евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 503
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Момичета и аз съм в търсене на шампоаните Милва. Някой да каже къде ги има в района на Красно село. Не живея точно там, но ми е удобно  Blush

# 46
  • Бургас
И аз да се запиша в новата темичка, макар че в  другата имаше още две странички да си допишем Peace.

# 47
Аз съм го купувала от "Кауфланд"

# 48
[
Хич не е по-евтино даже. Simple Smile Бях добавила в количката, изчислила и специално написала в предната тема - от амазон с доставката 200 мл шишенцето излиза около 37 лв. При 60 мл за 19 лв, 200 мл ти излизат над 60 лв - т.е двойно по-скъпо. Но кой да чете.. Simple Smile
Според моите търсения по бг и чужди сайтове това в най-евтиният вариант. Имаше и още 1-2 чужди онлайн магазина където цената излизаше сходна, но амазон поне е утвърден и проверен.

Спокойно , има кой да чете  Wink

В българския сайт , който споменах 200 мл. са на цена 39 лв .

За Бургас (откъдето съм аз) доставката е  безплатна , за страната е 4 лв , някой беше писал в другата тема , че е толкова.

И ми го доставиха за 2 часа , което е  по-важното в случая. А и много момичета нямат карти или нямат възможност да поръчват от чужбински сайтове.

Само ме е малко страх още да се намажа с него , че много противоречиви мнения прочетох  Confused

П.С Май ще взема да пусна тема за Био-ойл-а , че да си го обсъждаме там.

Видях, видях, както вече казах, аз си мислех за друг сайт, който някой беше публикувам тук. Blush Но все пак за тези които не сме от Бургас ще ни излезе по-евтино от амазон - 37.5, а от бг сайта с доставката 43 Simple Smile Тук вече издребнях. Blush

А за картите - издаването е безплатно и става за една седмица, така че това не е проблем, стига някой да има желание. Simple Smile

А за самия БиоОил и аз се чудя - има противоречиви отзиви за една негова съставка - mineral oils някакви, които уж (но недоказано) били вредни.  newsm78

Хубаво ще е да се пусне отделна темичка.  Hug

# 49
  • София
Мацки,какво стана с поръчката за БиоОил?Пишете ме и мен там.Аз съм от Пазарджик,а тук никъде не се продава за съжаление....
аз в петък си поръчах от
http://krasivitela.com/products/brand/Bio%20Oil;jsessionid=19C01 … 47223EA748AB150C1
казаха че изпращат със спиди, икономична пратка и доставката ще е около 4лв. Днес или утре чакам да пристигне

Laughing

Вече пристигна 60мл с доставката ми излезна 23.29 (18.99+4.30) и сега моля ви казвайте как да го използвам, аз си го взех за лицето за белези от пъпки.

Извиняваи , че се намесвам ..............но просто за инфо. Това bio-oil струва между 7-8 лева . Купувам си го от англия , това е реалната цена. Тези прекаляват. Един савет просто поръчвайте от английските сайтове. Например E-BAY  

Точно от там си го купих вчера, излезе 18лв. с доставката.

# 50
# 51
  • Враца
кремовете за лице на Арома са страхотни.
имат няколко вида, които въртя, според сезона- по-мазните за зимата или за вечер, по-леките през лятото.
и ампоаните на арома са много добри, като база за сравнение са ми шампоаните от известни марки, с ценови диапазон 4-5 лв, / а на арома са левче и нещо Simple Smile/;
хума за маска за лице;
маслата на икаров- антицелулитното, бадемовото- за лесно разресване на косата след баня;
бочко за детето-кремове, сапуни...
тоалетно мляко кря-кра;
гримовете на голдън роуз...
засега това Peace

# 52
  • гр.Пловдив
Мацки,какво стана с поръчката за БиоОил?Пишете ме и мен там.Аз съм от Пазарджик,а тук никъде не се продава за съжаление....
аз в петък си поръчах от
http://krasivitela.com/products/brand/Bio%20Oil;jsessionid=19C01 … 47223EA748AB150C1
казаха че изпращат със спиди, икономична пратка и доставката ще е около 4лв. Днес или утре чакам да пристигне

Laughing

Вече пристигна 60мл с доставката ми излезна 23.29 (18.99+4.30) и сега моля ви казвайте как да го използвам, аз си го взех за лицето за белези от пъпки.

Извиняваи , че се намесвам ..............но просто за инфо. Това bio-oil струва между 7-8 лева . Купувам си го от англия , това е реалната цена. Тези прекаляват. Един савет просто поръчвайте от английските сайтове. Например E-BAY  

Точно от там си го купих вчера, излезе 18лв. с доставката.

е дали 18 или 23, особенно за такива като мене скарани с чуждите сайтове и поне за един ден пристига. Като почна и аз пазарувам от там сигурно ще ми е по-лесно и ще пестя и тези 5лв, но на този етап съм доволна

# 53
# 54
Здравейте на всички   Hug
Искам да ви кажа че съм изчела цялата стара тема и съм ви мноооооооооооого благодарна. Разбрах за тоолкова български продукти , за които преди нито бях чувала нито пък използвалал . Разбрах какво е  предимството на евтините и ест. хубави неща. Simple Smile Вчера бях в елитис и си накупих много неща за които разбрах от вас. Нека и аз да ви препоръчам моето нахождение :
-LINEA BIO-  REPAIR SERUM (VITAMIN A , E ) - Това е някакъв възтановяващ серум за коса, все едно кристали . СТРАХОТНИ . И струват около 4лв - 30мл.
- И ест. крема на ТАЛОДЕРМА за суха кожа .

Искам да ви попитам нещо.......имам съвсем малки пигментни петанца(останаха ми след лазерна намеса) досега не им обръщах внимание, не се виждат много , но онзи ден в една аптека продавачката ми препоръча ИЗБЕЛВАЩ КРЕМ - GARANCE. Струваше 2 лв........... ще се раздвам ако някой сподели дали го е ползвал и дали има ефект.

# 55
А по темата за БиоОйл - от чужбина излиза по-евтинко...
Аз си поръчах 200мл и ми излезе 25 лв - беше на промоция самото масълце, а поръчката беше обща, т.е. доставката значително намали крайната цена.  Peace

# 56
Аз искам да похваля черните сенки на Голдън Роуз.Много плътни и издържливи.Ползвам ги вече 3-та година и още са почти като нови.То сигурно вече срока на годност им е минал,а мога още 10 години да ги ползвам и пак няма да свършат  Crazy

# 57
  • Сливен
Аз искам да похваля черните сенки на Голдън Роуз.Много плътни и издържливи.Ползвам ги вече 3-та година и още са почти като нови.То сигурно вече срока на годност им е минал,а мога още 10 години да ги ползвам и пак няма да свършат  Crazy
Joy
и аз се включвам към темичката, предната я изчетох на "един дъх" Laughing
много сте ми полезни момичета  bouquet
купих си и аз Милва-та, ама от първото измиване разлика не видях,
ще почакам и ще по-нататък Simple Smile

# 58

И аз съм ЗА Simple Smile много са хубави . Само че нещо не ми се получава добре, понеже не обичам силния грим. Този силно опушения , за който се слага черното с сиво..... не ми допада . Но и само с черно нещо неможах да се харесам и не ги ползвам. Ти как точно ги използваш? За силно черни очи Simple Smile или по-лекичко?

# 59
  • Sofia
И аз чакам Bio Oil  с нетърпение...за съжаление от chemistdirect.co.uk много се бавят...дано скоро стигне!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт