Подвеждащи промоции в METRO

• 18 685
  • 104
  •   1
Отговори
# 60
Вътрешна информация - Метро са супер доволни от тези 4 дни прИмоция и обмислят всеки месец да пускат такива дни.Потока от хора към техните магазини е както никога до сега и...всеки си тръгва с по нещо Sad.
За протокола - в Плевен е имало 5 перални.
Иначе и аз нищо не успях да купя от листовките.

# 61
  • Плевен
Много сте прави за прИмоциите. Аз не следя цените, но миналия месец купих бамбукова дъска за рязане. На следващия ден въпросната дъска беше на прИмоция.  Хвана ме яд, че не съм изчакала един ден, но се оказа, че цената е същата.

# 62
И продават фалшив алкохол. Преди няколко месеца бях купила един Джак Даниелс и един Гленфидих, обаче изобщо не стават за пиене. Гледам етикетите, нищо нередно не мога да открия, но нито ароматът е хубав, нито вкуса. После си купих от чужбина същия алкохол и го сравнявам с този от Метро. Всичко по етикетите едно към едно, абсолютно всичко, с изключение на нюанса на цвета на етикетите и кантовете им. Самият алкохол се различаваше в чашите видимо по опалесценцията, бяха с различен аромат и разбира се с корено различен вкус.

# 63
 Хм..има нещо наистина супер фалшиво в цялата тази работа...
 Нямам нищо против това,че отидох в 6.20 за хлебопекарна днес и казаха че преди секунди за свършили още от извозването им от скалада,понеже с били 12 бройки,но на въпроса ще има ли още отговаряха "чакаме доставака и не знаем по кое време"  Shocked и така имаше поне 120 души,които чакаха,но и те незнаеха какво...
 Никой от персонала не обясни какво чакат и кога,имаше опашки на всички входове от скалдовете им и там се носеха слухове ли,истини ли-не разбрах,но всички твърдяха че стока има и ще я пускат по-малко на неопределено време.
  простащината е тази,че те правят намаймуна  #Cussing out не ти казват има или няма с цел  Naughty действително всеки ,който се отказа,не си тръгна без нищо.....
  да не говорим,че като пуснаха уискито щяха да се избият и счупиха поне три бутилки от блъскане  Whistling а на един човек му изчезна шевната машина от количката докато се бореше  за уиски  ooooh! а вчера е имало бой и полиция.......

# 64
Aз леко се обърках!  Confused  В периода 1990 - 1996г ли сме?

# 65
 Sick Грозна картинка е било значи...

# 66
  • София
.... а вчера е имало бой и полиция.......

Е това вече е върхът на сладоледа.

# 67
  • Плевен
А сме в криза и народът нямал пари. Rolling Eyes

# 68

да не говорим,че като пуснаха уискито щяха да се избият и счупиха поне три бутилки от блъскане  Whistling а на един човек му изчезна шевната машина от количката докато се бореше  за уиски  ooooh! а вчера е имало бой и полиция.......
  Така, така и у наше село така беше ooooh! Одеве не ми беше смешно, ама сега като те прочетох избухнах вече в смях.

Да, трагедия пълна!На всичко отгоре излъгаха че в 8ч  ще има нова доставка ooooh! ooooh! ooooh! Мизерници! Да чакат хората като луди от 5ч. Да не разправям пък какъв панаир стана за уискито Joy За мострата на Аляската почти до бой се стигна на Пазарджишко шосе край Пловдив ooooh! След това в Тракийското Метро към 9.30 имаше два палета с пекарни и казаха че са брак всичките. Wink Направо ахнах като подаваха машини за шиене от склада и питаха някой за машина и хората подскачаха и вдигаха ръце крещейки :"Аз, аз!". По едно време някой пита пекарни няма ли , а от склада отговориха че няма, който иска да шие да се реди на опашката Joy Joy Joy

# 69
И аз ще се отчета по въпроса, понеже и днес отидох.

Взех 4 бутилки уиски, без да има нужда да съм в мелето - имаше 2 момчета от склада, които подаваха бутилки на хората по назад, понеже мъжете, които се бяха наредили най-отпред бяха страшно агресивни и безцеремонни (бяха решили, че като са отишли толкова рано няма начин да си тръгнат с по десет шишета, искаха пълни колички  Confused и не отстъпваха място на останалите чакащи ). Дори в един момент се стигна до физическа саморазправа между някои от тях - беше си доста стресиращо преживяване, дори само да гледаш някакви двуметрови освирепели мъжища да си крещят и умишлено да се блъскат в 6 часа сутринта! И да, наистина впоследствие на блъскането (което беше супер грубо и първично, чак се стреснах  Embarassed ) счупиха няколко бутилки.

Да ви разкажа и за другите неща, които взех.

Milde-то я носеха в големите колички и дори не я разтоварваха на мястото й - хората се нахвърляха да взимат директно от количката; който по колкото докопа (и то е нормално при условие, че промоционалната й цена в МЕТРО беше 1.5, а днес я гледах същата в Пикадили по 3.2). Както и да е, мисълта ми беше, че повечето хора успяха да си вземат, обаче ситуацията беше страшно комична, понеже тоалетната хартия е лека за разлика от другите неща и при блъскането количката поемаше произволна посока на движение, а хартията се размятяваше по земята и прочие...

С Милка-та ситуацията беше същата, с разликата, че шоколада го носеха в малките колички и то не пълна количка, а буквално само колкото да покрие дъното - можете да си представите какво се случваше след като оставят количката на пътеката.

Спагетите Barilla успяваха да ги наредят и зареждаха доста често. Между другото ги препоръчвам горещо, редовната им цена е около 2-2,5лв.

Относно останалите промоционални продукти:
Прословутите хлебопекарни още вчера ги гледах за да преценя дали да взимам днес. Е, какво да ви кажа това за мен е още един излишен електроуред - заема място колкото една микровълнова, поне този модел които предлагат на Alaska. И като излкючим факта, че е грозна, остава това, че този огромен бял съндък изкарва по едно 600 грамово калъпче хляб. Наистина не разбирам защо е целият този шум, може би е модерно сега.
А пък за телевизорите хората помежду си си бяха пуснали списък, за да няма сърдити накрая - стори ми се доста цивилизовано решение в цялата тази варварщина.

Това са накратко моите наблюдения от днес. Като цяло мога да кажа не, че имаше лоша организация, а по скоро че нямаше такава въобще.
Клиентите си изкарваха яда на служителите, което беше супер тъпо. Казвам го защото ми се наложи по друг повод да разговарям с вътрешния персонал и се оказа, че те въобще не са били предупредени за пуснатите промоции, да не говорим някой от шефовете да се е консултирал с персонала за добра практика в такива ситуации - а точно персонала би трябвало да знае какво да се прави, тъй като имат пряк поглед върху нещата. Като цяло и те се бяха побъркали в стремежа си да озаптят подивелите клиенти. Оказа се, че шефовете има са пуснали тези промоции с ограничени количества с идеята за всеки свършил артикул да се предлага алтернативен такъв (имаше да, но разбира се цените  далеч не бяха толкова "промоционални") - все пак успяха да привлечат мн клиенти, покрай тези промоции, всеки, от който си тръгваше с пълна количка, макар и да не е пълна с това, за което е дошъл Laughing

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 21:06 от Chocolate Emma

# 70
Забравих да споделя как завърши цялата тази одисея.
Чакайки на касите, станах свидетел на отвратителна сцена - две нагли лелки предредиха едно момиче с майка му като директно ги изблъскаха, както и количката с нещата им, които започваха да редят. Стана страшен скандал, в резултат, на което двете злобни лелки (които вкарваха най-лошия възможен диалект) чрез викане, обиди и вкарване на лакти, изблъскаха буквално майката и момичето, заедно с тяхната количка. По-плашещото в цялата ситуация е, че макар че нито бяха на ред на опашката с обиди, блъскане и заплахи за физическа саморазправа лелките успяха да се предредят (по покупките им съдя, че зареждаха някакъв не-голям квартален магазин)
Когато се намеси служител в свадата, вече нямаше много какво да се направи, че да настъпи поне малко справедливост и просто помоли майката и момичето да се преместят на каса, която ще отворят за тях. С тях и ние се преместихме де, че опашката беше мнооого дълга.

Момичета, от това съм най-възмутена днес!
Апелирам към вас: Не позволявайте да се държат така и с вас. София е пълна с такива жалки боклуци, които обаче за съжаление живеят изсмуквайки живота на обикновените граждани.
Тази грозна сцена ме накара да се замисля за това, че тези хора може да са аграри, които играят на дребно и не трябва да им се обръща внимание, но от друга страна те играят така във всяко отношение в живота- те са готови да мачкат и стъпчат всеки и всичко, с агресия и първобитност, стига да постигнат своето. А хората, които нямат късмета да владеят този подход са обречени да бъдат "изблъсквани от опашката". Тъжно е.

Съжалявам, ако съм ви отегчила, но наистина това ми направи силно негативно впечатление и исках да споделя. #Puppy dog

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 23:56 от Chocolate Emma

# 71
  • София
Chocolate Emma много жипосно си описала всичко, но това последното го махни, ще те хапят заради него.  Joy Joy Joy

Ако имаше на кого да оставя малката щях да влезна и снимков материал да набавя, нищо че е забранено, но просто такива гледки са уникални.

# 72
Chocolate Emma много жипосно си описала всичко, но това последното го махни, ще те хапят заради него.  Joy Joy Joy

Ако имаше на кого да оставя малката щях да влезна и снимков материал да набавя, нищо че е забранено, но просто такива гледки са уникални.

Хихи, макар и на шега казано, си права. Сега си погледнах целия пост и явно съм се надъхала още повече припомняйки си, докато го писах.
Ддз, просто имах нужда да изкажа възмущението си. Satisfied

# 73
щях да влезна и снимков материал да набавя, нищо че е забранено, но просто такива гледки са уникални.
  Охооооооо, снимаха!Един мъж снимаше за някакъв сайт. Laughing

# 74
А сме в криза и народът нямал пари. Rolling Eyes
ако имаха пари хората нямаше да ходят да се бият за евтинджоси

Общи условия

Активация на акаунт