На три годинки вече стана, АПРИЛската банда голяма!

• 28 392
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Ламич, точно на същото игрище ходихме и ние! Peace

# 676
Честит имен ден на всчки адашчета!   bouquet

Таня, честит рожден ден!  Hug

# 677
Честит имен ден на всички малки момченца, празнуващи днес!
Целувки на сладкото Аленце!
  Heart Eyes

# 678
Мерси!Мале като че ли не съм влизала от векове тук  Embarassed Ние сме добре, Аля тръгна на детска от днес довечера ще видим как е било...ходихме на море, на почивка във Велинград, преди това в Норвегия с мъжа ми и така общо взето ни премина лятото...Новото при нас е, че от около седмица си имаме нов член на семейството-бебе френско булдоче  Heart Eyes и трябва да ви кажа, че филма от преди 3години ми се върна с цялото хранене, чистене на аки и пишо , но си заслужава, защото ние много държахме Александра да расте със животни и радостта в очите й е просто незаменима.Открихме сезона и вече сме на работа с Вальо, което да ви кажа честно доста ми липсваше, общуването с различни хора и идеята, че върша нещо за пари, а не само да харчим.Качих 5-6 килограма покрай Норвегия и сега това ме съсипва  Laughing надявам се навлизането в нормално ежедневие да ми се отрази добре и на това, че е срамота.
Благодаря за вниманието  Blush скоро ще гледам да пиша още!

Поздрави на всички малчуганчета и им пожелавам успех с новатаградинска година  Hug

# 679
Момичета, както знаете имаме много талантливи фотографки в нашата тема, една от тях ще има изложба - Smooth - надявам се всички, които можете да я посетите.

Снимката на плаката е от гостуването на Smooth в София, на трамвайните релси на Графа Simple Smile Много се гордея, че избра моя снимка за плаката си Simple Smile
Други снимки на Смутката, които направи на мен и Гури, можете да видите тук
- http://photomoment.bg/folder/show/6632

# 680
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Днес беше първия ден в детската градина за Теди. Сутринта стана без проблем веднага що чу че трябва да се облича. Сложи си раничката на гърба и чакаше на вратата. Подари цвете на госпожата, целуна я и беше много доволна. Оказа се, че е първа в групата и имаше честта да си избере гърдеробче и легло. Разделихме се с целувка и дори в един момент забрави за мен. Когато отидох да я взема така се изненада да ме види. Госпожата я похвали, че е спала, хапнала е малко на обед, дори е пробвала гроздето /тя не яде плодове различни от банан и ябълка/. Сега с нетърпение ччакаме утрешния ден. Само не пожела да си остави раничката, била нейна и не трябвало да стои в градината.

# 681
neci, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МОНКО! Желая му най-вече здраве и дано всички болести да ви заобикалят вече! Как е той сега?
Е, ако изложбата беше с две седмици по-рано щях да отида задължително, но Варна вече е толкова далеко...
Нашата почивчица приключи и сега отново сме в "прекрасната" ни столица. Във Варна, за съжаление, се разминахме в плановете със Све и непредвидено неразположение на Сашока ни върна по-рано в града на мечтите, а тъкмо се бяхме уговорили да се видим и с Ларсен! Но нищо...догодина пак ще се пробваме, освен ако някоя варненка не ни посети по-рано.  Wink Иначе, в Рибарица много ни хареса и ако спечелим от тотото ще си купим къщурка там, задължително! Simple Smile
Дейзи, браво на Теди! Дано все така с желание да ходи!

# 682
marini Благодаря за пожеланията.
Съжалявам, че ви се е наложило да се върнете по-рано, дано вече Сашето да е добре.
Монко вече е здрав днес му правиха контролно изследване , чернодробните ензими са вече наред. Дано задържи така по-дълго, че доста се изтощихме всички.
До 20 септември има кой да го пази, та чак тогава се връща на детска. Днес се сдоби с раничка, чадърче и дрешки за новата "учебна" година. Само пантофки и още една пижамка и е готов.
Stra4iatela Много се радвам на съвместния ви успех. Много често си мисля за Smooth и се чудех какво прави, сега съм спакойна Wink Софийската ви фотосесия е разкошна, и със Гури сте страхотни моделки!
Ужасно мноого не ми се връща на работа Confused, не от мързел.
Хайде скачайте в темата, чакам ви!

# 683
Детска градина - Мая не я приеха до сега. Уж, сепетември обещаха да открият още няколко места в детската градина, която искаме на първо желание, а сме 7-ми номер, но не знам. Ние сме много доволни от частната градината, където ходи сега, не почиват лятото, на 5 мин. от работата ми е и ми е много удобно. Тя обожава да ходи, като мине една седмица и не е ходила и почва да обеснява как няма търпение да се видила с "децата си"  Laughing и даже ме моли да не я взимам рано, за да си играела повече с тях. Много обичат и лелите и каките, които ги гледат, чак правят уговорки да останат да спят и вечерта в детската и да идват с нас на море.  Heart Eyes Аз бях така като малка, карах баща ми да ме води първа и да ме взима последна да изпратя всички деца в детската градина  Crazy
Мая сега е на Сапарева баня с майката на Гури за една седмица и е голям кеф, ходят на басейн и най-важното е, че е на чист въздух.
neci, благодаря ти за комплиметите и от името на Smooth и Гури. Илит също има доста наши снимки, ще ги кача довечера.
  bouquet Патенце, честит рожден ден! Пожеалвам ти много здраве, късмет, любов, сбъднати мечти, леко и щастливо бременеене и на финала девойка Wink и разбира се един незабравим рожден ден! Целувки от нас с Мая!   bouquet
  bouquet Нуше, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, късмет, повече почивка и спокойствие и послушно домочадие!   bouquet

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 09:43 от Stra4iatela

# 684
  • Beyond the Frontiers
Страчка, супер са снимките. Поздравление за авторката.   bouquet

Дейзи, браво на вас. Много ме успокои разказа ти. Борис от вторник трябва да е в новата детска градина. Утре отивам да си го прибирам от Бургас, че вече и той доста се е затъжил - най-вече за количките и играчките в София Laughing

neci, честито на патерици. Желая на малкия мъж най-вече здраве, а на теб спокойствие и усмивки. Wink

# 685
Страчунка, благодаря ти!  Hug  Heart Eyes

450 също има рожден ден днес! Нека и тя да е здрава, обичана и много щастлива!

Почерпете се Simple Smile

# 686
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЧКИТЕ ПАТЕ   bouquet И НУШКА   bouquet
[/b]

# 687
  • Beyond the Frontiers
Ехе, много рожденнички днес.

Честито дами! Да сте живи и здрави, много успехи и щастие!
Усмихнат ден!

# 688
  • Варна
Здравейте мацки, чета ви аз редовно, но не пиша, че няма нищо ново при нас. Днес сме първи ден в новата градина и сутринта всичко мина много добре, ще видим как ще е довечера.

Пате, Честит рожден ден! Много здраве, щастие и късмет! Лека бременност и на финала една пухкава принцеса!

# 689
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Да са на живи здрави и щастливи днешните ни рожденнички - Хубавото Пате и Нушето!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт