евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 262
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Елфичка, Тотал Търнараунд е кремчето. Знаеш го, няма начин да не го знаеш.

Брейй,не го знаех този  Thinking

Днес видях Евелин в аптеката на съеденинение - тази която е най-голямата Ceiba май се казва - точно до Симид . Не знам обаче дали го има точно това.
  bouquet Ти си направо ходеща енциклопедия  Flutter

elfi4ka, преди няколко дни писах за този крем тук, взех си го покрай препоръките в темата, от ТЦ Гранд-Сани.

Ейй,супер   bouquet Значи първо ще видя в Кауфланд ,че там ходя по-често и ако случайно няма ще обърна до Сани...те са на едно колело разстояние  Laughing

И на мен това кремче ми звучи идеално за моята кожа, със сигурност ще го намерим. Виждала съм доста аптеки, в които продават продуктите на eveline, сещам се, че и в халите имаше преди щанд за козметика, на който имаше много неща на eveline.

Хайде и после ще пишем отзиви,че вземем да се разкрасим и да не могат да ни познаят половинките  hahaha

Тук, в някоя тема прочетох страхотни отзиви за крема Биле-ва на тази фирма: http://www.bodid.net/index_bg.php#/bg/Welcome/. Вчера го намерих в една аптека, взех нощния, цена 4.80. Когато има резултат ще споделя. Иначе за избистряне на тена пробвай с маската с мая, при мен дава чудесен резултат, има също тема за разни избелващи средства, потърси.

Маската с мая я правя в 2 варианта:
1/2 кубче мая, прясна, се размива с прясно мляко да стане кашичка. Добавям няколко капки масло от жожоба, защото кожата ми е суха и сгъстявам с хума. Намазвам обилно и изчаквам да засъхне. После изронвам маската и измивам лицето.

или

1/2 кубче мая, прясна, 1 счукан аспирин, 1-2 ч.л. цедено кисело мляko. Всичко се разбърква добре и лицето се намазва с маската.

Вярно,че бях чела нещо такова.Ще взема да я направя тъкмо съм се заредила с кубчета мая,но няма да слагам масло от жожоба,че моето лице не е сухо  ooooh! Ще сложа само мая и кисело мляко  Flutter

Мерси за отговорите!
На мен Класика ми идват супер блестащи, имат и воден ефект, а и частици - направо са ми супер. Други по-силно блестяши не съм срещала за сега.   Flutter

И аз така.Много харесвам Класикса.Много са ми трайни на мен.В момента ползвам един ,който изглежда бял вътре с фини брокатени частички,но те са съвсем малки и ефектът е много хубав,точно сиропиран  Heart Eyes

Преди имах един на Евелин с ботокс ефект,но нещо не правеше никакъв ефект.Иначе много яко щипеше на устните и цветът беше много хубав телесен   superuu

Та момичета,супер сте  omm Много ми помогнахте!

# 691
Зарибена от тази тема, си накупих няколко неща, за които преди това хал хабер Simple Smile си нямах, че съществуват. Напоследък ме гъделичка любопитството за тези глосове Класик и при едно излизане упорито търсих във всяка срещната парфюмерия и няма и няма... та ако някой знае в Бургас къде ги има ще ми спести много мъки и нетърпение Mr. Green

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 18:48 от lipstickЧЕ :)

# 692
  • София
И аз обърнах къде що съм видяла парфюмерия за гланцовете на Класик, обаче не ги намирам.
Много дефицитни беее  Crossing Arms

# 693
Крем на Нивея в бял тубичка!Много добре ми пасна на кожата!

# 694
  • Бургас
lipstickЧЕ Simple Smile Класик ги има в парфюмерията на хотел "Плаза" на "Богориди" в Бургас. Прати им поздрави от тяхната редовна клиентка, която ги хвали по форумите  Peace

# 695
Мнооого ти благодаря  bouquet Кой пък да се сети за там, хем често минавам ама скоро не съм Simple Smile Още утре ще скокна.
Та за кой да предам Simple SmileHug

# 696
  • Бургас
Радосвета - фенка на тестерите и парфюмите им съм, пък и на всичко друго   bouquet!

# 697
Някой да си е купил хубав парфюм на прилична цена?То май няма такъв Wink Wink

# 698

ти шегуваш ли се или се гавриш?
все пак, вече е втори април  Tired

# 699
Съжалявам,ако така е прозвучало......Изобщо не се гавря, просто питам. Както има евтина добра козметика,така може да има и хубав парфюм, който да не е скъп.... То не значи,че,ако струва 80-100 лв. е супер, както и козметиката. Пак извинявай, не исках изобщо да се бъзикам-аз не съм такъв човек Hug

# 700
Аз си купих
BALENCIAGA Paris 129.00 лв 50ml eau de parfum

За мен е евтино ...като знам приятелки какви пари дават за парфюми...

Съжалявам,ако така е прозвучало......Изобщо не се гавря, просто питам. Както има евтина добра козметика,така може да има и хубав парфюм, който да не е скъп.... То не значи,че,ако струва 80-100 лв. е супер, както и козметиката. Пак извинявай, не исках изобщо да се бъзикам-аз не съм такъв човек Hug

# 701

rotfImao

bubanka Hug, според мен момичето просто не следи темата и не си чете отговорите.
Но смятам вече получи задоволителен отговор

Аз си купих
ooooh!
Извинете ме, момичета, но наистина много се забавлявах на това Embarassed, имайки предвид заглавието на темата.

Последна редакция: пт, 02 апр 2010, 12:28 от lipstickЧЕ :)

# 702
Аз си купих

За мен е евтино ...като знам приятелки какви пари дават за парфюми...

rotfImbo

И кое му е евтиното пък на този  Shocked А за 100 мл не бих дала толкова за оригинален парфюм,камоли за 50 мл  Laughing
Може и да се е объркало нещо момичето  newsm78

Евтини хубави парфюми са на Роксан на Голдън Роуз и някои момичета тук коментираха имитацията на Алиен ,че била много трайна и сполучлива  Peace
Роксан са 10-тина лв за 50 мл, а Алиенът е 100 мл за 10-тина лв.

# 703
Не е вярно,че не следя темата.Просто пак зададох въпрс относно парфюми,тъй  като по-малко и по-рядко се коментират в темата. Повечето коментари са за козметика. Не обичам да влизам в спорове и нямам намерение да се заяждам с никого. Напротив, съвсем добронамерена съм Simple Smile

# 704
  • София
Lirena , ако четеше щеше да видиш, че няколко човека сме ти отговорили на въпроса, който задаваш поне за трети път.  ooooh!

Последна редакция: пт, 02 апр 2010, 12:53 от Klemy

Общи условия

Активация на акаунт