Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 28

• 57 177
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
А Руми не си закъсняла,съвети приемам всякакви до утре   Laughing

# 286
Здравейте, на всички мами! Дано не бъркам като пускам тук отговора си, но съм решила да пускам поръчка от Tesko, Mothercare и Matalan за Бургас става въпрос и ако има желаещи мами можем да си поделим транспорта.  Rolling Eyes Очаквам желаещи. ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ! smile3525

# 287
Днес бях шокирана от цената на този сет в мола в Бургас,само че в розово беше и цената 75в Shockedей така се опулих
http://www.marksandspencer.com/Marks-and-Spencer-Knitted-Tights/ … p;rh=n%3A47111031
само това погледнах,че много бързахме,но не се съмнявам че и другите цени ще са фрапиращи
ooooh! ooooh! ooooh!
АМА това в магазин на М&S ли?Да беше снимала етикета...Щото ако е магазин като този  в София можем да им го пратим на М&S, да видят те за какви надценки става въпрос, и че съвсем основателно се борим да си ни върнат доставката до БГ! Обзалагам се че и там ще се шашнат! Рано или късно все ще му изтече договора на този който държи магазина с М&Sв София и тогава да видим. #2gunfire

# 288
  • Асеновград
Tzvetche ,аз имам 2 роклички на Некст 12-18. Едната я скъсих малко,защото беше за 2-рия рожден ден на дъщеря ми-тогава беше точно 86 см(скъсих я около 4-5 см).Другата е дънкова рокличка-пак 12-18-тя в момента още й е голяма,а сега е 90 см Peace Да не те подведа,но ми се струва,че новата колекция е по-умалена от предишните,защото както и преди съм писала - блузки 1,5-2 ми дойдоха по-малки от 12-18,които имах от есента  Peace
Ето за тези роклички говоря:
http://krasikisova.multiply.com/photos/album/47/47#photo=11
http://krasikisova.multiply.com/photos/album/47/47#photo=35

Утре ще ти напиша точните размери на дънковата,защото нея не съм я пипала,и ще пиша.

# 289
Момичета,кой посредник доставя до Русе?Някоя от вас може ли дами пише на лични за д ами обясни по-подробно,защото нямам представа,а искам да си поръчам нещо от сайта на Нарс.   Heart Eyes

# 290
Какъв е емейла на риминикидс че ми дава че този е невалиден bg@riminikids.com.

# 291
  • София
Мерси Simple Smile Малко големи ще са, но пък от миналата година джапанки 6-ца са и малки Rolling Eyes

# 292
Здравейте!Пускала съм няколко поръчки от Спорт Директ директно до БГ,без проблем пристигнаха за около 10 дни.Последния път реших да поръчам до адреса на Гив транспорт,направих поръчки на 16.03 и 17.03,за над 75 паунда при което доставката е безплатна до анг.адрес.От тогава нямам вести какво се случва с поръчките ми и съм притеснена.Някой има ли опит с поръчка до анг.адрес?Парите са ми блокирани.Писах им два пъти ,но отговор нямам.Какво да правя?Писах  за проблема си и в темата за съответния сайт,но да попитам и тук

# 293
  • София
rumiq, да помоля за размера на сукманчето и за каква възраст е?
dely, ако може азмера на шапката и дали си отговаря?
Никой ли няма да ме ориентира за рокличка 12-18 м?

Ако смяташ да взимаш роклята за това лято в този размер съм почти убедена, че няма да успеете да я носите, ще ви бъде голяма. Моята дъщеря е на 1,5г. и за лятото сега ще й взема 9-12м. Ориентирай се по височината, не по възрастта или другите деца на вашата възраст. Размер 12-18м го дават за дете високо 86см. Прецени си!

# 294
  • София
Момичета,някой от Вас поръчвал ли е детски очила на Некст,аз харесах 2 вида,но няма никакви размери и се чудя,ако поръчам дали ще са и добре на малката,незнам по какво да се ориентирам   Rolling Eyes
Някой ако е получил очила,моля да сподели горе-долу за каква възраст са   Laughing

Скоро получихме едни очилца от Некст. На опаковката пише, че са за 3г.+, но на дъщеря ми й стават да ги носи сега (друг е въпросът дали иска  Laughing). Не са от най-пластичните, разстоянието между двете дръжки в отворено състояние е 12см.

Славка, Гив имат скайп и почти винаги има някой, който веднага отговаря.

Креми, ами то във всички БГ магазини надценката е такава. Миналата година пакет бодита от Mothercare в мола струваха 75лв., а ги поръчах за 10лири от UK. Аз за какво цял стол за кола тръгнах да поръчвам, излиза ми поне 100лв. по-евтин, въпреки комисионни и такси за транспорт.

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 11:39 от mylili

# 295
  • София
Римини само с наложен платеж ли работят вече......някой може ли да ми каже по какъв курс смятат паунда  Rolling Eyes

# 296
Никой ли няма да ме ориентира за рокличка 12-18 м?
Ако смяташ да взимаш роклята за това лято в този размер съм почти убедена, че няма да успеете да я носите, ще ви бъде голяма. Моята дъщеря е на 1,5г. и за лятото сега ще й взема 9-12м. Ориентирай се по височината, не по възрастта или другите деца на вашата възраст. Размер 12-18м го дават за дете високо 86см. Прецени си!

Давам размер на рокля от Next размер 12-18:
Ширина под мишниците 28.5 см. Дължина на роклята от горния ръб на вратлето до долу-50 см
Тази рокля

# 297
Здравейте!Пускала съм няколко поръчки от Спорт Директ директно до БГ,без проблем пристигнаха за около 10 дни.Последния път реших да поръчам до адреса на Гив транспорт,направих поръчки на 16.03 и 17.03,за над 75 паунда при което доставката е безплатна до анг.адрес.От тогава нямам вести какво се случва с поръчките ми и съм притеснена.Някой има ли опит с поръчка до анг.адрес?Парите са ми блокирани.Писах им два пъти ,но отговор нямам.Какво да правя?Писах  за проблема си и в темата за съответния сайт,но да попитам и тук

Когато Спортсдайрект изпраща пратка, те изпращат номер за проследяване. Трябва да се разбереш със сайта. Ако трябва им се обади по телефона. Спортсдайрект отказват поръчки, които не са изпратени на billing адреса.

# 298
  • София
http://www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/84/16 - UK 11, много са сладки за всеки ден са перфектни, имаме и зелените карирани
 http://www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/91/3 - UK 11, много са хубави

Били сподели колко е см. е стеклата на кой номер отговаря UK 11  Hug

# 299
  • София
Римини само с наложен платеж ли работят вече......някой може ли да ми каже по какъв курс смятат паунда  Rolling Eyes

Вече да  Peace - смятат х 2,30 лв.

Общи условия

Активация на акаунт