Подвеждащи промоции в METRO

• 18 685
  • 104
  •   1
Отговори
# 75
А сме в криза и народът нямал пари. Rolling Eyes
ако имаха пари хората нямаше да ходят да се бият за евтинджоси

Хората са се били за Уиски!  Mr. Green Ако са толкова зле - едвали точно за алкохол ще се бият! Или може би да удавят мъката....  Whistling

# 76
по време на криза се пуше, пие и яде - останалите удоволствия са лукс.

# 77
    Joy  Да ,сега и на мен ми е смешно вече,обаче се оказа,че не само в "наше село"(Ст.З.) е имало цигании ,селяния и просташко отношение,което всъщност доста ме огорчава  Tired защото не само че няма промяна в бълг.манталитет,ами по-лошо-станали сме на  хиени.Това дали ще се изкорени някога? Може би след 50 години.....
     Според мен е по-добре да няма такива прИмоСии вече  Sick

# 78
  • Sofia
Е само не разбрах колко е струвало това уиски?Аз вчеракупих "Ballantines"за 18 лв.Да не би да е това?

# 79
Е само не разбрах колко е струвало това уиски?Аз вчеракупих "Ballantines"за 18 лв.Да не би да е това?

Две бутилки Джак Даниелс за 23лв. Mr. Green

# 80
Уискито, за което говорихме е Johnnie Walker за 12лв бутилката (за Джак Даниелс не зная да е имало Confused  )
Като условието беше да вземеш 2 бутилки за 24, за да е на тази промоционална цена, но това никой не го следеше.

# 81
и в голямата навалица метро много често надфактурира стока. взимаш 2 а във фактурата 4 Simple Smile)

# 82
  • in a Lovesong
Ами така става в София...повечето хора, които наричат себе си софиянци са едни прости селяни, придошли от наааййй-затънтените села и как искате да няма такива сцени?! Ама нали София е голямата работа и всеки селянин що успее да се докопа до някое апартаментче в Люлин да речем започва да си показва магариите точно в такива ситуации. Ами какво да ви кажа Бай Ганьо е още в кръвта НИ!  Laughing

п.п Пък за Метро нямам думи ... там някой служител е по-вероятно да те набие отколкото да ти помогне  Sick

# 83
  • Плевен
Айде, моля ви се, Люлин ви излезе виновен. hahaha

# 84
  • in a Lovesong
Не, просто дадох пример с първото което ми дойде наум...въпроса беше, че има толкова невъзпитани хора пък и не само в София, а навсякъде!

# 85
МЕТРО ме изгубиха като клиент откакто имам дете. Последно ходих с малката когато беше на 5-6 месеца. Бях я гушнала на ръце, но още от входа много грубо ми казаха, че е забранено за деца! Е то кърмаче, ще вземе да им разхвърля или ще го пусна да "тича" м/у "опасните" палети  newsm78 Обясниха "политиката" си за недопускане на деца с тяхната лична безопасност. После ми разрешиха да вляза, ако обещая много много бързо да приключа и да си тръгна!!!!!!!!!
Както обещах, приключих бързо с тях  Peace

# 86
  • Плевен
Не, просто дадох пример с първото което ми дойде наум...въпроса беше, че има толкова невъзпитани хора пък и не само в София, а навсякъде!
Не го приемай насериозно, майтапех се. Laughing

# 87
Съгласен съм с почти всичко написано до тук, но нека не останете с впечатление, че пускането на толкова ограничени количества като примамка, е политика само на Метро. 1 към 1 подобни сценарии разиграват останалите вериги и то не от вчера. Единствено Била не мога да обвиня в това просто защото не съм пазарувал там почти 2 години.

# 88
...политиката си за недопускане на деца с тяхната лична безопасност

Вече нямат ограничение за допускане на деца.

# 89
  • Пловдив
Сори,че пиша в темата за Метро,ма и аз да се оплача от Кауфланд
Та,търся си тоалетна хартия(.т.х),която обикновено си купувам от Метро,защото в Кауфланд са по-евтинки и некачествени и се спраях на Белана-4 рола,някъде около 60-65ст за брой трипластова,Вървя по надолу и гледам Zewa 8+2 подарък,единичната цена е 56ст за брой,а вътре са 8бр+2бонус,а цената е 6.69.И почвам едно лудо смятане,ама цената не излиза,дори и ако си платя 2-те бройки бонус.Виждам едно момче,което нареждаше т.х и го попитах за недоразумението и той се ззасмя.Попитах го дали имя някаква измама и той се измъкна с думите:нещо са объркани етикетите"
Да ама аз се врътнах из кауфланд,върнах се етикета беше пак там..на следващият ден-пак беше там и т.н
Е значи те ни подвеждат.Не ми се занимаваше да ходя да видя на другите т.х цените дали съответстваха на единичните бройки,ама явно лъжат с по-ниска единична бройка на по-големите пакети за да си правят оборот на магазина,а и ако мине мине

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 23:59 от mannuella

Общи условия

Активация на акаунт