Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 28

• 57 232
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,
искам да ви се оплача колко съм разочарована от RiminiKids.Пуснах съм си поръчката от Next на 28 февруари и снощи ми писаха,че ще дойде края на месеца.За първи път пазарувам онлайн и направо съм се отчаяла.Дали  ще дойде тази поръчка никой не знае.......

въй диор и аз от много време не съм пускала от риминикидс но на 15.03 пуснах защото имах един бонус за първите 100 паунда да не ми зимат % и реших да се възползвам казаха ми,че от 20-до 25 дни ще ми дойде поръчката ,но след твоето положение и аз се съмнявам да дойде на края на месеца ,но мисля в понеделника да им пиша да вида какво е развитието

# 211
Някой да има вести от Алмуз,за поръчките които трябва да дойдат тези дни?

# 212
Момичета ниокй ли не е поръчвал дънки   Rolling Eyes
       http://www.next.co.uk/shopping/girls/ … sp;    

Мисля да поръчвам за 16г.,никой ли незнае размерите  Wink
Искам ги за мен,пак да повторя 173см и тежа 58кг. -може да ми пишете и на ЛС   Peace

# 213
  • Sofia
От http://www.getthelabel.com приемаха ли БГ карти или става само чрез посредник?

# 214
От http://www.getthelabel.com приемаха ли БГ карти или става само чрез посредник?

Само с посредник  Peace

# 215
  • Бургас

Да, току-що ми отговориха, че куриерите ще са в петък в Бургас   newsm10

# 216

Да, току-що ми отговориха, че куриерите ще са в петък в Бургас   newsm10
От кои дати чакате от Алмуз? Аз имам поръчка от 9.03

# 217
  • Бургас
Аз чакам от 02.03. поръчка.

# 218
Яна ми  писа да си чакам поръчката от 9.03, в Петък или най-късно в Събота  Peace . Този път супер бързи, 1о дни, много съм доволна от Алмуз, за пореден път

# 219
  • София
Какви са условията на Маринатранс за посредничество? Аз ли не виждам или ги няма в сайта? Embarassed

# 220
Какви са условията на Маринатранс за посредничество? Аз ли не виждам или ги няма в сайта? Embarassed

има ги ,има ги на 1-ва стр.  Peace аз съм много доволна от тях,пробвай  Hug

# 221
  • София
В сайта им виждам цената за транспорт, но не и % за посредничество, минимална сума, ако има, срок за доставка - такива неща...
Говоря за техния сайт.

# 222
  • Sofia
Долу вдясно на страницата им има линк към форума - там всичко пише.

# 223
  • Оранжевата стая
Сладурки, предложете ми сайт с готини дрешки за 9 годишни момичета. В тези, които разгледах досега все са до 7-8 години детските дрешки....

# 224
Сладурки, предложете ми сайт с готини дрешки за 9 годишни момичета. В тези, които разгледах досега все са до 7-8 години детските дрешки....
Виж новата колекция на Некст  Peace

Общи условия

Активация на акаунт