Подвеждащи промоции в METRO

• 18 685
  • 104
  •   1
Отговори
# 45
Нормално е да има 4 перални например в промоция, доколкото знам и в Германия става така. Сестра ми редовно дебне намаленията във магазините Real, и често се случва да има по 1-2 бройки- така беше с една ютия на Тефал, която се е оказала само една... Така че няма какво да се ядосваме и чувстваме онеправдани, аз лично винаги съм срещала отзивчивост от служителите в МЕТРО - Пловдив, дори преди няколко месеца един служител ми показа въздухопречиствател, тъкмо му коригираха цената, от 180 лв намален на 30 лв. Изчистване на стока просто. Подробно ми обясни къде да го намеря, че го имаше в наличност само в другия магазин.

# 46
Хайде и аз да кажа-вчера в Метро Пловдив имало бой за чинии Shocked от тези в промоция

# 47
Едва ли ще кажа нещо ново, но не мога да се въздържа и аз да не "похваля" МЕТРО- вчера съпруга ми видял едни маратонки на Puma, които аз много бях харесала на промоция 50%. Тази сутрин съответно чинно навили будилника точно в 6ч. се товарим в колата, барабар с бебето и в 6.15 пристигаме в магазина.
Познайте дали имаше промоционални спортни обувки. НЕ! Били само 30 бройки и ги изкупили още с отварянето на касите. Клиентите ги награбили преди 6ч и чакали на опашка.  #Crazy
Нямам никаква представа дали това е коректно от правна гледна точка, но определено не е отношение, което мен би ме накарало да вляза отново в този магазин.
Изумена съм обаче от това, че са постигнали целта си явно. Магазина пълен с озадачени и помоткващи се насам- натам хора, които си купиха по нещо си, ей така да не са капо, заради ранното ставане и разкарването до другия край на града. Ужас!!!

П.П. Става въпрос за Метро- Русе

# 48
  • София
вчера съпруга ми видял едни маратонки на Puma, които аз много бях харесала на промоция 50%. Тази сутрин съответно чинно навили будилника точно в 6ч. се товарим в колата, барабар с бебето и в 6.15 пристигаме в магазина.

и ти помъкна бебето по тъмно в студената утрин, за да си купиш намалени маратонки?  Shocked

# 49
пфф и аз да се оплача,вчера към 10:30 ходихме до Метро ВН,за тези възглавници.. вече бях свършили...купихме 2 бут зехтин и се прибрахме :DDD
неделя искам  да купя хлебопекарната ,но май няма да имам никакъв шанс...

# 50
Само не разбирам с какво магазин Метро ви е виновен, че хората са изкупили стоката? Така както вие сте отишли, така е имало още стотици като вас. Все за някой няма да стигне. Benni, за какво отношение говориш? Имало е стока, свършила е.

# 51
  • София
Често казано вие мен ме изумявате...ССФ недоволства сега, че Метро не я  изчакал специално нея, ами е имал наглостта да си разпродаде стоката рано-рано, че и КЗПП смята да сигнализира... Shocked

# 52
Не нея,а него:)

# 53
  • София
Той пусна тема, но се включиха и други недоволни, че стоките са свършили.Едно е да си разочарован, ама друго е да се оплакваш, че и да обвиняваш служителите в цинизъм и не знам си там какво.. Stop

# 54
Защо се ядосвате, в БГ промоциите не са промоции само тарапа да си правят в магазините!

# 55
Хайде, недейте така, следя активно англ форуми за пазаруване, където хората си споделят онлайн и от магазини изгодни сделки, еми и там е така, който завари, той купува на добра цена.
Как пък там никой не каза лоша дума за магазините, а само си благодарят за своевременно подадената информация.

# 56

Току що се прибрах от Метро на Цариградско. Успях да напазарувам всичко от списъка и всичко, което ме интересуваше от промоциите (Always, бонбони MERCI, водката, киселите и краставички, които се оказаха страхотни). Първоначално ги нямаше бонбоните и краставичките, но веднага щом попитах кога ще заредят и донесоха, не ме караха да чакам. Доволна съм Simple Smile

Иначе относно тези маратонки на PUMA ще споделя наблюдения и то само защото виждам, че хората се и интересуват.
На влизане мернах някакви хора са ровят в един кош, въобще не съм ги заглеждала, защото тая история с PUMA, Adidas и прочие ми е супер селска и противна - нито са качествени, нито хубави, но важното е да пише марката. Зле-история. Както и да е, пак се отплеснах. Мисълта ми е, че щом коша се изпразни, ако има някой клиент, които учтиво да попита - веднага пак ще го напълнят. Наблягам на учтиво, защото за съжаление магазина беше пълен с нагли, бутащи се простаци - както винаги, когато има нещо изгодно по магазините, де. Спомням си, че в Кауфленд имаше намалено свинско месо за 3.99 или 4.99 към края на миналата година- беше мн грозна гледка, на какво са способни хората за 3 кила месо.

А тва да се става в 6 часа сутринта чак, според мен е излишно, понеже всичко се зарежда на някакъв интервал от време. Иначе казано, щом имате мотивация да станете в 6 часа, би трябвало да можете да почакате 10 мин да заредят наново thumbsup

# 57
  • София
Ако мога да се вмъкна в темата с едно питане по повод Метро.Издирвам от новата им брошура тези яйца на Милка ,но днес в Метр Люлин ги нямаше.Дали някой ги е виждал някъде Thinking

# 58
Нека ви кажа нещо за "промоциите" в Метро...

От известно време се занимавам с бизнес,който ми е свързан с много често обикаляне по големите вериги магазини сред които и Метро.Започнах да следя цените и т.нар "промоции" от близо.Много често се случва на дадена стока да и се лепне етикета "ПРОМОЦИЯ" без дори цената да е променена,а и колкото и парадоксално да звучи в някои случаи дори е завишена (рядко но съм забелязвал)...например:Кока-Кола 0,5л. с цена за единична бройка 0,92ст. с ДДС,на следващият ден беше с етикет "ПРОМОЦИЯ" и цена 0,95ст с ДДС...Не се доверявайте на червените етикети и надписите "ПРОМОЦИЯ"

ПП.Колкото до 4-ри дневната "ударна" промоция...Приятелаката ми ходи два дена подред в 6:00 - 6:15 и познайте....Всичко е свършило...включително и телевизорите newsm78

# 59
Нека ви кажа нещо за "промоциите" в Метро...

От известно време се занимавам с бизнес,който ми е свързан с много често обикаляне по големите вериги магазини сред които и Метро.Започнах да следя цените и т.нар "промоции" от близо.Много често се случва на дадена стока да и се лепне етикета "ПРОМОЦИЯ" без дори цената да е променена,а и колкото и парадоксално да звучи в някои случаи дори е завишена (рядко но съм забелязвал)...например:Кока-Кола 0,5л. с цена за единична бройка 0,92ст. с ДДС,на следващият ден беше с етикет "ПРОМОЦИЯ" и цена 0,95ст с ДДС...Не се доверявайте на червените етикети и надписите "ПРОМОЦИЯ"

В Техномаркет имаше прИмоция на Мулинекс за 209лв. Свърши прИмоцията. Същия модел Мулинекс след прИмоцията струваше....отново 209лв. Да живеят прИмоциите!

Общи условия

Активация на акаунт