евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 247
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
На Елеа ето този слънцезащитен крем съм ползвала и беше отвратителен - мазнееше, тежеше, не попиваше добре, оставаше бял филм  http://www.solvexcp.com/index.php?page=shop.product_details& … id=26&lang=bg  Въобще от техните кремове аз не съм доволна.

# 721
Днес бях "на лов" за евтини неща, споделени в тази тема.

Купих си кристала п-в изпотяване на Балеа (3,89лв), както и кремче (2,59лв).
Ще пробвам и двете.

Взех си една имитация на Flower by Kenzo (Roxanne 50мл - 8,50лв)  - въобще не ми допадна като аромат и бързичко го подарих на сестра ми, но трайността му е доста добра. Мих си ръцете няколко пъти и все още мириша на него.

Търсих маската на Орзен в няколко магазинчета, но все не бяха чували.

Допълнително отразих червило на Класикс (2,80лв) - доста добра покривност и нежен цвят и крем на Билка с пъпеш и краставица  (5лв), заздравителя на Перфект 3в1 (2.70лв),  еднократна маска на Purederm с перли (около1,50лв).

Остават ми шампоаните на Милва - къде мога да ги намеря във Варна, освен с поръчка по интернет?

# 722
шампоаните на милва ги има в аптеката на ъгъла на ''топра хисар '' срещу пикали център - до игралната зала и оптиката се намира тази аптека
чудя им се аз дали наистина са качествени, защото да прекалено евтини.

# 723
yasmina, мерси,
от поне 3 години им се каня на тези шампоани (и все не ги намирам, а после ги забрваям).
Ще потърся там, благодаря.

# 724
  • София
Из цяла София няма пълната зелена серия на Елеа,то и другите им серии ги няма,но аз търсих специално слънцезащитния зелен и не го намерих.Обаче си взех овлажняващия който е с UV защита и е за мазна кожа.Ами да ви кажа аз по добър крем не съм ползвала досега,при все че цялата медицинска и скъпа козметика съм сменила.Толкова добре да овлажнява и да омекотява и в същото време да не лъщиш като тиган.
Елфичка май ме питаше за тая серия и за синята,та да кажа смело да взима каквото и да е и което намери,защото като гледам как са ги изпокрили,а са толкова хубави,чак яд ме хваща.Има от релаксиращата серия синята мисля беше един двойно матиращ крем,дето сега ще обърна пак София да го търся.

Кажи ми моля те кой е този овлажняващия  Praynig Зелен или син?
И къде аджеба да ги търся въобще в Пловдив.Те по принцип са
Пловдивска фирма,ама къде ги има  Thinking Аптеки,дрогерии,козметични магазини?Аз и не съм ги търсила де,но поне някакъв ориентир  newsm78 В ДМ дали ги има? А ако отида направо на адреса на фирмата дали ще ми продадат туй-онуй  Laughing

П.П. Този ли е?
http://www.solvexcp.com/index.php?page=shop.product_details& … id=26&lang=bg
точно този е,аз търсех другия зелен на който пише че е слънцезащитен с 25 фактор,но не го намерих и взех свръховлажняващия.Тука в София ги има навсякъде във всички магазинчета за козметика,както и в повечето аптеки,но има по едно две неща на Елеа,нямат пълните серии.Тая синята серия направо е невиждана и нечувана тука.Обикалям от дни и не виждам никъде.За дм не знам,там като вляза и забравям че трябва да изляза и после не помня какво има и какво няма в тоя магазин.Но там ми е надеждата да го има,като мина през дмто ще кажа ако още не си си го намерила.
Сега да питам и аз някой из София да е виждал синята релаксираща серия на Елеа и къде?Направо съм в потрес защо така са ги скътали тия кремове.

# 725

Днес бях "на лов" за евтини неща, споделени в тази тема.

....... еднократна маска на Purederm с перли (около1,50лв).

Би ли казала за какво точно е маската и доволна ли си след като я пробваш Simple Smile

# 726
Много съм доволна от краставичното тоалетно мляко на Евтерпа, душ-гела на Арома greenline  с копринени протеини,сапун Арома със зелен чай,шампоан за суха коса на Орзене.

# 727
  • под течащия покрив
    От 9 април в НДК има изложение "ПРоизведено в България" и се надявам там да има щанд на Elea,тъй като всяка година има и  дано тази не е изключение.Обикновено има всичките продукти на марката .

# 728
Из цяла София няма пълната зелена серия на Елеа,то и другите им серии ги няма,но аз търсих специално слънцезащитния зелен и не го намерих.Обаче си взех овлажняващия който е с UV защита и е за мазна кожа.Ами да ви кажа аз по добър крем не съм ползвала досега,при все че цялата медицинска и скъпа козметика съм сменила.Толкова добре да овлажнява и да омекотява и в същото време да не лъщиш като тиган.
Елфичка май ме питаше за тая серия и за синята,та да кажа смело да взима каквото и да е и което намери,защото като гледам как са ги изпокрили,а са толкова хубави,чак яд ме хваща.Има от релаксиращата серия синята мисля беше един двойно матиращ крем,дето сега ще обърна пак София да го търся.

Кажи ми моля те кой е този овлажняващия  Praynig Зелен или син?
И къде аджеба да ги търся въобще в Пловдив.Те по принцип са
Пловдивска фирма,ама къде ги има  Thinking Аптеки,дрогерии,козметични магазини?Аз и не съм ги търсила де,но поне някакъв ориентир  newsm78 В ДМ дали ги има? А ако отида направо на адреса на фирмата дали ще ми продадат туй-онуй  Laughing

П.П. Този ли е?
http://www.solvexcp.com/index.php?page=shop.product_details& … id=26&lang=bg
точно този е,аз търсех другия зелен на който пише че е слънцезащитен с 25 фактор,но не го намерих и взех свръховлажняващия.Тука в София ги има навсякъде във всички магазинчета за козметика,както и в повечето аптеки,но има по едно две неща на Елеа,нямат пълните серии.Тая синята серия направо е невиждана и нечувана тука.Обикалям от дни и не виждам никъде.За дм не знам,там като вляза и забравям че трябва да изляза и после не помня какво има и какво няма в тоя магазин.Но там ми е надеждата да го има,като мина през дмто ще кажа ако още не си си го намерила.
Сега да питам и аз някой из София да е виждал синята релаксираща серия на Елеа и къде?Направо съм в потрес защо така са ги скътали тия кремове.
мила за синята серия на елеа аз знам къде има.аз съм от квартал хаджи димитър и тук и в 2-те денонощни аптеки имат пълните серии на елеа-синя зелена и розовата.

# 729
  • София
шампоаните на милва ги има в аптеката на ъгъла на ''топра хисар '' срещу пикали център - до игралната зала и оптиката се намира тази аптека
чудя им се аз дали наистина са качествени, защото да прекалено евтини.

В шампоаните на Милва има едно от най-вредните неща, които могат да се влагат в козметиката - Бронопол. Вече почти никоя фирма не го влага, но те все още да.
Това е 2 Bromo 2 Nitropropane 1.3 - Dol. в съдържанието.
Иначе относно катран, наистина си го влагат, защото шампоана си мирише доста на него.

# 730
    От 9 април в НДК има изложение "ПРоизведено в България" и се надявам там да има щанд на Elea,тъй като всяка година има и  дано тази не е изключение.Обикновено има всичките продукти на марката .
Взе ми го от устата, дето се казва...Аз едно време купувах едно гелче за пъпки и тоника май...от синята серия- точно бееш излязла и ми я препоръчаха на изложението.
За Милвата не знам колко са качествени, но на мен ми се излющва скалпа от него, много ме е яд, защото пък иначе доста ми живва косата и става хубава. Сега се върнах на един скъпичък, но дано поне оправя проблема.
Аз да се похваля от едно маини-роксанче- Льо Пар Кензо, 20мл. е май за 3 лв. Издържа едно 5-6 часа, дори след душ го долавях на китката. Определено ми харесва миризмата, не става остатъчно спиртна или др. неприятно, доволна съм. И аз се записвам с 3 в 1 на Перфект, ноктите ми са излющени доста, дано ги закрепи. С Класикс не можах да се зарибя, имам вече толкова глосове, сенки и др., че сърце не ми даде да се охарча за още.
Взех и мокри кърпички Кря-Кря, на мне ми харесаха как миришат.

# 731
В Сани има продуктите на Елеа Simple Smile Аз си купувам депилиращите им ленти.

А има ли хубав асортимент на техните продукти?Дали ще открия това,което търся  Rolling Eyes

# 732
Никой ли няма да ми помогне да си намеря парфюм? Явно няма евтини парфюми,от които можем да останем доволни Cry
има едни парфюми на Perfect - SIMILAR Perfect се казват ( на фирмата с лаковете са ), много са трайни , в съдържанието им пише , че имат парфюм и наистина е така , те са ''реплики'' на  известни парфюми - Ръш на Гучи , Ж'адор и още няколко , хубав аромат и добра трайност , цена ок.5 лева,
дори са по-трайни от '' тестерите '' от сайтовете.

# 733
В Сани има продуктите на Елеа Simple Smile Аз си купувам депилиращите им ленти.

А има ли хубав асортимент на техните продукти?Дали ще открия това,което търся  Rolling Eyes
Зелената и розовата серия ги има със сигурност, синя не се сещам. Говоря за Сани в Гранда, не знам дали всичките са заредени еднакво.

# 734
момичета авторката на темата не се е включвала скоро,да правим нова тема  newsm78,аз се заемам ако сте съгласни

Общи условия

Активация на акаунт