евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 243
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
  • София
soledad8686a мерси много,знам къде са тия аптеки,ама кой да се сети да отиде до там.
А иначе за произведено в България,там съм.Странно че измежду всичко там съм пропуснала елеата,но тази година ще гледам по добре.
Освен това и аз съм с две ръце за лака на Пърфект 3 в 1.Обикновено лака ми изтрайва два три дни,а с това си стой седмица че и повече,въпреки миенето и къпането.
Аз искам да попитам за наливните парфюми и имитациите.Кои от тях най много се доближават до миризмата на оригинала?

# 736
В Сани има продуктите на Елеа Simple Smile Аз си купувам депилиращите им ленти.

А има ли хубав асортимент на техните продукти?Дали ще открия това,което търся  Rolling Eyes
Зелената и розовата серия ги има със сигурност, синя не се сещам. Говоря за Сани в Гранда, не знам дали всичките са заредени еднакво.

Много ти благодаря   bouquet Ще взема да мина днес от там  Flutter

# 737
soledad8686a мерси много,знам къде са тия аптеки,ама кой да се сети да отиде до там.
А иначе за произведено в България,там съм.Странно че измежду всичко там съм пропуснала елеата,но тази година ще гледам по добре.
Освен това и аз съм с две ръце за лака на Пърфект 3 в 1.Обикновено лака ми изтрайва два три дни,а с това си стой седмица че и повече,въпреки миенето и къпането.
Аз искам да попитам за наливните парфюми и имитациите.Кои от тях най много се доближават до миризмата на оригинала?
Аз съм за лака перфект 5 в 1 много по-хубав е от 3 в 1, имам и двата и сякаш с 5 в 1 трае повече Simple Smile

# 738
  • София
Дани, ако ти се занимава да правиш нова тема би било чудесно   bouquet

А ако пуснеш заглавието без правописните грешки цена няма да имаш  Grinning

# 739
  • София
SummerFlowers  аааа ще се пробва,аз не съм видяла че има 5 в 1,иначе да съм го купила веднага.А нещо да кажете за заздравяване на ноктите.Но да не е безцветен лак,а по скоро за мазане,което да попита.Останах с впечатлението че тези продукти са по бързо действащи от останалите.Та на Пърфект ако има нещо такова кажете.Има я цялата серия в Ремедиума,обаче не знам дали има такова дето да попива в ноктите и да подхранва Simple Smile

# 740
За нова тема съм ЗА...дерзайте, мен ме няма по тази част, но ако ми кажете как става, мога да помогна.
Това пък 5 в едно не съм го видяла хич...взех моя 3 в 1 от квартално магазинче и имаше стилаж, но този го нямаше. Имаше активен заздравител и някакво олио или масло, което евентуално попива и подхранва, но аз не бих разчитала...
Роксан парфюма ми е едно към едно с Льо пар Кензо, а и за 3 лв. поне няма да ме е яд, че е менте. Наливните също са добър вариант, но аз тествах едно Гучи и нещо не ме очарова. Мисля, че трябва да се пробва харесвания аромат.

# 741

Общи условия

Активация на акаунт