пък ние ще спретнем една среща на прима виста в твоя чест Peace
Номадка,тия тигани що не съм ги видяла Laughing Mr. Green
И да видите една фръцла

# 132
  • София
Музе,много е сладичка малката фръцла.Аз ли съм пропуснала да гледам нейни снимки или ти не си пускала,но направо съм забравила как изглежда това детенце сладко. Grinning
Е,чак среща в моя чест  Wink!Но ще ми е приятно да ви видя..повечето. Grinning

# 133
Привет!
Предполагам, че не съм ви липсвала ,но все пак се завърнах. Днес излизахме с Миро обаче, ако не се бях хванала за количката, щеше да ме издуха вятърът.

Валенце, и аз имам тиган за 300 лв. Моят е на Цептер и тенджера имам пак на Цептер. В тигана си правя страхотна баница и си задушавам зеленчуци. Много съм доволна.

Рая, честита пералня и прахосмукачка. Стягай се за семейния живот. Mr. Green

Номадка, разбрах, че си по сънищата, моля те кажи ми: Аз съм руса/ наистина/ и онзи ден родих бебе насън. Кажи как да го тълкувам. Ако Чичо Фройд беше жив голяма психоанализа щеше да ми тегли с моите сънища Laughing
Но не се бъзикам, ако знаеш какво значи ще се радвам да ми кажеш.

Бенсън, леко опаковане и после разопаковане на багаж.

Музе, много е сладка малката. Да ти е жива и здрава.

Козунаци не съм правила, но преди малко забърках един чийзкей и е много готин.

Я да ви цопна и аз една снимка: http://www.facebook.com/photo.php?pid=180036&id=100000487228065

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 23:19 от Мама_НушИ

# 134
Пупу, колко е пораснала Хриси. Simple Smile Много е сладка.
Валенце, задължително пиши кога тръгвате. Като нищо ще спретнем една бърза форумска среща в твоя чест. Hug

Общи условия

Активация на акаунт