Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са обичайните практики при промоциите в магазини като METRO?
Какви са обичайните реакции на клиентите, когато промоционалните стоки се изчерпят в магазини като METRO?
Каква е целта на промоциите в магазините като Метро?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са обичайните практики при промоциите в магазини като METRO?
-
Какви са обичайните реакции на клиентите, когато промоционалните стоки се изчерпят в магазини като METRO?
Обичайните реакции на клиентите, когато промоционалните стоки се изчерпят в магазини като METRO, могат да варират. Някои може да се почувстват разочаровани, други може да се оплачат и да изразят недоволство, докато други могат да приемат ситуацията като част от пазарната икономика и не изпитват гняв.
-
Каква е целта на промоциите в магазините като Метро?
-
Какви са наблюденията за промоциите в Метро?
-
Какви са наблюденията за промоциите в други вериги като Техномаркет, Била и Кауфланд?
Да ,сега и на мен ми е смешно вече,обаче се оказа,че не само в "наше село"(Ст.З.) е имало цигании ,селяния и просташко отношение,което всъщност доста ме огорчава
защото не само че няма промяна в бълг.манталитет,ами по-лошо-станали сме на хиени.Това дали ще се изкорени някога? Може би след 50 години.....
)