ПЛЕВЕН - 132

• 32 273
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
По въпроса с тенджерите и тиганите мога да споделя само, че майка ми се е заринала с такива от по 300 лева и нагоре Rolling Eyes Не са един и два, а цяло семейство. Но не е наследствено и аз не съм го прихванала  Laughing Карам си с каквито ми харесат на момента, не ги избирам особено.

# 136
Оооооо, Добър Вечер на всички в темата! Laughing

# 137
Добро утро от мен...)

Мама Нуши, оправи си линка, защото нищо не се вижда. Винаги на твоите снимки от фейса дава, че съдържанието не е налично.

# 138
Добро утро Heart Eyes
Нели,къе се губиш? newsm78
Валенце,отдавна не съм пускала нейни снимки.Иначе тя си е красавица-на баща си Mr. Green Blush
Дес,днес следобяд мга да ти пусна рецепт за един козунак,който правехме в Швейцария,много е лесен,меси се само 2 пъти и става супер Peace
Дано днес е топло и ня вятър,че вече ми писна вкъщи Praynig

# 139
Косе,много хубава Хриси  Heart Eyes

Нуши,не ми се отваря линка  Rolling Eyes

# 140
  • Плевен
Добро утро на всички .
Косе много е хубаво момиченцето пу пу да и не е уроки  Heart Eyes  Hug ...

# 141
Добро утро.Косе много е сладка Хриси с тези опашчици.Дано както казваш вятърът да утихне и да става за разходки.Е това е най-важното Косе да сте здрави всички Naughty

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 08:58 от ice_

# 142
Oooo, не, никакви рецепти , никакви козунаци   Naughty   
Още си търпя наказанието след вашите коледни сладкиши, ванилени кравайчета, и какво ли още не  Mr. Green
Моля не вкарвайте пак в изкушение, че идва лято   Crazy

# 143
Тина,като ти гледам линийката май няма какво да се притесняваш.Браво PeaceКак е крачето?
И да се похваля-Христо е здрав Party Peace

# 144
Добро утро и от мен  Simple Smile Като гледам днес ще имате късмет с разходките Simple Smile Като водих децата на градина беше идеално.
Косе,какво стана с парното? Най-вероятно домооправителя ви е врътнал кранчето.НАшият често прави така като прецени ,че му е топло  Crossing Arms Пък който има малки деца да се оправя.

# 145
Джина,ни парно има,но домоуправител ooooh! Whistling

# 146
Djina, аз пък замръзнах сутринта, ама то при нас винаги си е със силен вятър. Как се моля да приключат вече студовете не е истина.  Confused

# 147
  • Плевен
Косе, много хубава бамбина. Heart Eyes И ние на Дружба имахме същата врата и същите хавлиийи висяха на закачалки. Grinning Тесс, не само при вас е ветрилник. И в Дружба 1 се събират всички ветрове.

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 10:05 от valка

# 148
  • Плевен
Добър ден от мен  Simple Smile .
Записвам се чак  на 10 стр. в новата тема. Два дни се опитвам да ви изчета написаното от петък, събота и неделя. Бях на едно семинарче в София, та си починах малко.Притеснявах се как ще се оправят тук, но за сметка на това Михаела с баба си и баща си е изкарала прекрасно. Днес каза: "Мамо, искам пак да отиваш в София"  Laughing.
Валенце, нямах никаква възможност да се видим и за това не съм ти се обаждала. А случайно да знаеш откъде може да си поръчаме хубави тигани,но на по-добра цена от тук? Аз имам един тефлонов и така ми се иска да го сменя. Всеки път като го ползвам и ми е много гадно като знам ,че отделя отрови.

Деси, как ме подсети с тези козунаци. Нещо нямам усещане,че идва време за тях. Но миналата година правих Империята отвръща на удара( май така го бяха кръстили). Стана много хубав. Този на Дивиана много го хвалят, мисля да го пробвам. Както и рула с някакви пълнежи мисля да направя,но още не съм решила какви да са.

# 149
Косе, много сладка! Hug Колкото по-голяма става толкова повече ми прилича на баща си! Радвам се, че той е добре!

Мама Нуши, оправи си настройките на фейсбука, за да можем да видим снимките.

Правих един козунак пробен преди време, стана като кекс с вкус на козунак, един на дупки, нямаше конци,ама беше вкусен, де. Ще се пробвам тези дни пак. Някой ако разясни как се получават конци с машината за хляб, ще съм много благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт