На три годинки вече стана, АПРИЛската банда голяма!

• 28 566
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Style ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!   bouquet Много да си здрава, и всички около теб! Мечти ви да се сбъдват, така, както последната стана реалност Simple Smile!

Дейзи Г, Честита ви рожденничка Теди! Много щастлива, здрава и все така усмихната да расте!

Ей, не е честно, Тук онзи ден пак сняг преваляваше, а вие за море говорите. Неци, тези бунгала ми изглеждат екстра. Ние по принцип сме всичко от днес за утре, когато се приберем в БГ, но това местенце, с бунгалата, ще бъде обсъдено с половинката. Много ми се ходи на Иракли, но за палатка не сме, защото всичко ни е тук, а да купуваме душеци, палатки и т.н. в БГ хич няма да му дойде ред.

МАрини - 2 ри април от мен Simple Smile

# 46
здравейте,

прелетях последните няколко страници на старата тема  и 3 от новата Simple Smile

честито на всички празнуващи

марини от мен 31.03. аз тогава родих ванеса за 30мин. пожелавам ти такова раждане Simple Smile

в момента съм меко казано бясна. вижте какво са измислили пак

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=482927.0

# 47
...не ме учудва.само това ще кажа....иначе ще получа бан...не, че и за това ми пука вече де... Tired
който може да дръпне зад граница.Нашето семейство се стреми към този ход от доста време...пусто все нещо не ни достига, за да тръгнем.. Tired
Наистина обаче-няма я тази новина като новината на деня, а си плаче за това.Аз едва сега разбирам, а цял ден съм в нет-а..

# 48
  • София
И аз попаднах на това. Доколкото разбрах, много не се шуми около темата, дано не го прокарат тихомълком..... Thinking

# 49
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Благодаря за пожеланията от името на рожденничката.

# 50
Поредната антикризисна... да не казвам какво.  Shocked Според мен едва ли ще го приемат, но за пореден път ще ни изправят на нокти.

Честит рожден ден на Стайл и Теди  Hug Hug Hug

# 51
Я, нова тема Sunglasses Благодаря за нея  bouquet

Варненска среща - много късно разбрах иначе и аз щях да я уважа. Следващият път се надявам да се класирам Peace

Рожден ден - нашият ще бъде в яслата. Пада се в понеделник и преценихме, че така е най-удачно - хем Петърко ще си е с приятелчетата през деня, хем вечерта ще почерпим роднините у дома Simple Smile. Преди 2-3 месеца си нямах друга работа и му предложих клоун за рождения ден. Сега детето пита, а аз не мога да намеря нещо което хем да ми харесва, хем да е на поносима цена. Типичен клоун е трудно, защото малките се плашат от него и плачат, а той е в смесена група от 1 до 3 годишни и де факто 3 годишните са само 4-5 дечица, а останалите 20тина са около 2 годишни. На Петърко със сигурност ще му е по-интересен мим от клоун, но пък това малките съвсем няма да ги впечатли Rolling Eyes. Още нищо окончателно не сме решили, а времето си минава и детето си пита ежедневно. Исках да вземем торта от "Цар лъв", ходихме до там, но управителката я нямаше. Оставихме данни уж да ни изпратят имейл ама нищо не пратиха. Много са им красиви тортите, но са скъпички. И като седна да смятам Клоун - 160лв., торта - 100лв., сокчета за яслата, ако вземем и някакви шарени шапчици или балони и то 300лв. само за яслата стават. Отделно почерпката у дома, отделно за здраве бонбони и бутилки в работата. О, подарък за рожденника също трябва да купим... Crazy  Crazy Crazy

Да си спретнем една софийска срещичка, а? Дават го времето все по-топло да става  Nature Sun With Face

# 52
днес ходихме до чиполино да търсим колело за рождения ден на ванеса. имат страхотни промоции за малко да си купя лятна количка Simple Smile филип едвам ме спря. миналата пролет умирах за омния , но вся нямаше внос и купихме друга . тогава беше 170лв. сега са я пуснали на промоция за 70лв.  Shocked  търсим и седалка за кола вече става голяма за столчето. и взехме пак седалка, но комбинирана с допълнителни 2 части от 120лв. намалена на 53лв. а само седалка беше 35лв. просто бях изумена от цените. акумулаторните колички са по 70лв. а миналата година бяха от 180лв. нагоре.

# 53
Много много ви благодаря на всички за прекрасните пожелания и съжалявам за закъснението Simple Smile
На Ламатя май два пъти трябва да благодаря, много ми е сладко как е поздравила повторно Simple Smile

Марини, стискам палци за леко, красиво и безпроблемно раждане и много много спокойствие. Гледам, че залагания има тук, аз съм за 4ти април.

Неци, честита ви придобивка, да си я ползвате със здраве и много много екскурзийки. Много съблазнителни тези бунгалца, аз също ги показах на мъжа, че ни се ходи на диво, а с бебе си трябват и удобства - идеален вариант, но ние сме си по септемврийските моренца, та ще чакам и отзиви на живо Simple Smile. Е, вече писах на кумата с предложение, че децата ни много се обичат и да се наиграят заедно....

Весе, ама много ниски цени, наистина. Трябва да сменям столчето на Гери, че е вече 13 кг. , а нейното е до толкова.

Весело изкарване на варненската среща, ще чакаме снимки Simple Smile

Днес Тери прави 40 дни, това са най-неусетно миналите дни в живота ми. Чувстваме се отлично, вече свикнахме на троен педал и не ни прави впечатление, напротив, дори ми остава време за книжка Simple Smile))

Целувки и поздрави на всички и ще гледам да минавам по-редовно, че сега се озорих да ви изчета Simple Smile

# 54
  • София
Набързо да поздравя двете рожденички - Стайл и малката Теди!!!
Честити 40 дни на Тервел!

За морето - не е честно от сега да го говорим... егати.... не мога да се размина в коридора от дебели якета и обувки.... Close
Мечтая си за караванката .... В този ред на мисли - Стайл, нашите са на къмпинг от рано, Мими беше на 2,5 месеца  Wink

Неци, безаварийно с колата и на много хубави места да се закарате с нея! А Монко сладко да продължава да спи в чудното си детско местенце!

А пък на мен ми е едно такова спокойно днес  Sunglasses Пуснах си предизвестие за напускане от работата

# 55
ara, защо така?Ш кой бранш си, ако не е тайна? Rolling Eyes
Иде пролет момиюрта, може и да има тази година пролет, юе друга-от зимните якета на потници минаваме.Аз официално открих сезона, след като ми се разпаднаха ботушите миналата седмица в снега, съм с Обувки.Имам обувки, които от много време не съм могла да нося, защото от студено е ставало много топло.И те си седят неносени.Да, ама откакто съм с кола-моля-моля-не ми мръзнат кокалчетата и така.Можело значи.Чудех се сестра ми как почти целогодишно е с обувки и сакенце, а то къде бил ключа от палатката. Wink
Голямата засилих да си носи роклите и тя-че по 2 пъти са облечени.
Смених аз мислите за море...с мисли за емиграция... ThinkingЧака ни тежко лято.Ни караванка  ще ме спаси, ни нищо.Голямата приключва у-ще на 24 май.Отпуските ни ще изгорят тази година по нея.Миналата-по сестра и.Еми нямаме по 3-4 месеца уви, имаме дни. ThinkingВтора година няма да топнат в морето дупета. Confused

# 56
  • София
Ара, защо напускаш.
Пенелопа, аз на този етап съм подтиснала всякакви мисли за емиграция, защото мъжът ми категорично иска да си живеем в БГ. А за мен е по-важно с него, отколкото да емигрирам  Wink. Иначе се пробвам на едно място навън- кандидатствам периодично, но шансовете да ми се обадят са малки. Ако стане, ще го мислим  Flutter.
На море   grinning039 ми се иска да отидем на всяка цена тази година. Оги го е виждал само веднъж (в началото на октомври)- на сватбата на братовчед ми и толкова се впечатли, че едва си тръгнахме от плажа. Харесала съм много една оферта за втората седмица на юни. Сега навивам мъжа ми. Мислите ли, че ще става за къпане водата  newsm78?

# 57
Разбира се, че ще стоите заедно, как.А пък моя драпа за навън, и аз по него.Истината е, че той работи извън страната.От 30 дена 20 е в чужбина.На всяко прибиране все по-ясно прави разликата.Той е с професия, която е Адекватно заплатена навън, считай-да охолства.Аз да охолствам не ЩА, аз искам минимума.Да закарам детето в нормален басейн, а не рушащ се.Да имам маркировка на пътя/вчера ходихме да го вземем от летището, моста е Кошмарен, дупка до дупка, разпадащ се....една кола в посока за града бе смазана до неузнаваемост-някой не е успял да се прибере ...разревах се, защото, ако бях там, до тази кола, можеше и ние да сме в кюпа-дали заради дупка??възможно е..дали заради неспазване на елементарни правила???възможно е, факт е, че карам мощна кола, ако искам мога да летя, за да не ме псуват, но карам с 50 до 70 на България.Защото искам да живея.../Извинете за сълзливата изповед, но наистина ме достраша... Tired

# 58
Здравейте!
Днес Дари е именничка, черпя ви виртуално.

Ара, успех с новата работа!
Емиграция - малко ми е късно вече, но все повече съжалявам, че се налага да живея тук. Но е трябвало по-рано да взема такова решение.

# 59
  • София
Разбира се, че ще стоите заедно, как.А пък моя драпа за навън, и аз по него.Истината е, че той работи извън страната.От 30 дена 20 е в чужбина.На всяко прибиране все по-ясно прави разликата.Той е с професия, която е Адекватно заплатена навън, считай-да охолства.Аз да охолствам не ЩА, аз искам минимума.Да закарам детето в нормален басейн, а не рушащ се.Да имам маркировка на пътя/вчера ходихме да го вземем от летището, моста е Кошмарен, дупка до дупка, разпадащ се....една кола в посока за града бе смазана до неузнаваемост-някой не е успял да се прибере ...разревах се, защото, ако бях там, до тази кола, можеше и ние да сме в кюпа-дали заради дупка??възможно е..дали заради неспазване на елементарни правила???възможно е, факт е, че карам мощна кола, ако искам мога да летя, за да не ме псуват, но карам с 50 до 70 на България.Защото искам да живея.../Извинете за сълзливата изповед, но наистина ме достраша... Tired
Мислите ти са ми много близки и аз непрекъснато изживявам кошмари с тези пътувания по нашите пътища. Няма достатъчно магистрали, колкото и да внимаваш- все ще изскочи някой срещу теб, който изпреварва силно рисково- без никаква видимост пред себе си. А това с пътуването на мъжа ти- не може ли и вие да заминете и да сте си заедно. Сигурно е много мъчително така  spoko

Общи условия

Активация на акаунт