евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 425
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • София
А на какво мирише катраненият шампоан Милва? Една аптекарка ми каза, че катранените шампоани миришат ужасно и миризмата няма отмиване. Аз намерих един единствен шампоан Милва с прополис, за първо миене съм доволна, само да видим колко време ще издържи без омазняване.
Мирише на катран. Laughing Миризмата изчезва след изсушаване на косата. Въобще не ми мирише косата, аз използвам и балсам след шампоана. Peace

# 106
  • На ръба..
Здравейте отново и от мен Simple Smile
Доволна съм от тоалетното мляко на Регал, но ми се иска нещо различно..та ви моля да препоръчате тоал.млека..
За да не е спам добавям
1.Крем за ръце с Боров екстракт - незаменим е..
2.Гел против изпотяване Инсенс - мъжки към 3 лв, но е страшен.
3. Крем за лице на Регал..

# 107
Аз споменах още в предната тема. Имам и двете маски на Орзен - с мед и с бира. Редувам ги и съм безкрайно доволна и от двете

Мдам,аз точно от темата се зарибих и тръгнах на специален шопинг за разни нещица в някакъв луд сняг и лед  Crazy

Как изглежда тази маска?  bouquet

Авче,изглежда ето така,но не струва толкова.В Кауфланд е 5.60 някъде  Laughing

http://www.framar.bg/%D0%BE%D1%80%D0%B7%D0%B5%D0%BD-%D0%B5%D0%BA … -pid30016881.html

Мерси мила, ще се оглеждам да я видя някъде.  bouquet

# 108
  • София
Момичета, случайно някой да има проблем със силно люпещ се скалп на главата (не е пърхот) и да е ползвал нещо евтино, което да му е помогнало? Вече изпробвах всевъзможни скъпи шампоани и нищо не ми помага...От евтините бях доволна от шампоана на Себорал, ама го спряха... Cry Ползвам лосиона Себорал, обаче той ми действа 2-3 пъти и после престава...

# 109
  • София
Страхотна тема, как не съм я видяла досега!

Сега ще напиша аз от какво съм доволна, и се връщам назад да чета:

Хидратиращ крем на Билка с пъпеш и краставица - уникален крем хора. Хидратира страхотно, кожата е страшно мека, сатенена след него. Перфектна основа за грим и не оставя никакъв мазен филм в/у кожата.

Интимният шампоан на отново на Билка - от него се влюбих в продуктите им, почнах да пробвам едно след друго. Преди ползвах Флоражин и Себамед (които са страхотни, но не са толкова евтини). Този също е прекрасен, не създава никакъв дискомфорт, напротив, усещането след него е прекрасно.

Крем за ръце с червено вино на Билка - страхотен, просто страхотен!

Маска за лице с мавруд на Билка - невероятна маска, а как мирише само  Crazy

Ще допълвам, че в момента не се сещам за друго.

Сега се връщам да чета   bouquet

# 110
Ами моя скалп е проблемен сякаш, т.е. надявам се уж, че се справям с проблема, но май не е така. Милва с Хума ми действа добре засега, но ще купувам и катранения. Противопърхутните шампоани са катранени, повечето...та се надявам да подейства добре.
Купих си течен сапун на БИЛКА с розмарин и здравец (май беше) 500 мл. за 2 лв. от аптеката, мирише чудно...антибактериален се води. А кремчето с пъпеш и краставица за каква кожа се води? Че аз си взех от този с бялото грозде, но ми идва малко по-мазничък, то дори не е мазничък, ами воднист при нанасянето и по-трудно попива. Ползвам си го и за нощен, доволна съм, но ако др. е по-добър ще пробвам.

# 111
Спиралата на Golden Rose
почистващия лосион на Eveline
сенките на Ruby Rose 

Simple Smile

# 112
Поздравления за добрата тема! Peace записвам се в тази и се връщам да изчета цялата стара....

# 113
  • София
Моля ми препоръчайте ми червило, евтино, нали затова сме в тая тема Mr. Green Бледо розово, блестящо, не пастелно, преди време ползвах на Голдън Роуз, няма, спрели са тая серия, на Импала са все тъмни и пастелни, а гланцове не обичам.

Аз съм много доволна от последното, което си купих - оказа се, че е Classics  Laughing
Номерът е 57 Super Shine Diamonds - не е точно бледо розово, но стои много естествено на устните, хем придава цвят, хем не е натрапчиво.

# 114
  • София
Ами моя скалп е проблемен сякаш, т.е. надявам се уж, че се справям с проблема, но май не е така. Милва с Хума ми действа добре засега, но ще купувам и катранения. Противопърхутните шампоани са катранени, повечето...та се надявам да подейства добре.
Купих си течен сапун на БИЛКА с розмарин и здравец (май беше) 500 мл. за 2 лв. от аптеката, мирише чудно...антибактериален се води. А кремчето с пъпеш и краставица за каква кожа се води? Че аз си взех от този с бялото грозде, но ми идва малко по-мазничък, то дори не е мазничък, ами воднист при нанасянето и по-трудно попива. Ползвам си го и за нощен, доволна съм, но ако др. е по-добър ще пробвам.

Ами води се за всякакъв тип кожа. Ето:  http://www.krasnaya-bg.com/bilka/bg/bilka2.html

Сетих се за още няколко неща:

Тоалетно мляко на Билка с бяло грозде - обичам го просто. След него минавам задължително с Розова вода.

Ампулите на Амрита Суперхидратация и Q 10 - Суперхидратиращата я ползвам вместо серум, а Q 10 - самостоятелно, защото е мазна. И двете са страхотни.

Коректор за пъпки на Амрита - много добре изсушава пъпчици.

Душ гел Грийнлайн на Арома - скоро го открих и ме поблазни това, че 5 % от стойността му отива за природата. Купих си с бамбук, много, много съм доволна. Въобще не изсушава кожата, много пъти не се намазвам с нещо след баня, защото ме мързи, и няма опъването, каквото имам от някои други душ гелове (особено на Нивеа). Мирише страхотно.

Наскоро си взех и масажен крем против целулит и стрии на Лавена, но съм се мазала само два пъти досега, та не мога да кажа нищо относно действието, но пък миризмата му е адски силна и малко не ми понася.

Гланцовете на Голдън роуз
- тези с четката. Умирам за тях, много ги харесвам.

Маслата на Икаров - Ши, Макадамия, Бадемово, Авокадо, Жожоба
- много съм доволна от всичките.

# 115
  • София
кремчето на Билка с пъпеш и краставица наистина е страхотно  Grinning Ползвах го миналата пролет.

# 116
Записвам се да ви следя  Heart Eyes

# 117
Нищо не е казано за антицелулитни продукти и за такива против стрии. Embarassed

# 118
  • София
Момичета, случайно някой да има проблем със силно люпещ се скалп на главата (не е пърхот) и да е ползвал нещо евтино, което да му е помогнало? Вече изпробвах всевъзможни скъпи шампоани и нищо не ми помага...От евтините бях доволна от шампоана на Себорал, ама го спряха... Cry Ползвам лосиона Себорал, обаче той ми действа 2-3 пъти и после престава...
Пробвай с Алгопикс,3лв е някъде ,освен това е точно за тия работи.Аз взех да го ползвам профилактично веднъж в седмицата и скалпа най сетне спря да ме сърби и да ми се лющи.

# 119
Алгопикса наистина е хубав, ама как мирише- чак не ми се влиза в банята, като изсъхне косата не, ама си е гадничък

Общи условия

Активация на акаунт