евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 489
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Понеже чета,че масово не могат да се намерят шампоаните Милва - ето тук ги има.  Peace

http://ehealthbeauty.com/index.php?main_page=index&manufacturers_id=51

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 19:30 от just_femme

# 77
  • Norway
Понеже чета,че масово не могат да се намерят шампоаните Милва - ето тук ги има.  Peace
Къде ?  newsm78

# 78
  • София
хининовия според мене е за всякаква коса,има и бирен който е пак за всякаква коса,ама не навсякъде го има.На шампоаните не пише за каква коса са.Според съставките всеки определя какъв да си купи.На мене всичките ми допадат нищо че съм с мазни корени.Но като че ли боровия катран най добре ми понася,за по сухите и нормални коси са другите.Хумата също изсушава.

# 79
Някъде в Пловдив може ли да се намери този шампоан Милва?Ако може по центъра..  bouquet
Иначе да допълня-маслото от шея на Икаров има лек ефект върху стриите. PeaceНе че изчезват,но много хубаво заглажда кожата и не си личат толкова.Също и за напукани устни е перфектно.
Някой доволен от зелената серия на Елеа?? Grinning

# 80
Някой ще каже ли нещо повече за кремовете за лице на Талодерма за суха кожа? Бих искала да опитам. Само в аптеката ли ги има, колко струват и дали съдържат парабени??
И за шампоаните на Милва да ви кажа само, че бях си взела този с хинин и бях страшно недоволна.Мирише супр евтино, гъст е като гел , появи ми се пърхут и ми прави косата като перушина. Лятото ползвах на Авиа с хума, косата ми ставаше много суха от него и ми се появиха люспи чак, до такава степен ми изсушаваше скалпа. Сега съм с Арома natural яйчен и съм наистина много доволна. Въпреки разочарованието ми от хининовия на Милва сякаш искам да опитам тоиз катранения( и вие се виновни за това)  Simple Smile

# 81
# 82
  • София
Gia Mari Carangi , ето тук може да разгледаш подробно за кремчетата на Талодерма. Hug Има парабени в състава им.  Rolling Eyes Аз съм ги купувала от магазините на Лечител. Peace

# 83
Gia Mari Carangi , ето тук може да разгледаш подробно за кремчетата на Талодерма. Hug Има парабени в състава им.  Rolling Eyes Аз съм ги купувала от магазините на Лечител. Peace

Мерси  Hug

# 84
  • София
Аз напоследък преоткрих един що годе стар балсам за тяло  - KEZ.Помня,че едно време майка ми,леля ми и братовчедките много го ползваха.Скоро го видях да се продава и си го купих.Останах много доволна.Пише на него,че освен за тяло става и за ръце,аз честно казано и стъпалата си мажа...абе за цялото тяло става.Ето го как излежда http://www.nisea-bg.com/browsepic.html?iid=3032&image=http:/ … es/items/3057.jpg

# 85
я да си се запиша пак че вие много бързо пишете  Laughing

# 86
Кога успяхте да изпишете 1 тема Crazy

# 87
Алия, някъде съм бляла и не съм видяла въпроса  Embarassed Върнах се в другата тема и прочетох.
Видях, че Джени ти е препоръчала гланцовете на Есенс и честно казано и аз за тях първо се сетих  Simple Smile Също на Лореал Глам Шайн като консистенция е това, което търсиш, но има малко блестящи частици. Не съм сигурна за цвета обаче  дали има този, който търсиш. Друг вариант, който като цвят и ефект отговаря на критериите е Волюм Екстрийм на Евелин, но той е от тези с боцкащия и парещ ефект уж за увеличаване обема на устните. Това увеличаване не го виждам аз, но някак си мазохистично много ми харесва усещането на устните и даже си го мажа и докато съм в къщи понякога  Laughing
Уотър Шайн на Мейбълин (обаче червило, а не гланц) също си мисля, че може би ще ти допадне.

Иначе от всички гланцове, които имам съм най-доволна от тези на Класик. Струват към 3лв и за мен са страхотни. Не са това, което търси Алия защото няма желания цвят и са блестящи - т.е. придават на устните така наречения "сиропиран ефект". Нямат брокати, а само лек цвят. Не лепнат и са много трайни. В тубичка са и с много удобен накрайник с власинки и се нанасят страшно лесно и равномерно за разлика от тези в тубички с пластмасов край. Единствен недостатък, че не са много вкусни и не миришат на плодове или сладкиши, но това спомага да не ги изяждам толкова бързо  Mr. Green

Addri, благодаря за изчерпателния отговор  Hug
Ще ги пробвам и Класик и Есенс и ще споделя Simple Smile. На Лореал между другото имах едно много любимо червило, което отговаряше на критериите ми, но е от серия, която за съжаление вече не се произвежда, поне аз не ги виждам никъде.
Проблема ми е, че наистина много се изнервям като тръгна да си търся, защото ме е гнус и никога не си слагам от мострите на устните, а пък то цвета е един на ръката, и стои по - различно на устните, та аз искам да го усетя това ти ми червило и така на проба - грешка и вкъщи пълно с грешки  Crazy

Този хининовия шампоан на Милва много мирише на лекарство ей...

# 88
запис мн готина темичка  bouquet

# 89
  Искам да ви кажа,че онзи ден си взех маската за коса на Орзен с екстракт от мед.Има я в Кауфланд,беше към 5 и нещо,5.60 ако не се лъжа   newsm78

Ами какво да ви кажа,невероятна е  Heart Eyes Тъкмо преди няколко дена се боядисвах и тъй като ползвам супра за основа,нещо седнах на компа и се забравих и косата ми бая поизгоря,направо едвам я сресах после  Shocked По принцип не ползвам балсам,защото става много хилава след това и се омазнява бързо,но този път въобще не можах да я изсуша  Shocked /издухвам се с четка и сешоар след къпане/.

Та след това лирическо отклонение искам да ви кажа,че на следващото миене вече се бях сдобила с тази маска и резултатът е УаУУ  4470   Цялата ми коса е ТЕЖКА,краищата са пригладени,изсуших я за нула време с четката и вече седмица не съм я мила  Embarassed ,а е като току що оформена  Thinking По принцип ползвам доста лак,за да си направя прическата и обикновено преспя ли една нощ,на сутринта съм бом-бок  #Silly Отвсякъде стърчи,там където съм спала е смазана до неузнаваемост и обикновено е на около 20 см нагоре във въздуха.А сега въпреки количеството лак,което отново имам,косата ми не е твърда и суха,а все едно има някакъв невидим сатенен слой отгоре.Лъскава,НЕстърчаща и като си завъртя главата наляво-надясно я усещам тежка и дебела,чак корените ме заболяват  Crazy

Незнам на другите как се е отразила тази маска,но определено това е МОЯТА МАСКА  Heart Eyes Laughing

Общи условия

Активация на акаунт