На три годинки вече стана, АПРИЛската банда голяма!

• 28 417
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Попово
здравейте и от нас   Embarassed Hug
живи сме, здрави сме, добре сме Simple Smile
аз съм отпускарче от една седмица Simple Smile и имам още една Sunglasses да видим, няма да ходим никъде с децата по обсними причини, че сама с тримцата си е равно на самоубийство Simple Smile Crazy иначе ходих на един прословут изпит и имам 3.33 хахахаха  Mr. Green много се кефя Simple Smile
това за сега
обичам ви дами, бъдете здрави   bouquet

# 571
  • София
Здравейте, момичета! Мноооого късно виждам темичката - не знам дали ще е удачно да се включа към вас - имам син, роден на 22.04.2007 г. и сега чакам близнаци. Ще съм ви благодарна, ако ни приемете, макар и с 3 години закъснение Hug

# 572
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, момичета! Мноооого късно виждам темичката - не знам дали ще е удачно да се включа към вас - имам син, роден на 22.04.2007 г. и сега чакам близнаци. Ще съм ви благодарна, ако ни приемете, макар и с 3 години закъснение Hug

Всички са добре дошли  Hug
Лека и успешна бременност Peace

ААА, виждам, че вече сте почти на финала, браво  Hug Hug Значи леко раждане  Grinning

# 573
  • София
beb4o_fb , добре дошла. И леко раждане на близнаците  Hug И аз си мечтая за близнаци сега.

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 17:26 от catty m

# 574
  • София
Благодаря ви за топлото посрещане и за пожеланията - вече съм на финалната права и треската ме тресе отново Laughing Hug

# 575
Аууу, Beb4o_fb, добре дошла и много сили ти желая за това, което ти предстои! Hug
Имам бегла представа, но с две бебчета сигурно ще е голям екшън. Дано баткото ви да е по-кротък от нашия!
И все пак няма по-голямо щастие...Ако децата случат на майка, де, а не като моите: днес Теа се строполи за първи път от дивана. Станала е като шило в торба и днес го доказа. Саши падна точно в същите месеци. Въобще, майка за пример съм...
Иначе е голямо дундаче - вече е 7700гр. и 64см. Ако кърмата ми намалява със същите темпове и увеличаването на АМ продължи, мисля, че ще я покажат като пример за дебелаче на годинка.
Ламичке, вие не се спряхте, направо! Браво! Hug
Neci, как е Монко? Надявам се здрав вече! Peace
catty_m, ами да ти пожелаем една двойка дами, в такъв случай! Wink
Ако решите да се срещнем тези дни, вече сме на линия и винаги готови за приятни емоции! Hug

# 576
  • София
catty m, започвай с опитите - дано да стане, ако не сега - следващия път Laughing До 5-ия месец мислехме, че ще са 2 момчета и казах на мъжа ми "Да знаеш, че ще пробваме до момиче" JoyКак се стресна, но му се размина - очакваме момче и момиче

# 577
  • София
catty m, започвай с опитите - дано да стане, ако не сега - следващия път Laughing До 5-ия месец мислехме, че ще са 2 момчета и казах на мъжа ми "Да знаеш, че ще пробваме до момиче" JoyКак се стресна, но му се размина - очакваме момче и момиче

Еее, страхотна история си имате  Hug При нас шанс за близнаци няма, защото в нито една от родите няма такива. Но мъж ми и кумата ми предричат, че и второто ще е момче и аз заявих, че ще продължим до момиче, което естествено не бе прието ентусиазирано от съпружеското тяло  Laughing А иначе ще отложим опитите за второ до догодина евентуално Sad

# 578
  • София
Добро утро, момичета! catty m, в нито една рода нямаме близнаци, така че това явно не е критерий. Има и още нещо интересно - девер ми(братът на съпруга ми) си има също близнаци, които в края на август навършват 1 годинка. Когато разбрахме, че и ние чакаме близнаци - никой не ни повярва, всеки си мислеше, че се "бъзикаме"...но, живот и здраве, ще видят скоро че е истина Laughing

# 579
beb4o_fb Добре дошли в темата, ама че вълнуващи случки покрай вас, страхотно, ще чакаме с нетърпение новини от теб.
И ние май отново ще отложим бебеправене по взаимно съгласие, единственото което ме кара това да се случи по-скоро е , че според мен като са с по-малка разлика в години децата за тях ще е по-добре, но и това не е сигурно.

Нашето боледуване не завърши добре, озовахме се в инфекциозна болница на 6-тия ден с Т. Оказа се, че не е ангина, ами инфекциозна мононуклеоза. Хич не е безобидно, вирусно е и най-лесно мога да го обясня нещо между ангина и хепатит.
сега продължаваме лечение вкъщи.

PePeNa Разкажи за този изпит , какво е това?

Опс, за сега толкоз от нас, че съпружието се сърди, светел му монитора Confused
Чао , бъдете здрави!

# 580
beb4o_fb добре дошли на теб и синът ти Simple Smile Найстина много вълнуващо при вас Simple Smile

Марини, как са батко Александър и малката Теа? Която всъщтност сигурно скоро ще следва батко си по петите, но на 4та.

Пепена - честито за изпита! Герой си ти, а Тошко и ВАсилена джафкат ли се за играчки, че нашите чат пат са като куче и коте Simple Smile

Иве, вие още в Бг ли сте? А принцесите как са?

ЛАмичке, много хубави снимки, и Амалия в момента е малко копие на теб, все едно теб в умален вариант Simple Smile

Неци - я сега си кажи, коя малка госпожица е свалила Монко, и той се е поддал на целувките й  Mr. Green Майтапа на страна, но мононуклеозата я наричат и болест на целувката, та затова се майтапя. Иначе няколко от нашите 'деца' са го карали. Някой бяха на по 14/15,16, когато я изкараха, а последно едно момче, мъж на 20 вече, близо 2 м. висок, 3 м. се влачи като парцал след нея. А някои от другите я изкараха много леко. Мисля им казваха, че никакви лекарства не помагат, т.е. няма, защото е вирус, организма сам се бори и се справя. Но после трябва да внимават със физическата активност, да го дават по-леко известно време. Което предполагам при децата на възраст 3 г. е трудно постижимо. Стискам силнно палци при вас бързичко да мине, и Монко да е свежарка скоро.

Ние сме си в Дания от 5 дена. Децата все имат един бол нови играчки - нали не са ги виждали цял месец, и не искат да се откъснат от тях. С много  емоциии се заредиха и те. а аз даже успях и по женски да излезна една вечер, та да се натанцувам.  Но жегите  така ги скапваха, спяха до 8.30 сутрин, и Борис пак започна да спи наобед в БГ. Сега сме на стария резим, ставанне в 7/7.30. ужас.   В Понеделник пак започват градина, дано да им е кеф, както преди да тръгнем.
Имаме си и малки пещерняци - вкарахме ги в Дяволското гърло и ЯГодинската пещера. На Борис първата много го впечатли, заради тътена от реката вътре, и височината. А КАлина се възхичваше на виисулките в Ягодинската. Но заспа последните 15м. от разходката, на тъмно и хладно, гушната в тате.....

# 581
  • Beyond the Frontiers
Неци, еее хайде вече да се отървавате от тези болести  Hug

# 582
Честит рожден ден, Linofrina! Бъди здрава и щастлива!

# 583
Честит рожден ден, Миленче!!!

Вчера се върнах от Любляна, Словения, следващите дни ще пусна снимки.

Да ви кажа, че през цялото време се чудех от къде идва великото самочувствие на словенците. Не можах да си отговоря...

# 584
Поли, Ламя,  Hug Hug

Beb4o_fb, добре дошла! Hug

Връщам се назад да чета.

Общи условия

Активация на акаунт