евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 363
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
аз да докладвам за Милвата купих си катранения и хининовия и двата ми правят косата ужасна явно не са за всеки.....една такава сплескана става и даже се омазнява по бързо...явно си е до коса

# 436
Момичета, прегледайте тази тема:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=256654.0

За мен беше истинско забавление да я прочета, а заглавието просто ме съсипа...  Joy Joy Joy

# 437
Здравейте.
Да ви се оплача - днес си купих коректор /стик/ на Римел, продавачката явно от малка закусва с лимони ooooh!...Резултатът е подчертани са и най - фините и незабележими бръчици около очите, пък аз имам доста. Confused Много Ви моля, нужно ми е спешно нещо, което не подчертава бръчките, и добре прикрива сенките в зоната под очите.

# 438
  • В полите на Пирин планина
Може би някаква база  Peace

# 439
  • Бургас
Много съм доволна от интимния гел на Мил-мил.Цената е около 4лв. и е 0.500мл.Ползвам го от години.

# 440
  • София
Здравейте.
Да ви се оплача - днес си купих коректор /стик/ на Римел, продавачката явно от малка закусва с лимони ooooh!...Резултатът е подчертани са и най - фините и незабележими бръчици около очите, пък аз имам доста. Confused Много Ви моля, нужно ми е спешно нещо, което не подчертава бръчките, и добре прикрива сенките в зоната под очите.

Разгледай течните коректори на различни фирми - по-евтините са Мейбълин, Бонжур, Голден Роуз.
От Римел /течен коректор/ на мен пък ми се обрина лицето!

# 441
  • гр.Пловдив
Мацкииии, вчера като Ви споделих че съм си купила хининова вода с пулверизатор на Биофреш влезнах в сайта им и видях че има слънцепредпазни кремове със SPF 50+, 50 и 30. Тъй като правя лазерна епилация на лице и постоянно трябва да съм със защита искам да попитам за тях. Питам за качество и цена, която определено ще е по ниска от Биодерма, който използвам в момента. А вчера, след работа се разкарвах по главната в Плд и видях че Биофреш имат магазин, но неможах да влезна.

# 442
  • София
По принцип измиващ гел не може да ти свали спирала и молив докрай.
Днес мернах двуфазен лосион на Балеа за сваляне на такъв грим - доста евтин естествено.
Аз от години ползвам само него и съм срашно доволна. Моя приятелка ми го носеше от Германия, но сега и ние си имаме dm  Mr. Green
Струва 4 лева и не го заменям за нощо друго. С едно движение маха и водоустойчив грим  Peace

# 443
По принцип измиващ гел не може да ти свали спирала и молив докрай.
Днес мернах двуфазен лосион на Балеа за сваляне на такъв грим - доста евтин естествено.
Аз от години ползвам само него и съм срашно доволна. Моя приятелка ми го носеше от Германия, но сега и ние си имаме dm  Mr. Green
Струва 4 лева и не го заменям за нощо друго. С едно движение маха и водоустойчив грим  Peace
може ли снимчица?издирвам продуктите на балеа но нещо не ги откривам никъде

# 444
Ох, момичета вече съм се отчаяла ТОТАЛНО  Cry Cry просто кожата ми е ужасна. По челото имам малки, големи пъпки. По бузите имам малко. По брадичката малко. Имам и черни точки. Просто незнам какво да правя. Кажете ми 1 ефикасен продукт да се оттърва от тези гадории, защото вече ми писна Cry

# 445
Мацкииии, вчера като Ви споделих че съм си купила хининова вода с пулверизатор на Биофреш влезнах в сайта им и видях че има слънцепредпазни кремове със SPF 50+, 50 и 30. Тъй като правя лазерна епилация на лице и постоянно трябва да съм със защита искам да попитам за тях. Питам за качество и цена, която определено ще е по ниска от Биодерма, който използвам в момента. А вчера, след работа се разкарвах по главната в Плд и видях че Биофреш имат магазин, но неможах да влезна.
Присъединявам се към това питане,търся някакъв защитен крем за лице,да е с висок фактор,да става за основа за грим,да е евтин...то много изисквания станаха май Laughing,дали изобщо има такъв Thinking

# 446
Такъв крем има на Iwostin цена 10-13лв, но е доста икономичен моя го ползвах цяло лято за лице на плажа(с 50 фактор е) и сега си го ползвам вместо дневен.Все още не ми е свършил Simple Smile така, че цената му е супер. Подчертавам, че е крема, не емулсията. Няма миризма и за чувствителна кожа е идеален.

Hopeless_sun, в една от другите теми пишеше за маска с мая за лице, както и за мазане на лицето с мед, мисля че са по ефикасни от козметика Wink

# 447
Четох добри отзиви за Ивостина и май наистина ще си взема него,само да те попитам за смесена кожа дали е подходящ и става ли за под ФДТ Praynig

# 448
Ох, момичета вече съм се отчаяла ТОТАЛНО  Cry Cry просто кожата ми е ужасна. По челото имам малки, големи пъпки. По бузите имам малко. По брадичката малко. Имам и черни точки. Просто незнам какво да правя. Кажете ми 1 ефикасен продукт да се оттърва от тези гадории, защото вече ми писна Cry
ако мога да дам съвет!няма само 1 продукт който да ни спаси от тези гадове.мога да ти кажа аз какво направих та вече и по време на цикъл не ми излизат пъпки.в продължение на 1 месец 3 пъти в седмицата си правех парна баня,след това пилинг има един на една полска фирма идеален е, след него си правя домашна маска от хума талк глицерин спирт и вода,след нея една маска с кисело мляко и сода и готово.резултата ще го видиш още на първата седмица-чиста кожа без пъпки и без черни точки.сега естествено продължавам да си правя тази процедура но 1,2 пъти в седмицата.мога да гарантирам че има страшен ефект.и другото което е на ексфолиак има един крем акнеомега и съм доволна от него-матира не омазнява стои разкошно.дано съм ти била полезна

# 449
Аз пък даже не разбрах как се отървах от черните точки.в продължение на един или два месеца си миех лицето с обикновен гел за измиване,сутрин и вечер.Бях си купила и на Гарние Пюр 3в1,но него го ползвах 2-ти в седмицата,понеже кожата ми е смесена и чувствителна и ми беше малко силен.И след известно време черните точки ги нямаше и рядко ми излизаха пъпки.А също така забелязах,че когато забравя или нямам възможност да си измия лицето с гелче,на следващия ден са ми излезнали поне 3 пъпки.Много странно се отървах от този проблем,но факт newsm78

Общи условия

Активация на акаунт