ПЛЕВЕН - 132

• 32 470
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
Нищо странно май не се е случило. Като гледам от пет мнения в темата за днешния слънчев ден, три са на случайни посетители. Laughing Grinning
Аз само не разбрах, кое му е така спешното на захранването с пъщърнак? Аз дори не помня някога да ми е хрумвало да захраня Кирил с това. Много скоро ще има всякаква зеления поникнала, включая и това, и си мисля, че ще си захраните детето без проблем. Laughing Както и да е.
Та да дадем и ние отчет. Ние днес имахме гости. Скъпи гости на сърцето ни. От Плевен. Laughing Grinning Голямо мазало с дворните игри настава...
http://img684.imageshack.us/g/dsci8339.jpg/

# 436
Пу пу, да не са им уроки, големи сладури са.  Heart Eyes

# 437
  • гр.Плевен
Ай, Номадка, да са ви живи и здрави! Големи са сладурчета!

Да взема да си пофаля и мойто гардже, че днес на кръщенето се държа много прилично, почти не рева. http://margoto66.snimka.bg/children/na-mama-princesite.478832.17885012

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 00:19 от margoto66

# 438
nomadka хубави снимки на Кирил и Хрисито.Направо са сладури и двамата!Изкарали сте си есин чудесен ден с игри на открито.

# 439
  • София
Номадке,ето на тази снимка виждам една зараждаща се любов Laughing
http://img684.imageshack.us/i/dsci8340.jpg/

Марго,честито ви християнче!Като гледам съм пропуснала и рожденния ви ден-да е живо и здраво детенце и много радост да ви носи!  bouquet

Ние вчера си направихме една разходка при наши пприятели в Студентски град.От години не бях ходила там на разходка,само сме минавали.А колко се е променило всичко.и колко народ има Crazy.
След това с Мими ходихме на една среща от форума за деца с увреждания и си изкарахме чудесно.Мими си намери нова най-добра приятелка Laughing,цяла вечер се гушкаха и целуваха.А вечерта преди да си легне ми каза,че това е най-красивото детенце,което е виждала и само съжалява,че няма да може да кара с нея колело/детенцето не може да ходи/,но тогава,мамо/казва Мими/,когато сме заедно и аз няма да карам,за да не се дразни тя.И нескромно да прозвучи,мисля че вече съм посяла у детето си чувство за толерантност и разбиране на различните.Което ме накара да се почувствам добре.

# 440
Марго,честито ви християнче! да ви е жива и здрава, че сме пропуснали да й честитим р ден!   bouquet

Номадке,ето на тази снимка виждам една зараждаща се любов Laughing
http://img684.imageshack.us/i/dsci8340.jpg/
Таман и аз това щах да пиша - още от малки се обичат  Heart Eyes Много са сладки.

Пюре от пащърнак съм купувала зад Централ, но те днес не работят.

# 441
Марго, честито ти християнче.
Валенце, това не е зараждаща се любов, а продължава да е все така силна Simple Smile
Аз пащърнак убии ме, нямам представа какво е. Като малка в Д-р Дулитъл май едно прасе постоянно ядеще пащърнак.
Ние с мъжа ми се прибрахме преди малко от Метро. Ако някой не е ходил през промоционалните дни много е изпуснал като емоция. След хиляди чуденки дали да ходим или не, накрая решихме че точно сего имаме нужда точно от промоционалния телевизор. В 6 часа бяхме вече в магазина. Уведомиха ни , че промоционалните телевизори били 4, като 2ма човека още в 1 часа ги натоварили и спали цяла нощ до количките да чакат промоцията в 6. Решихме, че няма да се бутаме за уиски и вино защото имаше сигурно по 100 човека да чакат да изкарат палетата, когато мъжа ми го изненада в гръб електрокара с уиски и не спря където се бяха наредили всички а точно зад него. Грабнахме един кашон, който раздадохме на познати докато се мотаехме да си напазаруваме и други неща. Но гледката след като останаха 5 кашона на палето не беше за изпускане. Поне 15 човека се спуснаха, бутаха, псуваха. Пътьом грабнахме и една хлебопекарна Ронсън.Аляска била на промоция, но изкарали алтернативни като свършила аляската. Сега ще я пробвам да месна един хляб и ще я подаряваме на свекърва ми ако я иска.

# 442
Силви, то голям купон  Laughing

# 443
Страшна емоция, от сутринта се хиля. Обаче психозата е страшно нещо. Като гледахме как грабят шевни машини чак започнахме да се чудим дали да не си вземем една. Накрая моя здрав разум надделя и се отказахме.Не за друго ами имах един опит да си подкъся панталон. Накрая от рязане и нееднаква дължина на клачолито го направих до коляното.

# 444
Аз сутринта четох и поста на една друга мама,баси чудото  :

Хм..има нещо наистина супер фалшиво в цялата тази работа...
 Нямам нищо против това,че отидох в 6.20 за хлебопекарна днес и казаха че преди секунди за свършили още от извозването им от скалада,понеже с били 12 бройки,но на въпроса ще има ли още отговаряха "чакаме доставака и не знаем по кое време"  Shocked и така имаше поне 120 души,които чакаха,но и те незнаеха какво...
 Никой от персонала не обясни какво чакат и кога,имаше опашки на всички входове от скалдовете им и там се носеха слухове ли,истини ли-не разбрах,но всички твърдяха че стока има и ще я пускат по-малко на неопределено време.
  простащината е тази,че те правят намаймуна  #Cussing out не ти казват има или няма с цел  Naughty действително всеки ,който се отказа,не си тръгна без нищо.....
  да не говорим,че като пуснаха уискито щяха да се избият и счупиха поне три бутилки от блъскане  Whistling а на един човек му изчезна шевната машина от количката докато се бореше  за уиски  ooooh! а вчера е имало бой и полиция.......

От Метро казали ,че продажбите им много скочили и обмислят всеки месец да има такива дни ,че покрай промоцията ,хората си накупили какво ли не .
Татко вчера в 6 сутринта се класирал за пластмасова маса със столове.

# 445
  • Плевен
Вие направо ме разбихте.  Какво е това уиски и колко струва,че чак се бият за него? За мен е странно да се купува нещо само ,защото е евтино, нищо че не ми трябва. А на Метро промоциите винаги с ми били леко странни. Нещо се води уж на промоция, а цената му като преди. И една конвекционна фурна тип Флейвър уейв на промоция беше 96лв и аз много се чудих,но се откзах. В момента без промоция е 84 лв.

# 446
Вие направо ме разбихте.  Какво е това уиски и колко струва,че чак се бият за него? За мен е странно да се купува нещо само ,защото е евтино, нищо че не ми трябва. А на Метро промоциите винаги с ми били леко странни. Нещо се води уж на промоция, а цената му като преди. И една конвекционна фурна тип Флейвър уейв на промоция беше 96лв и аз много се чудих,но се откзах. В момента без промоция е 84 лв.
Да,моя позната си купи от там на промоция Стим моп - два за 220 лв.Месец по-късно аз си купих от там без промоция един за 107 лв.  Simple Smile
 Марго,честито ви християнче,да ви е живо и здраво   bouquet
  Номадка,много са сладки  Heart Eyes
  Валенце,винаги съм твърдяла,че имаш чудесни деца  Heart Eyes
 Да ви кажа,за един час сигурно десет коли минаха покрай нашата къща и заминаха по реката. Аз изпратих Мира и баща й на люлките и ще започвам да трия прозорци  ooooh! Утре съм й обещала за първа пролет да ходим и ние по реката да берем теменужки.

# 447
  • Плевен
Поредната измама. Хитър начин да привлекат клиенти в магазина. ooooh! Всеки ще купи нещо, с празна количка няма да излезе.

# 448
Аз съм изумена от тези промоции Shocked Няма цена, която да ме накара да се блъскам и бия с хората за каквото и да е. Отделно уиски и водка не близвам, а техника от Метро не бих си купила. Навремето се излъга мъжа ми да купи един факс, който така и не проработи, за гаранцията ни пратиха в друг град и т.н. Накрая просто си купихме нов от нормална фирма, естествено. Въобще да си вземеш техника от Метро за мен е риск, който не ми се поема. От откриването на Метро насам съм ходила там 2 пъти, не ме привлича никак. 

# 449
  • София
Ние в Метро ходим по два пъти месечно най-малко.Оттам пазаруваме хранителни стоки и разни неща за дома на едро,излиза ни доста по-изгодно.Имам предвид брашно,ориз,лютеница,кисели краставички,сапуни,шампоани и други подобни неща.Но техника също не сме купували оттам,Ангел и той като Тесс не е фен.

Днес,както и вчера времето е чудесно навън.Ние се възползвахме веднъж с децата,следобяд като се прибере баща им мисля пак да поизлезем. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт