ПЛЕВЕН - 132

• 32 470
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
О, и вчера беше страхотно времето  Peace Дано си е все така вече!

# 451
Марго честито ти християнче и от мен! Да ти е живо и здраво! Малко съм ви пропуснала вчера, но ще ме извиниш  Embarassed , покрай тоя пек съвсем изумях и аз. Канех се и аз като ДиПи да почвам прозорците, обаче след разни други обилни домашности кръста ме скърши и съм за друг ден. ДиПи размисли в сряда го дават да вали! Мерси и за комплиментите, наполовина са за Косеното щиче Христинка, която колкото е ангелче на снимка, толкова и дяволе на живо. Скъсала ме е от смях с нейното приказване! Laughing Grinning Mr. Green
Тая промоция на Метро явно с години ще се разказва - там до скоро нямаше кой да наплюеш, камо ли да се блъскат за ред. Аз имам нужда от нова ютия ако някой е съзрял някъде изгодна да ми каже. Също така бих купила и едни маратончести обущета на Кирил ама 50-60 лв. за колев и колев ми идват много! Thinking
Силви пащърнакът е един треволяк на външен вид, който има не лош вкус, обаче ако ме питаш индивидуално какъв му е и аз не знам. Даже сега като прегледах из нета какво пише, всъщност е корен за супа който съм използвала, и май в нищо друго не се сещам да съм го слагала. При това е било отдавна, когато си купувах от един пазар букет корени за супа. Сега като се замисля, що да не взема да си го посадя в двора ей тъй да има. newsm78 Ето и един цитат от ограмотителна статия за пащърнака  Grinning Laughing :
Цитат
Пащърнакът може да се използва при сърдечни неврози, стенокардия и колики. Никой от умрелите пациенти не се е върнал да разкаже за някакъв проблем у пащърнака, затова всичко е наред.

# 452
Моля,кулинарките да се включат и да ме ограмотят как готвят коприва.Хвърля ли се водата като се свари?Утре мисля като се разхождаме с малката да набера,ако вече я има.
Номадка,на мен още по прозорците ми има снежни човеци и дядо коледовци,крайно време е за първа пролет да ги махна  Embarassed

# 453
Здравейте и от мен, днес си направихме пикник на язовира в Кайлъка от автоклуба. ) Супер беше времето, хапнахме, пийнахме...)
Е, едни мотористи се проявиха и удариха на един човечец колата, та му отнесоха едната врата....много кофти случка, но полиция не дойде.

За Метро и промоциите, почти всяка седмица ходим и да отида в такъв ден с промоции да се блъскам просто абсурд. Да не говорим, че промоциите са им лъжа и измама....) Свалят изкуствено цените, като първо са ги увеличили естествено и народа си мисли, че има промоция. А след 1месец като отидеш и ще си купиш за по-малко пари.

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 17:23 от Mirama

# 454
Аз правя копривата на обикновена супа с малко ориз и пресен лук. Измивам я много добре отначало, попарвам я колкото да се нареже и после я сварявам с ориз, сол и лук. Изхвърлям само водата, с която се попарва в началото. Знам, че има варианти да си я сготвиш с яйца, но на мен не ми харесват. Тогава сигурно се изхвърля цялата вода, която така или иначе не ти трябва.  Simple Smile

# 455
  • София
Днес върша само глупости,нещо слънцето ли ме напече не знам.Първо опропастих си диетата направо,вчера бях на белтъчини,днес пак си мисля,че съм на белтъчини и си ям сладко сладко кашкавалче наобяд и току що. Rolling EyesШамандура голяма.Сега се чудя как да продължа утре.
Излизаме следобяд и давам на децата дрехи.На Бубка съм и дала един панталон на Мими.Облича си го детето и излизаме и пред асансьора виждам,че той и е до под колената.Красота LaughingАма аз тъпа и упорита си мисля,че нещо се е свил в сушилнята и си викам:бре той и е от три месеца тоя панталон,едно  десет пъти съм го сушила па сега да се свие Crazy.Чак на връщане изведнъж ми просветна,че това е панталона на Мими.
Купувах им чорапи навън и с цялата си прстототия и на двете взех по два чифта 32 номер.Е,поне Бубка ще се наноси на чорапи със Стефани от Мързел град. Mr. Green

Номадке,виж нещо на разпродажба за обущета на Колев.Тук от два месеца в магазините на Колев има разпродажба на обувки от миналата година.До вторник е и ако дотогава Ангел вземе заплата съм и заплюла едни много готини на Бубка намалени с 30 процента.Иначе цената им от 60лв и нагоре е непростимо висока.Просто не виждам какво им е толкова особенното на тия обувки,че да са по скъпи от моите ботуши от естественна кожа примерно. Rolling Eyes

# 456
Валенце, детските обувки имат по-трудна изработка, заради размера, затова са по -скъпи. Аз на Миро му купувам на капчица и съм много доволна. Малко по-евтини са от тези на Колев, а като качество са кажи-речи еднакви. А за днешния ден не се притеснявай  Grinning, аз колко глупости правя понякога, чак се чудя на себе си newsm78.

Днес цял ден бях без дете. Сестра ми и зет ми го взеха и го заведоха в Кайлъка, а аз цял ден чистих. Край няма това чистене Sick

# 457
  • София
То е така,Нуши,обаче 70лв за Колев ми идват в повечко.То по добре за тия пари да и купя някакви от някой чужд сайт,че и по-евтино ще излязат.
На Капчица са много добри обувчиците.Но нещо няма разнообразие.

# 458
Вярно,че нямат разнообразие, но Колев и на мен ми идват множко.Но тези на Капчица много си ги харесвам.Не му се връзват с всички дрехи, но поне са му удобни и добре му обхващат крачетата.

# 459
Не са им лоши обувките на К и К, но предпочитам да си купя Кларкс от ибей, които ми идват много по-евтино от българските, а са определено по-хубави от тях.
Купувам само 1чифт сандали на К и К за лятото и това е.

# 460
Моля,кулинарките да се включат и да ме ограмотят как готвят коприва.Хвърля ли се водата като се свари?
Tъй...слагаш да вариш  и НЕ изхвърляш водата. Вариш с 1 глава лук, нарязан.Като се свари и изсипваш в гевгир, сварената коприва я нарязваш на много ситно и запазваш водата. В друг съд запържваш брашо и червен пипер (като за пиле каша) и постепенно добавяш водата от копривата, докато стане на хубава каша.Добавяш копривата. Отделно разбиваш 3-4 чйца и сирене (колкото искаш), изсипваш в копривата, бъркаш, изключваш, изстива и ядете. Става страхотна, Ако искаш може и чесън да пресоваш вътре  Peace

# 461
  • София
Вкъщи никой освен мен не яде коприва. ConfusedАз я обожавам панирана.

Ди,водата наистина не се изхвърля.Аз обаче като я сваря за паниране,съответно водата няма какво да я правя и с нея си мия косата.Действа много добре на мазна коса.

# 462
Мерси ви много   bouquet

# 463
  • плевен
Здравейте.
Иаз като Атракция правя копривата.Мнооого е вкусна.
Валенце и аз от сутринта сто бели направих.Първо не съм видяла,че пералнята вместо на допълнително изплакване съм я сложила на задържане на изплакването.Като я отворих и се окъпах с вода.После счупих две от най-новите си чении.Взех Марио и излезнахме накрая,за да не продължа с глупостите.

# 464
  • София
Номадке,зачетох се тая вечер в едни хороскопи.Аз нали съм Рак,попрочетох някои нещица за себе си и макар и да не съм много на ТИ със зодиите,ми те се оказаха абсолютно верни за мен.Чак леко се потрисах ,защото все едно някой е написал нещо лично за мен  и моя характер.Но с изненада установих,че с Ангел никак не си подхождаме.Пък аз живея с идеята,че имаме сполучлив  и хармоничен брак. Mr. GreenТой е Овен и в брачния ни хороскоп пише,че никак не си пасваме,освен сексуално. CrazyОттам нататък нищо добро.Ти какво би споделила за връзката жена Рак и мъж Овен.Странна работа-никога не съм се разбирала с жени Овен,а съм била заобиколена често от такива.То не че не съм се разбирала,просто сме толкова далече като светоусещане и начин на мислене и живот,че някакси нямаме общи теми за разговор.Ама мъжът Овен е друга работа.Та,сподели твоето мнение по нашите зодии,плийз.Просто ми е интересно.

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 21:53 от Валенцето

Общи условия

Активация на акаунт