евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 262
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
момичета купих си база за сенки кажете ми след фон дьо тена ли се слага ????колко ви издържат сенките с базата и без нея.

# 706
ОК, извинявам се Confused

# 707
  • София
момичета купих си база за сенки кажете ми след фон дьо тена ли се слага ????колко ви издържат сенките с базата и без нея.
Каква  база си взе?

# 708
  • София
Днес си взех похваления по-назад в темата лосион за тяло на Shelley с алое. Вече го изпробвах в/у ръцете и наистина много добре хидратира. Ще си го ползвам и като крем за ръце също.
Купих си го от магазин за левче, за 2,60. Мирише страхотно. Имаше още един вид от тази марка, но нещо аромата не ми допадна.

Сега забелязах, че из тези магазини доста се намират нещата на Биофреш. Имаше шампоани, балсами, кремове за ръце, сапуни, кремове за лице ... въобще много неща, но само от евтините серии. Биороза нямаше, разбира се.

# 709
За парфюмите- аз си поръчах Charlie Silver от ebay, излезе ми 15,70лв за 100 мл, като пристигне ще дам отзиви. То е тоалетна вода де.
 Любимият ми пролетен парфюм за през деня- DKNY  за съжаление "пестя" в момента и си слагам по-рядко. Много ми е криво, че се налага да пестя от малкото неща, които обичам. Дебна за изгодни оферти в ибей.

# 710
на манхатън е базата само за сенки

# 711
  • София
Из цяла София няма пълната зелена серия на Елеа,то и другите им серии ги няма,но аз търсих специално слънцезащитния зелен и не го намерих.Обаче си взех овлажняващия който е с UV защита и е за мазна кожа.Ами да ви кажа аз по добър крем не съм ползвала досега,при все че цялата медицинска и скъпа козметика съм сменила.Толкова добре да овлажнява и да омекотява и в същото време да не лъщиш като тиган.
Елфичка май ме питаше за тая серия и за синята,та да кажа смело да взима каквото и да е и което намери,защото като гледам как са ги изпокрили,а са толкова хубави,чак яд ме хваща.Има от релаксиращата серия синята мисля беше един двойно матиращ крем,дето сега ще обърна пак София да го търся.

# 712
Инфалтилна, Дона Карън пак ли от ибей го вземаш?

# 713
За парфюмите- аз си поръчах Charlie Silver от ebay, излезе ми 15,70лв за 100 мл, като пристигне ще дам отзиви. То е тоалетна вода де.
 Любимият ми пролетен парфюм за през деня- DKNY  за съжаление "пестя" в момента и си слагам по-рядко. Много ми е криво, че се налага да пестя от малкото неща, които обичам. Дебна за изгодни оферти в ибей.

оо парфюма на Charlie Silver е страхотен

# 714
  • Lost in a fairytale ...
 Любимият ми пролетен парфюм за през деня- DKNY  за съжаление "пестя" в момента и си слагам по-рядко. Много ми е криво, че се налага да пестя от малкото неща, които обичам. Дебна за изгодни оферти в ибей.

оо парфюма на Charlie Silver е страхотен

А на магазина колко струва? Защото си мисля, че не беше много скъп  Rolling Eyes

Аз много харесвам имитациите на Рефан и парфюмите на Евтерпа- вторите много ми допадат Simple Smile около 5 лева са и имат страхотни аромати, а и са със страхотна трайност Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 апр 2010, 16:06 от LilMissSunshine

# 715
Инфалтилна, Дона Карън пак ли от ибей го вземаш?
Не.

# 716
Из цяла София няма пълната зелена серия на Елеа,то и другите им серии ги няма,но аз търсих специално слънцезащитния зелен и не го намерих.Обаче си взех овлажняващия който е с UV защита и е за мазна кожа.Ами да ви кажа аз по добър крем не съм ползвала досега,при все че цялата медицинска и скъпа козметика съм сменила.Толкова добре да овлажнява и да омекотява и в същото време да не лъщиш като тиган.
Елфичка май ме питаше за тая серия и за синята,та да кажа смело да взима каквото и да е и което намери,защото като гледам как са ги изпокрили,а са толкова хубави,чак яд ме хваща.Има от релаксиращата серия синята мисля беше един двойно матиращ крем,дето сега ще обърна пак София да го търся.

Кажи ми моля те кой е този овлажняващия  Praynig Зелен или син?
И къде аджеба да ги търся въобще в Пловдив.Те по принцип са
Пловдивска фирма,ама къде ги има  Thinking Аптеки,дрогерии,козметични магазини?Аз и не съм ги търсила де,но поне някакъв ориентир  newsm78 В ДМ дали ги има? А ако отида направо на адреса на фирмата дали ще ми продадат туй-онуй  Laughing

П.П. Този ли е?
http://www.solvexcp.com/index.php?page=shop.product_details& … id=26&lang=bg

Последна редакция: пт, 02 апр 2010, 19:06 от elfi4ka

# 717
В Сани има продуктите на Елеа Simple Smile Аз си купувам депилиращите им ленти.

# 718
Първото нещо за което се сетих като яидях темата беше-кола маска ба джанкар-течна за 1.25.Евтина и мега добра.Използвам я сигурно от години.Друго за което се сещам, е че взесто да давам пари за пилинг за тяло просто взимам от баба ми мялно кафе и си правя пилинг с него.

# 719
Много съм доволна от молива за очи на Импала - много плътен и мек, лесно се нанася и което е супер - не се размацва от топлото.  Crazy
Наскоро си взех един скраб за лице на Регал и съм доста доволна.
Краставичното тоалетно мляко на Евтерпа - много освежаващо.
Крем за лице с лайм и крем за ръце с водна лилия пак на Арома.
Лаковете на Катерин Арли са супер. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт