Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря шампоаните на Милва в района на Красно село?
Какви са отзивите за избелващия крем "Garance"?
Къде мога да намеря оригиналните черни слънчеви очила и сенници на Golden Rose?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря шампоаните на Милва в района на Красно село?
-
Какви са отзивите за избелващия крем "Garance"?
-
Къде мога да намеря оригиналните черни слънчеви очила и сенници на Golden Rose?
-
Как да нанасям грим с черни сенки по-леко?
-
Какво може да се каже за пастата за зъби Ajona?

Има парабени в състава им.
Тъкмо преди няколко дена се боядисвах и тъй като ползвам супра за основа,нещо седнах на компа и се забравих и косата ми бая поизгоря,направо едвам я сресах после
Цялата ми коса е ТЕЖКА,краищата са пригладени,изсуших я за нула време с четката и вече седмица не съм я мила
По принцип ползвам доста лак,за да си направя прическата и обикновено преспя ли една нощ,на сутринта съм бом-бок
Отвсякъде стърчи,там където съм спала е смазана до неузнаваемост и обикновено е на около 20 см нагоре във въздуха.А сега въпреки количеството лак,което отново имам,косата ми не е твърда и суха,а все едно има някакъв невидим сатенен слой отгоре.Лъскава,НЕстърчаща и като си завъртя главата наляво-надясно я усещам тежка и дебела,чак корените ме заболяват