На три годинки вече стана, АПРИЛската банда голяма!

• 28 415
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Честито, Ели! Да е жива и здрава, а скоро и вие да я снабдите с още едно братовчедче! Wink

# 556
  • Beyond the Frontiers
Честито, Ели! Да е жива и здрава, а скоро и вие да я снабдите с още едно братовчедче! Wink
От твоята уста в Божиите уши.

# 557
Ели, честито!!!

Днес ФБ ми казва, че рожден ден има и Руми! Искам и тук да я поздравя и да й пожелая всичко най-! Огромни целувки за Виктория и Изабела!

# 558
  • София
Отдавна не съм писала, но сега се включвам с огромна молба. АКо някой има тел. на грозното пате да ми го напише на лични, защото ми се развали тел. и изтри всички тел. Ако патето пише тук, да ми пише на скайп или да ми се обади. Много благодаря  Hug

# 559
Здравейте мили маминки и вие сладки хлапета!
Нашата морска отпуска приключи. Беше прекрасно.... на Иракли бяхме отново. Много ми беше хубаво със семейството отдавна не сме прекарвали толкова време заедно и се получи страхоте "фемили тиим билдинг" хахах. Монко вече е по-разумен и понякога слуша. По-малко се тръшка и обича да играе на разни игри.
 Сега обаче бързичко се потопихме в градската гадост. Той е надетска и са едни сборни групи по над 30 деца, щура работа. Върлува варицела , а излизането ми сега дори в болничен е невъзможно. Сега е ред на колегите да ходят на море и е мой ред да застъпя отговорно на работа. Стискайте палци да ни се размине Rolling Eyes
Вашите снимки са страхотни , много ви се радвам, пускайте по-често по някой ред, че ми липсвате!
Сещам се , че д-р Михайлов даваше препоръки за някакво хомеопатично лекарство за превенция при варицела, ако някой го знае..
Ето и снимки от морето и от катерещ уикенд на Мальовица
http://necifer.multiply.com/photos/album/100/100
http://necifer.multiply.com/photos/album/101/Maliovitza_2010
Целувки на всички!

# 560
Здравейте, май само аз си пиша. Къде сте бе отпускарииииииииии?
Открих нещо супер интересно , което държа да споделя с вас
Особено екологично и подходящо при алергии.
Мисля да го пробвам. Laughing

http://www.matatama.com/article?key=agptYXRhdGFtYWJncg8LEgdBcnRpY2xlGIysAQw

# 561
  • Beyond the Frontiers
Не знам дали е заради отпуските, но тази тема направо умря Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Привет от наводнен Бургас Peace Нямам нищо против охлаждането. Grinning Гледаме се със синковеца и активно си почиваме. Имам си едно русо цигане за дете  Wink Слънцето и морето си казаха своето, за съжаление съм забравила кабела за фотоапарата и не мога да демонстрирам  Mr. Green

# 562
Ами, от сезона ще да е...Ние също сме във Враца при наш'те и не се спираме много в къщи! То няма и кой знае какво интересно: бебка расте, баткото дивее и така...Тези дни ще кача малко снимки да я видите дебелинда!
Маман помага, но с Тошката така добре сме се синхронизирали, че с него си ми е по-лесно. Въпреки че всякаква помощ е добре дошла!
neci, радвам се, че сте изкарали добре и Монката вече е малко по-кротък!  Peace
Дано да поживне тук преди да дойде есента... Wink

# 563
Като гледам поразпръснали сме се, но все пак някой е останал и в София  Laughing. Това лято направо ме съсипва с тези температурни амплитуди. Малката вече втора седмица е на вилата с баба и дядо и добре, че й сложих в багажа и по-топли дрехи. Аз направо се отчайвам - какво ли ще е времето края на август - дали да си взема ски за Приморско Mr. Green
Та, ако има софиянки на линия хайде на взгляда, м-м?

# 564
  • гр.Варна
Здравейте!
Завърнахме се от едноседмична разходка из Стара планина!Първо бяхме за 4-5 дни в Рибарица с още 5 семейства в страхотният комплекс Грийн Вилидж.ето и снимков материал:
http://hristinak.multiply.com/photos/album/98/Vacation-2010-Riba … itsaBoazaSevlievo
След това посетихме нашите кръстници,които отмаряха в с.Боазът край Априлци за 1 вечер,а последният ден бяхме при баба и дядо в Севлиево.Сега ще бъдем една седмица тук във Варна:)
Вчера и нас ни валя такъв дъжд.Варна беше потопена под водата.Беше страшно.Днес леля ми имаше часове при 2-ма лекари,но часовете бяха отменени поради факта,че клиниките,в които преглеждат са наводнени Rolling Eyes
Много целувки от нас!:)

# 565
Леле, страхотно не съм сама!
Вече мислех, че нещо ми е блокирал компютъра, ама сериозно.
Хриси, добре се разхождате, много ви се радвам, сладури! Кико е невероятен, такъв модел! И много прекрасна компания сте имали.
Пате, чакаме русото моряче на снимки!
Марини, ами само така ще расте малката как иначе, а баткото като го гледам колко е грижовен и ми става едно миличко.
Моето Монче е с много тежка ангина и с ужасно подути лимфни възли и от двете страни на вратлето 3-ти ден едва диша, от вчера включихме АБ, но още няма ефект, даже Т си поддържа.
Най-мъчно ми е , че не мога да съм до него, колегите ми са в отпуск и са по морето и съм сама в офиса. Дядо му го пази и направо не знам как се справя.
Ние през уикенда покорихме вр. Вихрен, беше страхотно, но сега съм като Робокоп, е такова схващане няма, ужас направо.
Милички пишете, чакам още много снимки , приключения и пораснали Априлчета!
Целувки от нас!

# 566
  • Beyond the Frontiers
Хриси, завиждам за разходката - любим мой регион. Освен Съевата дупка, ми се струва, че разпознавам и Гложенския манастир newsm78

Неци, бързо оздравяване. Ангините са доста гаднички.

# 567
  • София
neci, бързо оздравяване на Монко!

# 568
Неци, бързо да оздравява Монко  Hug
Алекс също беше болен)забравих дали писах  ooooh! ).Беше на инжекции.Сега вече сме добре.

Море.Този път ще ходи с баба си.Другата седмица тръгват, а той отсега си гласи багажа  Laughing

# 569
Бау и от мен!

Неци, бързо оздравяване на Монко пожелавам! Мен все още ме държи вирусът на Амалия - не съм била болна преди от нещо толкова проклето, ужасно и болезнено! хремата беше канска, а Амалия вдигаше висока температура.

Ние вчера се върнахме от едни прекрасни 5 дни в Гръцко. можете да видите малко снимки: http://inamarkova.multiply.com/photos/album/50/Paralia_Katerini_July_2010

т.нар. Гръцка криза не се усети много, заведенията бяха препълнени с хора, имаше много гърци, които активно почиваха за уикенда. Видяхме спрелите камиони около големите градове, но не ни се е налагало да зареждаме гориво и не сме имали никакви проблеми.

Целувки от нас!!!

Общи условия

Активация на акаунт