На три годинки вече стана, АПРИЛската банда голяма!

• 28 394
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря за подкрепата, продължава да поддържа Т. Днес пуснахме стерилна урина и в петък ще имаме резултатите, но и черния дроб още не се е прибрал напълно. Днес спа и беше страхотно , събуди се що годе весел.
Stra4iatela Много се радвам за теб, просто супер! И сапунерка ще свърши работа, важно е че спомена ще ти остане в сърцето.

# 661
привет девойки Simple Smile

Мелодия, ЧРД на патерици. Много здраве, щастие, любов и Петърко с братче или сестриче скоро Simple Smile!

Све, вдигайте се с двамата млади мъже и заминавайте, и се радвам за Васко, че ти много се беше притеснила с теглото му, а то детето просто ще си го иразне. Сега ще стане един широкоплещест юнак, и с неговите наколнности към оргиналност и изненади,, ако досега не си, вече....много ще трябва да го вардиш , хи хи

Неци, Борис от половин година не спи на обед. Но в БГ пак започна, защото  излизахме към 17 най-рано, следобед, и се прибирахме към 21, да се наиграят, лягаха си към 22.00. Но и ставаха към 9, а тук си лягат към 20.00, най/късно 20.30 и сутрин стават към 7.30, и Борис спи може би 1 или 2 пъти в седмицата на обед. Но не винаги. Ако заспи, както вчера, вечер го откарва до след 22.30 и на сутринта мми е кисела краставица.
 Hug това е за Монко, дано резултатите са добри!

Страчи, и аз онзи ден гледах 6 годишни лакирани момичета, на басейна, на по 10-12 със спирала, но не дискретна. И точно тези мисли ми се въртяха в главата. Може би идеята, че сега ще се насити, и като порастне няма да е прекалено много, стой зад това. Защото пък имахме момиче, което до 14 г. не можеше и спирала да си слага и обици (и това ми се струва рано за грим...ама......) И после имаше период от година, където приличаше на клоун, с маска от фондьотен и грим отгоре. Поскапа си кожата, оправи се и сега е нормално. Така че, не знам къде е златната среда. Ако ме питаш мен, грим, минижупи и високи токчета ще са забранени до 16 година, секс след брака, ха ха, нищо, че идвамата бяха родени преди да сме се бракували. Дано като му доиде време  да запазя разум и хладнокръвие.
 ей, супер, много яко да си изкрате! сапунерката сус сигурно няма да ти го вземат, защото не могат да вземат телефоните на всички.

# 662
Алекси, по повод лакирането - то си е гадно направо и то всичките момиченца, които ги лакират с обелен лак, не е безцветен примерно. Струва ми се доста тъпо за пренасищането, особено на тази възраст... Sick

# 663
  • Beyond the Frontiers
Алекси, по повод лакирането - то си е гадно направо и то всичките момиченца, които ги лакират с обелен лак, не е безцветен примерно. Струва ми се доста тъпо за пренасищането, особено на тази възраст... Sick
Абе, аз и до сега не се лакирам....Още по-гадна ми е гледката на оръфан лак.

# 664
  • София
Страчи, концерта беше обявен за 19.30, ние влезнахме към 20 и подгряващата вече свиреха. Между тях и U2 имаше 40-50 мин пауза, оправяха по сцената. Kъм 21.30 (като се постъмни) започнаха и 2 ч продължи шоуто  на U2.
Фотоапарати - незнам. Нашия никой не го и погледна. имаше много хора и с видеокамери. На билета гледах - нищо не пишеше за фотоапарати...
Но организацията беше уникална. Ние бяхме на трибуните и местата ни чакаха... никакво допускане на хора от други сектори и т.н. (имам кофти спомен от концерта на Мадона)...

Наслаждавай се, невероятно изживяване те очаква!!!! Hug

Неци, стискам палци за Монко!!! Чакам добри новини вече!

Спането следобед - все още натискам и двете да спят - после може да имаме спокойна вечер, пък и съм  егоист - този 1 час си е мой  Wink Laughing Heart Eyes

Лакирането....  обяснявам се, че са малки и това е. За цветен лак съм категорична. Понякога леля им им лепи цветета, гордеят се с тях 10  мин и после с кеф си ги изчопкват сами.  Laughing Скоро на една позната се зазяпаха по хубавия маникюр "О, имаш цветета!" И докато се усети й бяха изчоплили 2-3 Laughing Mr. Green

# 665
Искам да поздравя Таня за рождения й ден!!! късмет, здраве, любов! много сбъднати мечти и щастливи мигове с близките ти хора!

Весел празник!!!

# 666
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Здравейте! Laughing
У нас ремонта кипи със страшно темпо , но вече с половинката леко луднахме. Close  В тоя ред на мисли в събота решихме да "избягаме" от ужаса в нас и се възползвахме от поканата , която получи Асен да участва в състезание по офис-голф , но на истинско голф игрище в едно село до София. Аз уж само щях да го придружавам , но на място ме поканиха да се включа и моята спортна душа не можа да устои на изкушението, въпреки неподходящото ми за участие облекло/рокля + високи обувки/. Беше страхотно преживяване  Laughing и двамата се запалихме доста по този спорт, но по финансови причини надали ще ни се отвори парашута. Толкова отпочинали се чувствахме след това и бързичко се върнахме към ремонтните дейности вкъщи!

Ето и снимки ,на който му се гледа , само че са от мобилният ми телефон , че забравихме апаратчето ни :  
http://elisasho.multiply.com/photos/album/28

Относно лакирането - лакирам Ели с безцветен лак. На морето едната вечер бяхме в едно заведение и тя цяла вечер си игра с една какичка на 5 год. и по едно време пристигна при нас лакирана с розов детски лак да първите кокалчета на ръцете Joy , но видимо харесваща се. Не и се скарахме , но след два дена по нейно желание изтрихме лака , "защото вече е грозен". Бих и купила детски лакове , не мисля , че това е най-голямото падение във възпитанието. Нека тя да си ми е , като досега добричка, съвестна и обичлива, пък за лака ще се разберем! Heart Eyes

Танче ЧРД!

# 667
Честит рожде ден на Таня!
Здравейте и от нас.
Ние сме добре, готвим се в петък живот и здраве да ходим на море, но като гледам времето лошо ми става. Надявам се, да извадим късмет и там да е по-хубаво, то е ясно, че няма да е много топло, но поне да не вали.
Лакирането и гримирането - на малки момиченца не го харесвам. Маникюристката ми е разказвала за нейна клиентка, която си води 5-год. дъщеря всяка седмица на маникюр Shocked Shocked. Аз обаче също като Марта смятам, че не е най-голямото падение във възпитанието, но предпочитам колкото може да отложа това във времето. Ние имаме "детско" червило/гланц за устни на Нивеа/, с което пада такова мазане, че няма да мога да понеса и лак и грим. Обяснила съм, че децата не се гримират, че няма детски лак и грим,  по изключение има червило и засега хваща декиш.
Марта, наскоро слушах, че голфа и тениса били т.н. "социални" спортове, заслужавало си да ги практикуваш, заради контактите които можеш да създадеш, така че щом те и влече, трябва да се замислите.

# 668
Голям заплес съм,
Честит АЛЕКСАНДРОВ ДЕН!!!

честит имен ден!!!

Марта, татко Лам играе голф редовно и казва, че е невероятно удоволствие! в къщи също има тренажор, Амалия също се сдоби със стикове  Joy

# 669
  • Beyond the Frontiers
Честит имен ден!

# 670
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Ламичке, на кое игрище ходи татко Лам? Ти не ходиш ли?
Аз гледах леко пренебрежително на голфа , докато не не хванах първият си стик в живота , но вече съм зарибена, Асен също! Heart Eyes
Поли, че е социален спорт спор няма и то на високите социални етажи , ако мога така да се изкажа. Значи там половината паркоместа бяха поименни. Crazy С мъжа ми си викаме кога ли ще се появи паркомясто "Груеви"- ха-ха мечтаем си , това поне е безплатно! Grinning

# 671
Здравейте, колко отдавна не съм влизала тук при вас!

Даная порасна голяма дете, вече с характер, ходи на градина , където поплакваше на моменти, но най лошото е че там си удари главата отзад и я лепиха, и за нея беше стрес, защото тя досега никога не се е удряла да има кръв, а така сериозно ! Иначе беше добре, малко белече и остана, но няма да ви кажа аз какво ми беше ! Сега е при баба си, ходихме малко на почивка в Троянският балкан !

Лакирването - аз също не го харесвам, но като вижда големите и все иска, дори веднъж си лакирала ноктите с фулмастер, и тогава реших вече да взема един детски уж, едва забележим, но той така мирише, незнам какво му е детското ! Но като виждат децата всичко искат, макар и аз да не искам!

Целувки на всички

# 672
Марта, Марио ходи тук
http://www.stsofiagolf.com/bg/news_info.php?id=10
и е много доволен. Освен това се организират различни курсове, които също са много добри

Аз не проявявам интерес към този спорт, но понякога го придружавам - разходката сред природата наистина е много приятна. А ако се играе 18 дупки, отнема почти цял ден, но пък има басейн - така че за всекиго по нещо.

# 673
Гледам, че и емили ска е на балкона - честит имен ден на сладката Аля!!!

# 674
  • гр.Варна
Честит Рожден ден,Мила Танче!
Бъди все така усмихната,мила и добра:)
Честит Имен ден на всичките ни Алексчета:)
Да са живи,здрави и много,много послушни малките Съкровища:)

Общи условия

Активация на акаунт